שאלה...

NE6AMMA

New member
שאלה...../images/Emo58.gif

מי הלשין על אברוצ'י? פשוט אני לא מורידה תרגום ודווקא את זה התקשיתי להבין... ולמה ורוניקה מתה??? מה זה השטויות האלה??? עכשיו עם מי לינק יהיה? ובקשר לניקה...קודם עשתה ת'צמה עוזרת לבליק ואח"כ באמת רצתה לעבור צד? בשביל כסף או כי הייתה "פגועה" מסקופילד? תודה רבה רבה לעוניםםםםםם

Gilliana

New member
כן, יצא נחמד!

התגובה נכתבה כביכול לפני הודעת המקור - ממש מסע בזמן!

Gilliana

New member
נו, אז אתה כבר יודע מי זה?

או יותר נכון, מי הוא היה? אח אח, אתם הצעירים של היום... איך אתה לא יודע מי זה האמפרי בוגארט האגדי???

mop666

New member
הוא שחקן קולנוע נערץ חחח

אבל הוא מת לפני 50 שנה... הוא מת לפני שאת נולדת בכלל איך לעזאזל אני אמור להכיר אותו חח אבל אני יותר מגניב ממנו. אני יותר סקסי. יותר גברי . חחחח אני חולה מתתתתתתתתתתתתתתתת יש לי שפעת עופות עכשיו בא לי למות

Gilliana

New member
מה הקשר בכלל?

אתה אמור לדעת קצת היסטוריה, בפרט כשמדובר בדמות כ"כ מפורסמת, מה גם שהסרטים שלו מוקרנים עד עצם היום הזה...

hadasie

New member
גם אני לא יודעת מי זה...

אבל בוגראט מזכיר לי משהו אחר...אמממ והמבין יבין

YECHI19

New member
אוקי אז ככה

אמממ טוב אני מיתרגש פעם ראשונה אני עונה ... אזז ככה בתור אחד שראה את כל הפרקים אזז ככה מי הלשין ? אזז כך החוקר אני לא כזה חזק בשמות שלהם החוקר מצא את כל החומר שמייקל אסף ואז הוא הבין ש... שהוא שיחזר את האר דיסק שלו ואת כל הדפים שהוא שלח צוללנים אז הוא הבין שמייקל היתחבר עליו דרך פרובצי .. מבינה אז הוא סידר אותו ...( וניראה לי שבהתחלה הם רצו שנחשוב שזה היה הבוס של אבורצי אבל אז הראו שזה החוקר ) למה ורוניקה מתה ? אזז כך היא הגיעה לדירה בעונה הראשונה הדירה של הבעל של נשיאת המדינה שכביכול לינק הרג ואז היא רצתה להיתקשר למשטרה ולהגיד להם אבל בבית הזה אין יצאיה אפשר רק להיכנס אבל אי אפשר לצאת אז היא היתקשרה למשטרה והם באו שהיא היתה אם לינק על הקו והם עבדו אאיתם אז הרגו אותו .. אם מי לינק יהיה ? הוא לא יהיה אם אף אחד ניקה אז ככך היא עשתה הצגה אם בליק וזה ואז בסוף שהבינה שמייקל משאיר אותה לבד ולא לוקח אותו כי היה לה רגשות למייקל אז היא הבינה שמייקל לא לוקח אותה איתה במסע שלו ואז היא אמרה ואאלה גם שולח אותי וגם אין כסף אז לפחות אני יעשה כסף.... נ.ב תורידי תרגום זה הכי טוב שמח לעזור מקקוה שעזרתי

Gilliana

New member
תשובות ../images/Emo58.gif

א. אף אחד לא הלשין על אברוצי - פשוט, מאהון טמן לו מלכודת והוא ברוב טפשותו נפל בה. ב. וורוניקה מתה, משום, כמו שאמרה השחקנית רובין טאני שגילמה את דמותה, תפקידה של וורוניקה בסדרה מוצה. ג. ניקה לא רצתה אף פעם לעבור צד - ניקה רצתה את מייקל, אבל משהבינה שלא תוכל לקבל אותו, ניסתה לפחות להוציא מהמצב כסף.

Gilliana

New member
במה בדיוק אני טועה?

אם אתה טוען משהו - כדאי מאד גם שתביא סימוכין לטענות שלך ולא תזרוק סתם מילים לחלל האוויר, או לחלופין: Forever hold your peace.

דוקודור

New member
תשובה.

אברוצי רומה על ידי חברו או שותפו לעסקים ( רואים את פניו בפרק 4) כנראה שהאיש פנה לרשויות תמורת הכסף וביחד עם מהון הם החליטו על העניין.. נתנו לנו להבין שאברוצי נפל בפח של החבר ושל מהון.

ק ר ן 20

New member
עוד טעות...

מי שנמצא בבית אליו הגיעה ורוניקה הוא לא הבעל של קרוליין הנשיאה החדשה!!! אלא האח שלה... אתה בטוח שאתה מבין מה קורה שם...?

למעלה