שאלה

randy killer

New member
שאלה../images/Emo58.gif

• Aאלהו randy killer √ אחרי שדמבלדור נרצח- וסנייפ ברח.... הארי לקח את הקמיע שהוא ודמבלדור חשבו שהוא אחד ההורקרוקסים של וולדמורט- ובו היה כתוב, אני מצטט (עמוד 550): "לכבוד אדון האופל, ברור לי שאמות לפני שתקרא את זה, אבל רציתי שתדע שאני גיליתי את סודך. גנבתי את ההורקרוקס האמיתי, ובכוונתי להשמיד אותו בהקדם האפשרי. כעת אלך אל מותי ובליבי תקווה, שכאשר תפגוש את היריב הראוי לך, תהיה שוב בן תמותה. רא"ב" אז רא"ב הוא טוב או רע?

לא יודעים

הוא יכול להיות טוב, כי הוא מנסה להשמיד את וולדמורט, אבל אם חושבים על זה מי לא(חוץ מאוכלי המוות וגם אז לא בטוח)...

Ms Joness

New member
בדיוק ../images/Emo58.gif

לא כל מי שמנסה להשמיד את וולדמורט הוא טוב. יכול להיות גם קוסם אפל שמנסה להשמיד אותו כדי שלבדו יוכל להגיע לעמדת כוח.

חד-משמעית, הוא../images/Emo58.gif

טוב.
הוא הרס את ההורקרוס משמע שהוא טוב, מעבר לכך הכל ניחושים [שהוא אוכל-מוות, שהוא מת וכו'...]

ברררר

New member
אבל

הארי אמר שנותרו עוד 4 הורקרוסים כלומר הוא מחשיב את זה שהוא ודמבלדור ניסו להשיג.

זה עדיין בגדר תעלומה../images/Emo58.gif

עוד לא יודעים מי זה ומה הוא עשה יכול להיות שהוא היה רע התחרט על מעלליו והפך לטוב, יכול להיות שיש לו מניעים שליליים ולכן הוא רוצה את להשמיד את ההורוקרוקס. לכן צריך לחכות בסבלנות|חילזון| לספר ה-7 ולראות. ובינתיים מה אתה חושב

The Walrus

New member
../images/Emo58.gifבחיים אין טוב ורע.

אמברידג'- טובה או רעה? מצד אחד היא בצד של 'הטובים', מצד שני היא מרושעת. כנ"ל לגבי מנדנגוס. לא ידוע מיהו RAB ומהם כוונותיו, לכן לא ניתן לקבוע אם הוא 'טוב' או 'רע', או אם הוא לא זה ולא זה.

Yuval Y

New member
ממממממ....

ממתי משרד הקסמים בצד של הטובים?
אמבריג' בהחלט מרושעת, וגם השתמשה בקרושיו, עד כמה שזכור לי...

silver chaos

New member
תשובה

אני לא יודע אבל לפי דעתי הוא רע לוולדמוט-כי הוא גם מחפש את ההורקרוקסים אבל הוא לא יעזור להארי אז הארי יצטרך לקחת את ההורקרוקס מ רא"ב.

2 Mיכל

New member
נראה לי שהוא../images/Emo58.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

מעדיף דמוקרטיה על שלטון כוחני של וולדמורט ואוכלי המוות. מעבר לזה, אי אפשר לדעת. אני מניחה שהוא לא תמים.

גק'ר תמיד טישטשה את הקו שבין

טוב לרע. אין כימעט אדם שהוא רע לגמרי או טוב לגמרי, וזה נכון ככה זה הופך את בספר מעוד סתם אגדה לספר... כלומר חוץ מוולמורט או דמבלדור איזה עוד אנשים שהם לגמרי רעים/טובים אתם מכירים?

I an crush

New member
אממ.. מולי? קשה לי לראות אותה רעה

וארתור... ו.. מקגונגל! ולופין... יש עוד הרבה. הם טובים.. ורעים?? לוציוס, אממ התליין מה שמו, הזוג לסטריינג'... יש כמה שברור שהם טובים/רעים.

למעלה