שאלה

שאלה ../images/Emo62.gif

האם מישהו מדרי הפורום יכול לתת עיצה מה עושים על מנת לפתור גירודים בירכיים,בטן, מותניים, שמופיעים עם אדמומיות על חלק די גדול של האיברים הנ"ל . אימא שלי סובלת מהם משנת 91 בערך מגיעים פעמיים בשנה ונעלמים אחרי שבועיים בערך . עד היום לא מצאו ממש פיתרון היא לוקחת תרופות הומיאופתיות לא על בסיס קבוע אלא רק כשזה מגיע זה עוזר אבל לא פותר את שורש הבעיה . אם מישהו יכול לתת עיצה אשמח לשמוע
.

הומאופתיה

שלום רב, האם ניתן לפרט מהו הטיפול ההומאופתי אותה האם מקבלת? מהן שמות התרופות? מהן המינונים? כיצד היא לוקחת אותן? כמה זמן? האם היא במעקב אצל הומאופת/ית? האם היא מקבלת טיפול תרופתי כלשהו למעט הומאופתיה? בכבוד רב, שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית

פרטים

אמפולות של ליתיום לחודש גלובולים של CALC , CARB מינון 9 CH תרופות קונבנציונליות פוסלן ,ואלטרוקסין . מעקב מידי פעם אצל הומאופת, לוקחת דרך הפה , 9 שנים און אוף היתה בפאריס אצל הומאופת ואחכ בארץ .

משהו מוזר לי

האם היא לקחה את אותה רמדי באותו המינון במשך 9 שנים? אפילו אם היא לקחה את אותו המינון במשך חצי שנה זה נראה לי מעט מוזר. בכל אופן משהו חסר כאן, חסרה כאן אינפורמציה. ולגבי העור שוב, כדאי לברר מעט יותר פרטים כגון: - מתי מופיעה הפריחה? - היכן בדיוק? - מה מאפיין את החולי? יש להבין כי הטיפול האלטרנטיבי בכלל וההומאופתי בפרט, חייב להינתן לאדם ולא למחלה ממנה הוא סובל, ולדוגמא: אם אישה מסוימת סובלת ממחלות עור, מחלה X, ובנוסף יש לה פחד גבהים היא תקבל רמדי Y. אם לאישה אחרת יש את אותה מחלת עור X, אך היא מפחדת מכלבים שחורים, יתכן כי היא תקבל רמדי Z. בכבוד רב, שלומי.

bestofhealth

New member
מרשמים

שלומי, ומה ביחס לכלבים שחורים בעלי זנב לבן? - מצטער זה פשוט עמד על קצה הלשון. לא יכולתי להתאפק. אפרופו מרשמים ורמדי: אישה נכנסת לבית מרקחת ושואלת את הרוקח אם היא יכולה לקבל בקבוק ארסניק. הרוקח שואל אותה: "למה בדיוק את זקוקה לזה?" והאישה עונה: "בשביל בעלי". הרוקח אומר לה:"גבירתי אנחנו לא נותנים ארסניק בצורה כזו". האישה מוציאה מארנקה תמונה של זוג המככב בתנוחה מינית, בה הגבר הוא בעלה והאשה היא אשת הרוקח. הרוקח לוקח מידה את התמונה מתבונן בה בסבר פנים חמור, ולאחר מספר שניות אומר:"גברת למה לא אמרת לי שיש לך מרשם".

וחידה בשבילך -

איך משגעים בחור שצריך arsnic ? מי שיודע הומאופתיה אמור לדעת זאת.. ועכשיו ברצינות, מה לא היה לך ברור לגבי הכלבים השחורים? שלומי

bestofhealth

New member
הכל...

היה ברור ומובן לחלוטין. פשוט ובתום לב לחלוטין, ללא אפילו גרם של ביקורת, השתמשתי במעט הומור (או לפחות מה שנראה לי כמצחיק). פעם הבאה אני מבטיח להרים את היד כשאני מתבדח.

ובכן

לא לקחה את אותה רמדי במשך אותם 9 שנים היא לוקחת רק כשזה מופיע. מאפיין גירודים כמו מן שלפוחיות קטנות מאוד מגרדות, אדום, המקום עצמו חם ויש נפיחות קלה . היא חושבת שזה מגיע מתי שהיא ממש בלחץ או ממש מתעצבנת .

ולסיכום

הטיפול אותו קיבלה האם היה משהו בסגנון 'כיבוי שרפות', ולא טיפול עמוק ורציני. הטיפול נשמע לי מדברייך כמו לקיחת אקמול כאשר יש חום וללא הבנת מהות המחלה של האם. לכן יש להחליט האם ממשיכים לכבות שרפות או מתחילים בטיפול מקצועי תוך כדי מעקב וביקורת. רפואה שלמה שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית

למעלה