שאלה

Shaycus

New member
שאלה ../images/Emo58.gif

אחלה פורום..שיהיה לכם המון בהצלחה הפרק האחרון של סליידרס שאני זוכר תקנו אותי אם אני טועה זה עולם שהם מגיעים אליו ויש אפשרות לגלוש בזמן..הם הגיעו לעולם שהם נמצאים נניח 30 שנה לתוך העתיד או משהו כזה..ואז היה "to be continue" עכשיו אני לא מבין, זה הפרק האחרון בכלל? או רק בארץ? יש לזה המשך? אני חייב לדעת אם יש משהו הלאה..

GrandPrix2006

New member
זה היה הפרק האחרון../images/Emo58.gif

של העונה השלישית. קווין ומגי הגיע לעולם עתידני כביכול אחרי שקווין דחף את וויד ורמברנט למערבולת האדומה שהביאה אותם לארץ המקור - כדור הארץ שלנו שהקרומגס כבר הספיקו להשתלט עליו. אחרי בערך 10 עולמות כפי שמגי מציינת בפרק הראשון של העונה הרביעית, גם הם מגיעים לכדור הארץ המקורי, שמגי לא יכולה לנשום בו.

Shaycus

New member
תודה, אבל

אני לא מבין, אם זה לא הפרק האחרון, אז בעונה הרביעית הם גלשו גם קדימה ואחורה בזמן? כי חשבתי שהפרק הזה הוא האחרון אי פעם.. ואתה אומר שהיו עוד 2 עונות שלמות אחריו..כנראה שלא ידעתי

nick at noon

New member
אם זה הפרק ../images/Emo58.gif

ואני לא בטוח אם אתה מתכוון אליו. אז הבנת אותו לא נכון. זה שענה לך דיבר על פרק סיום עונה 3. בפרק היו יצורים שהם חצי חיות חצי בני אדם. בסוף הפרק קווין ומגי מגיעים לעולם שכל מה שרואים בו זה משהו שנראה כמו חללית. זה לא עתיד! זה פשוט עולם עם טכנולוגיה מפותחת יותר כנראה. לכן זה שהסדרה המשיכה אחר כך לא אומר שהם גלשו בזמן. לא קדימה ולא אחורה. אולי אתה מדבר על פרק אחר. אני פיספסתי פרקים מעונות 4 ו5. אולי אתה מדבר על פרק משם. דרך פשוטה לדעת היא: האם ווייד הייתה שם? כי וויד לא הייתה בעונות 4 ו5. אם ווייד הייתה שם אז זה בטח פרק מעונות 1, 2 או 3.

Shaycus

New member
תשמע

האמת שזה כבר ממש מעורפל לי כי זה הפרק האחרון שראיתי וזה היה לפני יותר מ5 שנים, בתור בנאדם שלא זוכר מה שהוא אוכל לארוחת בוקר קצת קשה לי לדעת בוודאות מי היה שם ומי לא אבל אם אני לא טועה זאת הייתה מגי ולא וויד, עכשיו אני די בטוח שהם גם אמרו "וואו אנחנו בעתיד" ושאני לא חושב שהם הגיעו לעתיד בגלל שהיו שם חלליות.. אבל אני כ"כ נותן תשובה מעורפלת שצריך לקחת את זה כערבון מוגבל סביר להניח אבל שזה לא באמת היה העתיד כי עובדה שאף אחד פה לא מכיר את זה שהם הצליחו לגלוש לעתיד

GrandPrix2006

New member
זה לא באמת העתיד../images/Emo58.gif

זה סתם עולם עתידני, הם לא גלשו לא אחורה ולא קדימה, אלא לעולם שמתקדם מבחינה טכנולוגית. ובנוסף זו דרך דרמטית לסיים עונה שמשאירה קצת סימני שאלה אבל בתחילת הפרק הראשון בעונה הרביעית מסתבר שזה היה סתם עוד עולם. אם כבר, הכי קרוב שלהם לגלישה בזמן זה הפרק The Guardian מהעונה השלישית שקווין פוגש את עצמו בתור ילד קטן ועוזר לו להתמודד עם כמה בריונים שמציקים לו בבית-ספר.

למעלה