שאלה

G A L 17

New member
שאלה ../images/Emo58.gif

אומנם לא התחלתי לראות מההתחלה של הסידרה אבל אני מניח שזה עוד לא קרה אחרת היו מזכירים את זה באחד הפרקים , אבל באיזה מספר פרק ורוניקה נאנסת ? אם אפשר רק תמס' פרק בלי מידע נוסף , במיוחד לא מי אנס אותה

orale12345

New member
תשובה

לא היה פרק שבו היא נאנסת את שומעת על זה בפלאקבאקים, היא נאנסה במסיבה של שלי פומרי שעליה היא הלכה כמה שובעות אחרי הרצח של לילי! וממספרים לך על האונס בפרק הראשון של הסדרה ובפרק 21 של העונה הראשונה. וגם בעוד פרק אחד אבל זה יהיה ספוילר רציני וזה יהורס לך הרבה!

irene17

New member
זה לא בדיוק קורה בפרק מסוים

מראים לנו פלאשבקים של זה בכמה פרקים, הפרק הראשון שמראים לנו פלאשבק לאונס הוא הפרק הראשון בעונה הראשונה.

G A L 17

New member
באמת?!

רגע כמו שאמרתי פספסתי את הפרקים הראשונים , מה בעצם גילינו מהפלאשבק הזה? אתם רוצים לומר שורוניקה יודעת שהיא נאנסה ופשוט לא מזכירים את זה במשך 16 פרקיפ? משום מה חשבתי שזה חלק גדול מהעלילה וסליחה על החפירות אבל מי עוד יודע? לאבא שלה היא ספרה? לדאנקן ?

orale12345

New member
....תשובה

היא לא סיפרה לאף אחד ! חוץ ממלאב כי היא הלכה להגיש תלונה על זה שאנסו אותה. אבל בעצם האונס עשה אותה מה שהיא הוא עשה אותה חזקה ובעצם הביא את כל האטיטוד של אני בחיים לא אתן למישו לנצל אותי! אבל האונס הוא חלק גדול ממנה היא פשוט מנסה להדחיק אותו כמו שאני חושבת כל מישהי שנאנסה מנסה לעשות!

Shiri from the block

Active member
אבל [לא בטוחה אם זה ספוילר] בסופו של דבר היא לא נאנסה, לא? דאנקן אמר לה שזה היה בהסכמה, או שאני טועה?

G A L 17

New member
את לא יודעת אם זה ספולייר?

חחחחחח אם הבנתי אותך נכון זה ספוליר רצחני , את די אומרת מי אנס אותה.. בכל אופן את לא אשמה את אזהרת שזה אולי ספולייר חבל שהסקרנות גברה עלי .. אגב תודה לכולם על התשובות

Bruce Wayne

New member
../images/Emo58.gifים לעונה הראשונה, ולשנייה

היא יודעת שהיא נאנסה. היא מתחילה לחקור ברגע שהיא מקבלת מידע על בחורה שהייתה במסיבה של שלי פומרוי ולא זוכרת כלום מאותו ערב כי גם היא סוממה על ידי GHB. זה באמת חלק גדול מהעלילה. בפרק 21 של העונה הראשונה (שהוא לדעתי הפרק הכי טוב שהיה לסדרה בינתיים) ורוניקה מתחילה לחקור את האנשים שהיו במסיבה, ומגלה שהיא שכבה עם דאנקן תחת השפעת הסם. דאנקן, שהיה בטוח כי היא אחותו, עזב בלי לומר לה מילה, וגרם לה להאמין שהיא נאנסה. מאוחר יותר, בפרק הסיום של עונה שתיים, היא מגלה שהיא באמת נאנסה, על ידי קאסידי "ביבר" קזלאבלנקס. היא גילתה את זה בעימות איתו על גג הנפטון גראנד, ולאחר מכן הוא התאבד. היא לא סיפרה לקית'. גם אין כרגע ממש טעם שהיא תספר לו. לוגאן יודע. הוא ידע על זה שהיא שכבה עם דאנקן, והוא גילה שביבר אנס אותה. דאנקן יודע רק על המקרה בין שניהם.

rds15

New member
../images/Emo58.gif222

בקשר לזה... בן כמה ביבר היה בכלל כשהוא אנס אותה? בהנחה שההפרש בין ביבר לדיק הוא שנה[בהתחשב בעובדה שביבר לא היה בין הבוגרים, הוא לא בשנה של ורוניקה], והמסיבה של שלי פומרוי היתה בשנה שבין ט' לי' של ורוניקה[שנה בין הרצח של לילי לתחילת הסדרה, ורוניקה היתה ביא' בעונה הראשונה], ביבר אנס אותה כשהוא היה בכיתה ח'?!

orale12345

New member
..תשובה

המסיבה של שלי הייתה בין כיתה י ליא והיא הייתה ממש כמה שובעות אחרי המוות של לילי{שדרך עגב הייתה שנה גדולה מורוניקה וכולם} דיק באותו גיל כמו כולם הוא פשוט לא סיים תיכון. ביוור קטן מדיק וכלום בשנתיים אני חושבת-כי הוא בן 16 אמרו את זה מתי שהו בסדרה- והוא היה בכיתה ט כהמסיבה הייתה, דרך עגב לא משנה איזה כיתה הוא היה דיק לקח אותו איתו לכל מקום!

inbalinbal1

New member
ככה

ורוניקה הייתה בכיתה י' ,לא בין לבין (היא נקראה מסיבת סוף השנה האזרחית לא מסיבת סיום הלימודים) ביבר נראה לי קטן בשנה מכל החבורה כך שהוא היה בכיתה ט'

sweet shir

New member
../images/Emo207.gif יש עכשיו סרט עם קריסטן

בהולמרק....
אני סתם רואה לתומי בנות גילמור.. ופתאום אני ראוה מול עיני: KRISTEN BELL

ענבררר

New member
הסרט מספר על בת שנוסעת לאבא שלה

שנטש אותה שהיא הייתה קטנה כדי לקבל כמה תשובות. וסתם מספרים עליהם וזה.. נחמד.. היו כמה קטעים ממש מצחיקים..

ענבררר

New member
סרט חמוד.. ../images/Emo9.gif אני אוהבת סרטים

בסגנון הזה.. הכי מצחיק שהיא שאלה את האבא "אתם שוכבים??" או שאח"כ פתאום היא אומרת לו "שכבתי עם" (שכחתי את השם שלו חח) גם אני ראיתי איתה סרט בהולמרק אבל לפני מלא זמן עוד לפני שהייתי רואה ורוניקה מארס. קראו לו "בחירת של גרייס" סרט ממש יפה.. קריסטן היא השחקנית הראשית.

למעלה