שאלה?? באמת שירן וזיו יתחתנו?? מה יקרה עם ריקי??
מ מדוזית2003 New member 2/5/03 #2 ../images/Emo41.gif יש לי תשובה לשאלתך../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif תהפכי את מה שכתוב לך בחתימה ותדעי את התשובה כלומר במקום: "צריך לדעת כדי לחיות" תהפכי ל: צריך לחיות כדי לדעת מחוכם אה יאללה בי..... תמר
../images/Emo41.gif יש לי תשובה לשאלתך../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif תהפכי את מה שכתוב לך בחתימה ותדעי את התשובה כלומר במקום: "צריך לדעת כדי לחיות" תהפכי ל: צריך לחיות כדי לדעת מחוכם אה יאללה בי..... תמר
מ מדוזית2003 New member 2/5/03 #4 ../images/Emo41.gif אופס..... זה אמור להיות..../images/Emo41.gif "צריך לדעת איך לחיות " זוהי החתימה שלך ^ הפכתי אותה קצת. לא נורא
../images/Emo41.gif אופס..... זה אמור להיות..../images/Emo41.gif "צריך לדעת איך לחיות " זוהי החתימה שלך ^ הפכתי אותה קצת. לא נורא
מ מדוזית2003 New member 2/5/03 #3 ../images/Emo41.gif יש לי תשובה לשאלתך../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif תהפכי את מה שכתוב לך בחתימה ותדעי את התשובה כלומר במקום: "צריך לדעת כדי לחיות" תהפכי ל: צריך לחיות כדי לדעת מחוכם אה יאללה בי..... תמר
../images/Emo41.gif יש לי תשובה לשאלתך../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif תהפכי את מה שכתוב לך בחתימה ותדעי את התשובה כלומר במקום: "צריך לדעת כדי לחיות" תהפכי ל: צריך לחיות כדי לדעת מחוכם אה יאללה בי..... תמר