שאלה

לינה18

New member
שאלה ../images/Emo58.gif

בקשר לעלילה החדשה-ברוק אמור הלהאמין שריג' עזב אותה? מילא, אבל כל עוד הוא לא חוזר יוצא שהוא גם נטש את הילדים שלו? לזה מישהו מסוגל להאמין? אין בזה שום הגיון.

girlontop

New member
הרבה הגיון לא תמצאי בכל הסיפור

אני רק בוהה במורגן וחומדת את בגדיה היפים (אני רוצה ז'קט לבן כמו שלה! אז מה אם הוא נראה כמו חלוק של אחות
). כל השאר באמת לא מעניין אותי.

לינה18

New member
אני דווקא זוכרת שבפעם הקודמת לא

אהבתי את סגנון הלבוש של מורגן. אבל ניראה הפעם. ומה? כבר עוזבת? רק הגיעה וכבר עוזבת? כניראה התקציב של "היפים" באמת על הפנים.

girlontop

New member
נצל"ש../images/Emo58.gif - עכשיו זה רשמי../images/Emo14.gif

שרה בקסטון עוזבת אותנו בשבועות הקרובים. אין לי יותר חשק לצפות בסדרה.

sashkashurik

New member
../images/Emo12.gif?

אז מה, היא באה רק בשביל הופעת אורח מסכנה? בשביל מה? בשביל לשקם את אמבר?

girlontop

New member
הסיפור האמיתי:

שרה בקסטון הוחתמה על חוזה של שנה ומורגן היתה אמורה להפריד בין ברוק ורידג' או לפחות לעשות להם בלאגנים רציניים. שבועיים אחרי שהיא התחילה לעבוד בראדלי קרא לה למשרדו ואמר לה שהם החליטו לשנות את העלילה והיא בחוץ, כי המעריצים אוהבים את ברוק ורידג' ביחד (אלוהים יודע מאיפה הוא מביא את הנתונים האלה). אני חושבת שנשבר פה שיא חדש - פיטורים אחרי שבועיים בלבד. מה שרק מוכיח כמה החוזים של שחקני אופרות סבון לא שווים את הנייר עליהם הם כתובים. הדבר שלי לא ברור הוא למה לעזאזל מורגן חייבת לעזוב אם היא לא יכולה להיות עם רידג'? אין עוד גברים בסדרה? אין עוד עלילות חוץ ממשולשים עם ברוק ורידג'? (לא
) אין לכם מושג כמה הסיפור הזה הוציא לי את כל החשק לראות את הסדרה. עכשיו אין משהו אחד שאני מחכה לו, אין שום התרגשות מעלילה, נאדה. אני לא אעמוד בעוד עלילות ברוק-רידג' מחד ומעלילות תומאס-קייטלין מאידך. נמאס לי לגמרי.

לינה18

New member
קודם כל תודה על העידכון

וחוץ מזה, אחד מהשניים: 1. או שאני צריכה ממש לשמוח, כי זה מוכיח שלברוק וריג' יש הרבה מעריצים(אז אני לא במיעוט) והם כן משפיעים על בראדלי. 2. או שזה פשוט מוכיח עד כמה שהבראדלי הזה מטומטם והוא סתם ממציא תרוצים לשרה. וחבל, כי כמו שאמרת-היא לווא דווקא חייבת להיות עם ריג'. וההפסד כולו של בראדלי, ושלנו.

לינה18

New member
וכן-לא ניראה לי שהנק' הראשונה

שהעליתי, שבראדלי באמת הושפע עד כדי כך ממעריצי ברוק וריג' היא הנכונה. כי זה שטויות. תמיד היו להם הרבה מעריצים. וזה לא מנע מבראדלי להשאיר את ריג' וטיילור נשואים במשך 5 שנים. ולכן המסקנה שלי שחייבת להיות לו סיבה אחרת-הניחוש שלי זה לדוגמא המשכורת ששרה דרשה שהיתה גבוהה מדיי לדעתו. מה דעתכם?

girlontop

New member
אין לזה שום קשר לשכר

הרי החוזה כבר נחתם ואז היא פוטרה. אני צנצנת אם שרה בקסטון לא מקללת את היום בו היא החליטה לחזור לבית הקברות לדמויות הזה. לדעתי בראדלי התחיל עם סיפור מסוים וירד ממנו אחרי כמה ימים, דבר שלא ממש נדיר אצלו כי הוא הרי לא הכי החלטי. אם הפורומים הגדולים מהווים איזושהי אינדיקציה לרוחות המנשבות בקרב המעריצים - ובעיניי הם אכן מהווים מדגם מייצג - מעריצי ברוק-רידג' נמצאים במיעוט. אני קוראת את הפורומים על בסיס קבוע ומזמן לא ראיתי שנאה כ"כ יוקדת לזוג הזה, שנאה שמגיעה גם ממעריצים של ברוק וגם משונאים שלה (לרידג' אין ממש מעריצים
). אנשים משועממים מהם ומתוסכלים מכך שהם משתלטים על כל העלילות בסדרה. בהערכה גסה הייתי אומרת שמעריצי ברוק-רידג' הם כ-10% מהכותבים בפורומים ולכן אני לא מבינה מאיפה בראדלי מביא את הסטטיסטיקות שלו. האמת שכבר לא אכפת לי מה יהיה עם ברוק ורידג'. מצדי שישארו מאושרים במיטה לנצח. אבל אני רוצה עלילות נפרדות לדמויות שאני אוהבת שלא קשורות לברוק ורידג'. שרה בקסטון היא משב רוח רענן בסדרה גוססת וגם היא כבר בחוץ. כ"כ מרגיז. מי שלא מעריץ של ברוק ורידג' אין לו יותר סיבה לצפות, נקודה.

לינה18

New member
טוב, את בעצם צודקת באיזשהו מובן

ולדמויות שאת אוהבת היתכוונת לעוד מישהו חוץ מסטפני ודיקן? ובסכה"כ גם אני לא הכי מאמינה שאפילו אם היו יותר אחוזים למעריצי ברוק-ריג' לבראדלי היה אכפת.ניראה לי שזה סתם תרוץ(ולא הכי משכנע). זה כמו שכתבת-הוא סתם זרק את העלילה הזאת. איך אפשר לכתוב ככה עלילה בלי שום מחשבה על "האם יתחשק לי להמשיך אותה מחר, או שאני פשוט אעדיף לזרוק אותה ואת כל השחקנים שקשורים בה?" ואהבתי את הביטוי שלך:"בית קברות לדמויות הזה"

למעלה