שאלה

שאלה ../images/Emo58.gif

מישהו יודע מה יקרה בדיוק עם אית'ן\תרזה\גוון? כאילו זה ברור מהפרק של היום שגוון לא ב'מת תראה אותם מתנשקים וככה זה יוודע לה... מתי זה יקרה? עוד הרבה זמן? ואיך זה יקרה?

I n n u e n d o

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif

אית'ן יספר לה עוד הרבה פרקים זה ימשך עד ליום לפני החתונה אז הוא יגיד לה

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

ויהיה להם ילד ואז הם יפרדו וגוון ואית'ן יתחתנו ויש משהו עם תרזה וג'וליאן.. לא ממש הבנתי..

נעמהdj21

New member
../images/Emo58.gifאז ככה תחזיקי חזק... יש פה

אז ככה הסיפור רק הולך ומסתבך... אני לא יודעת בדיוק מתי הדברים האלו קרוים אבל: גוון תגלה על איתן ותרזה רק ממש לפני החתונה... אני יודעת שהיא ותרזה יגיעו להסכמה שהן יוצאות במקביל עם איתן כדי שהוא יחליט סופית את מי מהן הוא רוצה. בסופו של דבר יבחר בתרזה וקצת לפני החתונה תרזה תטוס לג'וליאן לשכנע אותו שלא ינשל את איתן מהירושה(בטח הוא גילה שאיתן לא שלו). תרזה וג'וליאן ישתכרו או משו והם ישכבו והיא תהיה בהריון. כנראה שאיתן יגלה ואז כבר הוא יהיה עם גוון שגם היא תהיה בהריון ותרזה תגרום בלי כוונה לאובדן התינוקת. תרזה במקביל תתיידד עם מישו בשם פוקס והם יהיו בעתיד חברים. היא גם תנסה להיכנס במירמה להריון מאיתן כשהיא מתחפשת לגוון וזה יצליח לה. לא זוכרת עוד משו מיוחד וגם כואבת לי היד כבררררררר

cafesitta

New member
../images/Emo58.gifפוקס הוא

אח של אית'ן. הוא הבן של אייבי וג'וליאן. הוא ידלק על ויטני ויתיידד עם תרזה עד שבסוף יהיה ביניהם קטע. בחיים השחקן שמשחק אותו התחתן עם לינדזי קורמן (השחקנית שמשחקת את תרזה).

נכון והנה תמונה שלהם ביחד../images/Emo26.gif

2 זה תמיד ביחד חחח סתם אני משועממת הקיצר אני לא ישגע אותכם והנה התמונה של פוקס ותרזה->

../images/Emo58.gif לאוהבי שואיסססססססס

אני לא יודעת אם זה באמת ספוילר אז שיהיה
זה משו שמצאתי מהייד פארק פורם של תשוקות!! אבל זה יפההההההההה

חבר'ס תראו מה מצאתי!-שואיס המבין...

שואיס אני לא מאמינה מה השעה כול הלילה נשארתי ערה בניסיון למצוא קטעים של שואיס ומצאתי אני לא יודעת אם ראיתם את זה כבר אבל אף זה לא מזיק!!! לפחות הצלחתי במזימתי חחחחח, ועכשיו זה בטוח יעבוד לכם כי זה מהאתר הרשמי אז קבלו: קטעים של שואיס וקטע של שואיס עושים אהבה בפעם הראשונה!!!! מקווה שעזרתי למי שלא ראה את זה, למרות שאני מאמינה שראיתם כולכם את זה אבל לי זה לקח כוווול הלילה למצוא את זה תראו מה השעה כבר בוקר!!!!! חחחחחח אז תהנו שיהיה בכיף!!!!!!!

ואיזה יפה זה לראות את זה על מסך מלא

אני מתכוונת לאתר שננתי לך קודם בעיקר את הקטע של שואיס עושים אהבה איזה חתיך שם לואיס
דרך אגב תראו מצגת שנעשתה בצחוק על שואיס אני חולה עליהם אבל בחיים לא הייתי רוצה שזה יקרה להם!!!!!(תראו במצגת), דרך אגב לא אני עשיתי אותה!!!!!!!!. מצאתי אותה באיזשהו אתר......

../images/Emo5.gifאני מזועזעת קצת... תגובה לקטעים.

אני מקווה שהסדרה "תשוקות" לא תהפוך לגסה.. עם כל הכבוד לשואיס שאני מתה עליהם ושמחה בשבילם,אני ממש לא מעוניינת לראות כאלו דברים בסדרת הטלוויזיה האהובה עליי.
אמממ לא יודעת זה קצת מגעיל כזה. אתם לא חושבים ?
הזדעזעתי

crazystav

New member
טוב מה את רוצה? חייבים להיות גם

קטעים כאלה... ככה זה בכל הסדרות והטנלובלות וקיצר בטלוויזיה.... אחרת לא יהיו סיבוכים, בגידות וכאלה!

יש לי שאלה אשמח אם תענו לי בהקדם../images/Emo41.gif

הקבצים שנתתי לכם לראות... מישו יודע איך אפשר לשמור אותם במחשב אני מנסה כבר יותר מ-3 שעות ואני לא מצליחה לשמור את הקבצים!,אם מישו יודע איך אפשר לשמור אותם אני אשמח מאוד אם תגידו לי.

I n n u e n d o

New member
../images/Emo46.gif

אני שמתי את הקטעים האלא ראשונה נמאס לי שלוקחים על דברים שאני הבאתי קרדיטים

למעלה