שאלה!!!!!

שאלה!!!!!../images/Emo58.gif

זה נכון שדין הולך להתחתן????????? קראתי שהוא אומר לפני החתונה שהו רוצה את רורי!! אז הם יחזרו????? בבקשהה תענוווו ליייי

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif4

הקדמה קצרה: דין ורורי לא יחזרו להיות יחד. לעולם. נגמר, פיניטו, ביי ביי. אז כן, דין מתחתן בפרק הרביעי לעונה הרביעית, עם חברתו מבערך אמצע העונה השלישית, לינדזי.

ifonly16

New member
nooooooooooooooooo

i don't want dean to get married it's weird enough that he is no longer with rory, but married at 19 is just too cruel. and i still don't get how rory is so cool about it, and why is he getting married anyway?

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif3,4 למעלה, וכאן.

Why is it weird that Dean and Rory are no longer together? I mean, I can understand, they were together for a long time, but... things change. And getting married at age 19 (or actually, 18) is cruel? Why is that? If it's a decision the couple is happy with, what makes it cruel? I guess Rory isn't all that cool about it, but after all, she was the one who let Dean go. She got over him, found a new boyfriend. Maybe she does still love him somehow, but it's over between the two of them. And why? That's for Dean to know.

bubaale

New member
נצל"ש לגל!!../images/Emo80.gif

גל-גל-גל-גל-גל!! תראי מה מצאתי!!!
מוקדש במיוחד לבנך הבכור- לילה אחד בחורף קר עשה הירח מעשה קסמים נשף כישוף לאיש שלג מוזר ונפח בבובה רוח חיים בולי קטן וליזי גם בולי טייס ובולי ים בולי דייג ודובי שם חבריו הטובים של בולי הקטן. בארץ השלג בולי וחבריו כל היום נהנים יחדיו בלילה כשהם שוכבים לישון הירח שומר עליהם ממרום. בולי קטן וליזי גם...

../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif

זה "ליזי"? המילה החסרה היא "ליזי"?
זה מאוד דורש חקירה! ואנה, חתימתי החדשה מוקדשת לך ב-
(שימי לב כמה בדיחות פרטיות כבר יש לנו, על אף היכרותנו הקצרה.
ואם יש משהו ששכחתי- תקני אותי).

bubaale

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

נחליק לך את הקטע עם "ליזי" ועם ההאשמות על המצאת המילה החסרה- והכל כי הקדשת לי חתימה!
[האייקונים למעלה מייצגים את אנה מזילה דמעות אושר
כן, כן, ככה אני נראית! (+נמוכה, לבנה, עם אוזניים עגולות ענקיות, שפמפם-עכברי וראש ענק)] אוי, זה כל כך מרגש!!

יו, אנה!../images/Emo12.gif../images/Emo57.gif

אני תמיד תיארתי אותך בלונדינית, 1.80 גובה, עם חזה ענק ומתהלכת בשמלות מיני קטנטנות ונעלי עקב שלא נגמרות! אבל... מתברר שאת אפילו יותר יפה!

bubaale

New member
נכון??../images/Emo12.gif../images/Emo80.gif

אנשים תמיד חושבים שאני נראית ממש רע..
אבל היי! לא לזלזל! אני כוסית לא קטנה!
נ.ב הבנת שזה תיאור של "מוח", נכון?..
אני פשוט חיה בחרדה תמידית שאף אחד לא מבין אותי.. העצוב הוא שזה בעצם די נכון.

למעלה