שאלה...

שאלה...../images/Emo58.gif

היי!... אוקיי לפני שאני שואלת את השאלה שלי אני רוצה להגיד שראיתי עכשיו את הפרק האחרון וכמעט בכיתי!!..וואי איזה פרק יפה..הקטע עם החללית...והקטע עם לקס ואבא שלו..ולנה וויטני...בכלל פרק ממש יפה!!!...אני לא יכולה לחכות לעונה הבאה.. טוב עכשיו השאלה...מממ...ראיתי בגיא פינס לפני הרבה זמן שלקלארק יש דודים בישראל או משהו כזה...(משהו עם קיבוץ..) ושהוא כאילו יעוף לישראל...עכשיו אני מתארת לעצמי שהם לא יביאו את הצילומים לישראל אבל מישהו יודע אם זה בכלל נכון?...לסמולוויל יש קשר איך שהוא לישראל???

mishmesh

New member
הקשר היחיד שאני מכיר בין סמולוויל

וישראל זה שמייקל רוזנבאום יהודי. מעולם לא שמעתי לטום וולינג או לימישהו אחר מהסידרה יש קשר לישראל.

Rוית

New member
שלום ../images/Emo13.gif

דבר ראשון, נעים מאוד כולם
, אני מעין חברה סמויה בפורום שאוהבת פשוט לקרוא את ההודעות של כולם ואת הספויילרים, ואני לא כותבת בפורום, אבל פשוט החלטתי לענות על השאלה ששאלו פה.. מה שהיה בגיא פינס זה ראיון עם המפיקים או היוצרים של הסידרה, וכמובן כמו כל ישראלי טוב, גיא (או הכתב שלו, שכחתי כבר
) שאל אם הולך להיות קשר לסופרמן ולישראל, וברור שלא הולך להיות קשר, אז הם בצוחק אמרו שאולי הם יעשו לו דוד שגר בקיבוץ והוא יעוף לבקר אותו או משהו כזה.. בכל מקרה, זה היה בצחוק, לא באמת הולך להיות משהו כזה... חבל, דווקא זה היה יכול להיות מעניין
יום טוב לכולם

למעלה