שאלה

לינה18

New member
שאלה ../images/Emo58.gif

האם למישהו יש מושג מה קורה עם הקו שקייטלין היתה אמורה לעצב בשביל פורסטר? בזמן האחרון משום מה לא קראתי על זה כלום באתר הרשמי של הסידרה איפה שאני בד"כ מיתעדכנת במה שקורה בארה"ב.יש סיכוי שהם שכחו מכל העלילה הזאת? ולמה זה מעניין אותי, כי אני רוצה לדעת אם הדגמים שת'ורן גנב מפורסטר היו רק של ריג', או שיש סיכוי שחלק מהם היו של קייטלין?
 

ani88

New member
ואם כן אז...

איך זה משנה את המצב לא נראה לי שהייתה התייחסות לקוו שקייטלין מעצבת
 

NarihS

New member
לא יודעת../images/Emo12.gif

מקווה שמישו יוכל לתת לך תשובה יותר טובה ממני.. חח כל מה שקשור בהיפים אני לא זוכרת
 

girlontop

New member
אני כמעט בטוחה

שהדגמים הגנובים היו של רידג' וקייטלין, אבל בטח אשף הספוילרים מיקי יוכל לתת תשובה אותנטית יותר (או סתם גאונים אחרים בפורום).
 

Mikel20

New member
תודה על המחמאה ../images/Emo9.gif

לצערי לא היה לי זמן להגיב מוקדם יותר כי הייתי בבסיס אבל אני רואה לינה שגיא כבר עזר לך. לפי מה שאני גם יודע הקו של קייטלין לא הוזכר בכלל מאז שהוא הוצג ועכשיו מאחר שת'ורן לקח את העיצובים של רידג' לספקטרה אז אין הם בבעיות והשמועות טוענות (ואלו רק שמועות) שברוק תעלה רעיון להחזיר את הקו הידוע לשמצה שלה, הלא הוא " חדר המיטות של ברוק"
או בשמו המקורי "brook's bedroom line" ! סטפני כמובן
מזעם אבל אריק ורידג' יתמכו ברעיון מאחר שהוא היחיד שיציל את החברה.
 

Guy K

New member
לא -

הקו שקייטלין עיצבה נקרא אינג'נו. היא עיצבה את הבגדים בעצמה ורידג' ואריק שיפרו אותם קצת. סאלי השיגה את הדגמים מדרלה אחרי שדרלה בטעות נתנה לסאלי את הדגמים במעטפה במקום תמונות מיום ההולדת שלה (שתי המעטפות נראו זהות). הפורסטרים גילו שסאלי עומדת להציג את הדגמים ורצו להתעמת איתה, באותו היום שבו התצוגה של אינג'נו היתה אמורה להתקיים. בסופו של דבר לסיפור הזה היו שתי תוצאות: הפורסטרים גילו שדרלה היתה אחראית להדלפה, אבל בזמן שאריק וסטפני האמינו לדרלה שאמרה שהיא הדליפה את הדגמים בטעות, רידג' נכנס בדרלה המסכנה ואמר שהוא לא מאמין שהיא עשתה את זה בטעות, ובאופן כללי שהיא די מטומטמת. זה היה הטריגר שגרם לת'ורן לדרוש מאריק וסטפני לבחור מי משניהם (רידג' או ת'ורן) יישאר בחברה, כי אחרי שרידג' התייחס ככה לאשתו - הוא לא מוכן לעבוד איתו יותר. העלילה השניה שיצאה מהעלילה הזו היתה שבזמן שהפורסטרים היו בספקטרה, הדוגמניות והעיתונאים חיכו לתצוגת האופנה. ריק החליט לעשות את תצוגת האופנה למרות שכל הפורסטרים בכלל לא היו שם - וכשהם התכוננו לתצוגה הוא וקייטלין התנשקו. תומאס ראה אותם ועזב את התצוגה, ובאותו הערב הוא פגש את אמבר והרומן בין השניים התחיל. הבגדים שת'ורן גנב מפורסטר היו קו האופנה העילית של רידג' - וזה סיפור אחר לגמרי.
 

לינה18

New member
../images/Emo51.gif לגיא על התשובה

מיצטערת שכתבתי את זה באיחור. באופן כללי אני בטוחה שאבין את זה כזה יקרה אצלנו, אבל ממה שקראתי באינטרנט לא כל-כך הבנתי את זה, אז בגלל זה שאלתי.
 
למעלה