שאלה

yaelush27

New member
שאלה ../images/Emo58.gif

אם ניקי מתה בפיצוץ לפני שקיבלה את התרופה לוירוס, זה אומר שהוירוס הופץ באוויר בעיקבות הפיצוץ? שאלה נוספת: מתי צריכה לחזור העונה?

gwini1

New member
תשובה ../images/Emo58.gif

לניקי היה סוג אחר של השאנטי וירוס. לא היה לה את הוירוס שעתיד היה להרוג 93% מאוכלוסיית העולם. לכן הוירוס הקטלני לא הופץ. ובקשר למתי חוזרת העונה...כרגע לא ידוע...גם חופשת כריסמס וגם שביתת תסריטאים.

yaelush27

New member
כן אבל../images/Emo58.gif

מסתבר שהיה לניקי ולסיילר אותו וירוס. ניקי חשבה שהתרופה של ה"חברה" מדכאת את הכוכחות שלה. איך אנחנו יודעים שהיא לא קיבלה פשוט את הוירוס ולא תרופה. ה"חברה" יכלו לתת לה את הוירוס שבסופו של דבר השמיד את 93% מאוכלוסיית העולם. מה שלא מובן לי הוא שהם היו צריכים את הדם של קלייר כדי ליצור תרופה לוירוס. כשבעצם אדם היה אצלם 30 שנה והם יכלו בקלות לקחת ממנו דם (לפני שברח....).

Guncrazy

New member
../images/Emo58.gif עונה לך

קודם כל זה לא הדם של קלייר לבד, זה ערבוב של הדם שלה עם הנוגדנים שבדם של מוהינדר. דבר שני אנחנו יודעים שהיא לא קיבלה את הוירוס כי עובדה שהנוגדנים בדמו של מוהינדר ריפאו אותה ואח"כ היא הזריקה לעצמה את הוירוס

../images/Emo58.gif אין מצב שהוירוס יתפשט...

אין מצב גם בגירסה המקורית של הוירוס וגם החדשה שהיא תתפט בגלל הפיצוץ כי הדרך היחידה להשמיד את הוירוס היא לשרוף אותו מה שגם הוירוס שיש לניקי לא מתפשט..

../images/Emo210.gif../images/Emo207.gif../images/Emo58.gifהבהרה בקשר למשהו

נכון המוות של ניקי ?! זה הכי לא בטוח שיש, ואני גם יגיד למה. בסדרות יש חוק בסיסי אחד שצריך לזכור כל עוד לא ראית את הדמות מתה, ממש ממש מתה. היא יכול להיות לא מתה ראינו רק ת'בניין מתפוצץ, מי יודע, אולי היא מצאה איזה מחסה או משו דומה.. בקטעים האלה זה ממש לא בטוח

MineraL

New member
האייקון לעצם העובדה שקראתי, אגב

לא למשהו שקרה במש"ש.

yarden yanay

New member
../images/Emo58.gif +מש"ש: יואווווו באמת?

דייי ג'סיקה חייה וניקי מתה? וואי אם זה קווורה :OO

barhenhalliwell

New member
../images/Emo207.gif תמונוות באיכות טובה מישהו?

היי לכולכם. חיפשתי ברשת תמונות קידום באיכות גבוהה של השחקנים , אך המבחר היה דל. אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי קישור לתמונות קידום[ רצוי באיכות גבוהה] . תודה

LeAnnDylan

Well-known member
של העונה השניה אין מבחר גדול כל כך למען האמת

אתה צריך של שחקן ספציפי או של כולם יחד? ושל איזה עונה אתה צריך?

barhenhalliwell

New member
פיטר וקלייר..

למרות שגם שכל אחד בנפרד גם יכול להיות טוב. אני מכין פוסטר לסדרה, והתמונות שיש לי עכשיו הן לא באיכות הכי משהו להדפסה מוגדלת. תודה :)

למעלה