שאלה....

שאלה.... ../images/Emo58.gif

עם מי יהיה בסוף דוסון? (אם ג'ואי תהיה עם פייסי, וג'ן מתה...) אז עם מי??? הוא ישאר לבד מסכן?.... הסידרה על שמו ובסוף נותנים לפייסי את הכל????

shambi

New member
מממההההה?????

איך ג'ן תמות? [בטח רוצה להיות עם אבי, חברה שלה]

מממ...../images/Emo105.gif../images/Emo58.gif

לג'ן תהיה מחלת בלב או משו והיא תמות בפרק הסיום..

LillipooT

New member
ודוסון.. ../images/Emo58.gif../images/Emo60.gif

הייתה אמורה להיות לו חברה (רבקה נראה לי) אבל הוציאו אותה.. אז הוא אכן לבד.. ממ וואי באמת כולם מצאו בני זוג ורק הוא לא.. אבל לו יש סדרה מצליחה משלו שהוא מפיק.. מה הוא צריך יותר מזה?! אה גם אמרו שדוסון נראה כמי שהעבודה היא כל חיו ואין לו זמן לשום דבר אחר.. כולל ליחסים עם מישהי

מה??../images/Emo58.gif

אוף
זה כזה מעצבן
אני יודעת פה שרובכם רוצה שג'ואי ופייסי יהיו יחד.... אבל לדעתי, דוסון וג'ואי צריכים להיות יחד! כי הם אחרי כל כך הרבה שנים של אהבה בינהם הם צאיכים להיות ביחד! הם נועדו זה לזה
וגם דוסון הוא כאילו כוכב הסידרה אז מגיע לו את ג'ואי
וזה לא שאני לא אוהבת את פייסי, אני חולה עליו, אפילו יותר מדוסון, אבל הסידרה פשוט גרמה לכך שג'ואי ודוסון צריכים להיות יחד
לזה אני מחכה כל השנים
ואני ממש מרחמת על דוסון
הוא בטח מזה מקנא בפייסי
אני בטוחה שהוא תמיד יאהב את ג'ואי!!! יש עוד מישהו שחושב כמוני

יש..../images/Emo105.gif../images/Emo58.gif

נמש(DAWSON GIRL) למשל.. תראי מבחינה מסויימת את צודקת כי כל הסדרה התבססה על זה (למרות שאני חושבת שפייסי וג'ואי יותר מתאימים..) אבל לפי מה שהבנתי זה מסתדר בסוף,דוסון מבין שהיא צריכה להיות עם פייסי...

בטח...../images/Emo58.gif

ברור שג'ואי ופייסי יותר מתאימים...... אבל בכל זאת.... בחיים לא הייתי מאמינה שהם בסוף יגמרו ביחד, ולא עם דוסון..... ועוד שאלות יש לי- מה יהיה עם הבת של ג'ן
מה יהיה עם גראמס (סבתא של ג'ן)
מה יהיה עם ג'ק
מה יהיה עם אודרי
מצטערת שאני שואלת כל כך הרבה שאלות אבל אני פשוט חייבת לדעת (למרות שאני מצטערת שקראתי את ה
.... תודה

LillipooT

New member
... ../images/Emo60.gif../images/Emo58.gif

דוסון דווקא לא מקנא בפייסי... הוא הבין שפייסי וג'ואי אוהבים אחד את השני.. בסוף העונה הוא מתואר כמרוצה מהחיים.. חוץ מהעובדה שג'ן מתה כמובן.. הוא לא אומלל. והסדרה כן כיוונה לכך שג'ואי ודוסון יהיו ביחד.. ובעונות הראשונות גם האמנו לזה.. אבל אחרי כמה זמן כבר היה ברור שהם פשוט לא יכולים להיות ביחד! ופייסי וג'ואי כן

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifשאלה קלילה...

הסדרה לא הייתה אמורה מלכתחילה להיות מנקודת מבטו של דוסון ?!?!? כלומר לא כל הסדרה מבוססת עליו, אלא על איך שהוא רואה את הדברים מהצד...

Dawson girl

New member
יאפ, אבל...

במשך העונות גם החבר'ה האחרים קיבלו חשיבות משל עצמם, ועכשיו דוסון הוא לא ממש הכוכב הראשי, אלא יש יותר צוות של שחקנים ראשיים... עכשיו זה לא שדוסון מסתכל מהצד, אלא שמסתכלים על כולם מהצד, הצופים. נמש

למעלה