שאלה......

Antigo

New member
שאלה...... ../images/Emo6.gif

רציתי להגיד שאם כבר דיברו על זה פעם, אז מצטער מראש :) רציתי לשאול לגבי השחקנית שהחליפה את לורי בעונה השישית. מישהו יודע מה קרה שם ?
זה היה ממש דפוק. מה אתם חושבים על השחקנית החדשה? לדעתי הרבה פחות טובה מהקודמת וגם בקושי כבר רואים אותה. וגם לא עשו כלום - כאילו אל שמים לב :]

I lOvE cAkE

New member
אכן דיברנו על זה אבל...

אני מסכימה איתך... זאת הייתה החלפה מוזרה... אני הבנתי משמועות באינטרנט שהיא פוטרה כי היא לא הסתדרה עם המפיקים... אבל זה לא בטוח... ברור שהראשונה הייתה הרבה הרבה הרבה יותר טובה... דרך אגב פתחו על זה דף פה אפילו... אחת מהכותרות המתחלפות... הקייצר... אני מסכימה איתך... למרות שבמילא לא מראים כימעט את לורי החדשה... זה לא שהיא שחקנית לא טובה... היא פשוט לא לורי... :)

PitZzahat

New member
אני לא יודעת מה הסיבה שהחליפו אותה

אבל לדעתי לורי זאת לורי... וזה כבר לא שווה שהיא לא לורי. האמיתית כאילו. אישית התרגלתי אליה ומתחברות לי הפנים שלה לשם. אז חבל שהחליפו... וגם היא משחקת הרבה יותר יפה מהחדשה. אני מניחה שזאת הסיבה שרואים אותה עכשיו פחות...

Antigo

New member
צודקת

האמת, אין לי מושג אם היא שחקנית טובה או לא... אבל עדיין זה בכלל לא מתקרב לאותו דבר. ובטח בגלל שזה לא אותה שחקנית אז לא מראים אותה יותר מדי. גם זה היה בערך באמצע סיפור איתה (שהיא הפכה להיות "נחמדה" בגלל שהיא הגיעה הכי נמוך שאפשר, ואז היא התחתנה עם פז) ואז בכלל כבר לא הזכירו את זה. היו יכולים כבר פשוט "להעלים" אותה ולהגיד שהיא נסעה לאוניברסיטה או משהו חחח :]

kyle chandler

New member
כן בטוח!../images/Emo168.gif

לא! נראה לך שבגלל שהשחקנית החדשה יותר גרועה יראו אותה פחות? אם היא הייתה גרועה אז היו מחליפים אותה במישהי לא סתם היו זורקים לה כסף

donna the only

New member
ראסמי

אבל!!! קראתי פעם שלורי מהעונה הראשונה היו בעיות עם סמים ואז פיטרו אותה היא חזרה אחרי עונה כשהיא יצאה מהסמים ואז היא שוב הדרדרה אבל ממש אין לי מושג אם זה נכון תעשו עם זה מה שבא לכם חח

PitZzahat

New member
לא... נראה לי שלא מראים אותה כי לא

מראים אותה. ומצידי זה טוב כי לפי דעתי היא משחקת פחות טוב.

Antigo

New member
זה מה שאמרתי.

לא אמרתי שבגלל שזאת שחקנית לא טובה לא מראים אותה! וגם לא אמרתי שזה שחקנית לא טובה, אני לא ממש יודע - אין לה איזה תפקיד גדול בסדרה.... עכשיו

L i l A L o

New member
הממ..

לפי דעתי היה עדיף שהיו מעלימים את לורי, מאשר להחליף את השחנית, בלי קשר לאיכות של השחקנית. כלומר, גם אם השחקנית טובה, אנחנו כבר התרגלנו ללורי כלורי (נו, אז שחכתי את השם של השחקנית, קורה
), וקשה פתאום לראות שחקנית אחרת משחקת אותה. בגלל זה שנראה לנו שהלורי החדשה היא גרועה
באופן אישי, אני מתגעגעת ללורי של פעם. שראו אותה הרבה. זה היה מצחיק.

ליסה רובין קלי../images/Emo13.gif

כתבתי אתמול תגובה ועכשיו שמתי לב שזה לא שלח אותה..... אניוואי אני לא זוכרת מה רציתי להגיד, אבל כל מה שאני יודעת זה שחבל שהעיפו את ליסה... היא היתה כלה.

למעלה