../images/Emo206.gif לוותיקי הפורום ולכולם
אני בפורום הזה כמעט חודשיים והשבוע זה הגיע לשיא, סלחו לי שיא גועל... כל אחד עושה פה מה שבא לו איך שבה לו... אם אין לכם כבוד מינימלי לאנשים פה אז בטח אין לכם כבוד לאנשים בכלל. לפני כמה שבועות היו פה מספר אנשים שעוד היה איכפת להם שנעשה מפגש פורום בכיף עכשיו אם נראה אחד את השניה זה יהיה ממש לא נעים אם אתם רוצים לחלק פה את האנשים אין בעיה תעשו את זה וזה יהפוך לעוד יותר מלוכלך אני יודעת שאני חופרת בנושא כי איכפת לי להחזיר את הפורום הזה לקדמותו המנהלים שלנו עסוקים בכדי לעשות פה סדר אז בואו נעשה אותו אנחנו לטובה. זה הפורום היחידי והוא טוב יש פה לפעמים הודעות שלא "ממש" מעניינות אותי אז אני לא נכנסת ולא מתערבת פשוטו כמשמעו ואם אתם הבנים יש לכם בעיה תתחילו להשמע אבל בחיוב, אתם לא ממש נוטלים חלק בפורום ואחר כך מתלוננים שאנחנו מרחיקות כל כך קל להטיל את האחריות על מישהו אחר נכון..?! אני לא מעריצה של אף אחד אני פשוט אוהבת את הסדרה.. תפסיקו לעשות הכללות.. ואם ה"גרופיות" האלה רוצות להעריץ תנו להן את הכיף שלהן איזו זכות יש פה למישהו להגיד להן להפסיק זה חלק מהפורום תכניסו את זה טוב לראש, לא ראיתי פה בחוקים של הפורום שאסור להעריץ ואסור לדבר על שחקנים לא הכול חייב להיות שטחי חפרנו בנושא כל שבוע נכנס לפה מישהו חדש ומתלהיט את כל הפורום ובסוף מה יוצא..? שהוא מלהיט את כולם נגדו ולא נגד אף אחד אחר וזה חבל... איפה האנשים שקראו נגד להחרים אנשים אחרים.... קיצור אנשים תנוחו למי שיש בעיה רשאי לא להיות פה למי שיש בעיה עם מישהו מסויים בשביל זה יש מסרים תפסיקו יאללה סולחה