שאלה

EvilFlame

New member
שאלה../images/Emo58.gif

לאירגון של איטצ'י קוראים AKETSUKI? כך רושמים את זה?

A K I R A

New member
../images/Emo41.gifנצל"Aש-להתראות לכולכם אני עוזבת.

אתכם לשבועיים וחצי לחיפושים אחר נארוטו בארה"ב
. אני נוסעת מחר (יום רביעי) ככה שאני אחזור ב6 או 7 או 8 לא זוכרת. ^^" (OMG! איך אני אשרוד שבועיים בלי הפרקים המעניינים של נארוטו שיש עכשיו?? עולמי חרב ;[ ) אז... כמה דברים אליכם: =] תהנו בכנס שיהיה ב31 ;; תתחפשו! אל תתעצלו להכין תחפושת!!! ככה גם תיהיה לכם תחפושת לפורים בשנה הבאה! XD והכי הכי חשוב, !!!!!!תצטלמו!!!!!! (+תמונה קבוצתית של כולם!! ליאור, כולם זה גם אתה
) ותצלמו!!! P: אני מקווה שעד שאני אחזור, כבר יהיה איזה שרשור מפלצתי של תמונות.
ותהנו שם בשבילי. ;; אל תכתבו הרבה שלא יהיה לי להשלים הרבה. XD ו.... תנצלו את החופש ;; כי הוא כבר נגמר!!!!!!!! ;;;;_;;;;; (*אהם* שני קיקיון פגמנטים *אהם* '.' ) מה עוד...אוי כמובן! XDDDD ב23 יש לססקה יום הולדת!! מזל טוב ססקה XD ושתחזור לשפיותך~! ו...זהו זה ._. נקווה שאני יהנה שם :] להתראות לכם!!!!!

shadow XD

New member
שירן!! קחי אותי במזוודה שלך!

אני קטנה.. אני לא תופסת הרבה מקום! ^__^ (לא רוצה קיקיון מסריח!! ;-;)

A K I R A

New member
סורי שני=[כבר מסרנו את כל המזוודות.

אל תדאגי את תסעי לארה"ב עם אוריה :} מתישהו P:

EvilFlame

New member
שיהיה לך בסבביישן

תקני לכולנו מתנות של נארוטו :X סתם סתם חחחח שיהיה לך בכיף ולא נורא מקסימום תשיגי את הפרקים כשתחזרי אההההה ו... איזה באסה שאני לא יכול להגיע לכנס :(

Kawaii Me

New member
סוגוי :] תהני המון המון ../images/Emo29.gif

תחסרי לנו
אז תחזרי מהר ותביאי הרבה הרבה דברים מאגניבים.. אבל הכי חשוב תחזירי גם את עצמך

יאאאאאא!!!!!!!!!!!!!

איזה כיף לך .. לי לא יצא החופש לטוס לשום מקום
.... אוף יש אנשים עם הרבה מזל... תנו לי קצת!!!! טוב ונעבור הלאה.... אז שיהיה לך הרבה כיף בארה"ב ... שמעתי שהארלם יפה בעונה זו של השנה... אממממממממ תאמיני לי אין לך הרבה מה להפסיד חוץ מלהיות בישראל שאין מה להשוות אותה לארה"ב... ישראל RULES!!!! אממממממ כן טוב אז נסיעה נעימה קחי איתך במטוס איזה ספר או MP3 שלא יהיה לך משעמם 12 שעות טיסה... טיסה נעימה !!!!

A K I R A

New member
הארלם... אני לא בטוחה שניהיה שם P:

אמרתי לאמא שלי שאין לנו מה לעשות שם. ואני לוקחת את הספר ה4 של הארי פוטר, MP3, ו....קלפים לשחק עם אחי XD ותודה רבה ^_^

חבל דווקא...

הארלם מקום יפה ... חבל תפספסו את האנשים החמים שם... בכל מקרה בבקשה ועוד פעם נסיעה טובה!!! ^____^

Kakashi Sensei

New member
בואי רק נגיד שאת לא עוזבת כ"כ מהר..

אני כבר אירגנתי שתישארי כאן איתנו לנצח!!! *צחוק פסיכופט שעוד לא נשמע כמותו*

Kakashi Sensei

New member
בואי רק נגיד שאת לא עוזבת כ"כ מהר..

אני כבר אירגנתי שתישארי כאן איתנו לנצח!!! *צחוק פסיכופטי שעוד לא נשמע כמותו*

EvilFlame

New member
חחח תיפטר מזה כך:

כשזה נפתח לך יש כזה שני תפרטים נפתחים שם אז אחד זה הגדרות אז תעשה שם חסימה או אני לא זוכר מה :X

A K I R A

New member
../images/Emo10.gifתודה לכולכם!! ../images/Emo24.gif

אני אתגעגע אליכם~!

למעלה