שאלה באיזה פרק סיימון,אייזק,נייתן,אנדו,והירו נפגשים? כי אם אני לא טועה הם נפגשו אצל אייזק
D dance13 New member 14/4/07 #1 שאלה../images/Emo58.gif באיזה פרק סיימון,אייזק,נייתן,אנדו,והירו נפגשים? כי אם אני לא טועה הם נפגשו אצל אייזק
שאלה../images/Emo58.gif באיזה פרק סיימון,אייזק,נייתן,אנדו,והירו נפגשים? כי אם אני לא טועה הם נפגשו אצל אייזק
D dance13 New member 14/4/07 #3 לא הגיוני../images/Emo58.gif זה היה מתישהו בין הפרקים 12-16.כי אייזק חזרה מה"חברה" הזאת וסימון נכנסת עם נייתן לתוך הדירה שלו ואז סימון אומרת שהיא לא ראתה את אייזק הרבה זמן ואז אייזק בא כזה.וגם הירו פוגש את נייתן בפעם השנייה וגם יש את הציור הזה של האיש המתפוצץ
לא הגיוני../images/Emo58.gif זה היה מתישהו בין הפרקים 12-16.כי אייזק חזרה מה"חברה" הזאת וסימון נכנסת עם נייתן לתוך הדירה שלו ואז סימון אומרת שהיא לא ראתה את אייזק הרבה זמן ואז אייזק בא כזה.וגם הירו פוגש את נייתן בפעם השנייה וגם יש את הציור הזה של האיש המתפוצץ
ע עיני לילה New member 14/4/07 #4 אני יודעת ש... ../images/Emo58.gif ניית'ן וסימון נפגשים אצל אייזיק לפני שפיטר פוגש בפעם הראשונה את סיילר. לגביי השאר... הכל אצלי כבר התבלגן בראש. לא זוכרת. אפשר לבדוק ב tv.com
אני יודעת ש... ../images/Emo58.gif ניית'ן וסימון נפגשים אצל אייזיק לפני שפיטר פוגש בפעם הראשונה את סיילר. לגביי השאר... הכל אצלי כבר התבלגן בראש. לא זוכרת. אפשר לבדוק ב tv.com