שאלה...!

Omer d25

New member
שאלה...!../images/Emo58.gif

עדיין לא קראתי את הספר, אבל ידידה שלי סיפרה פרטים ממנו (למרות שביקשתי ממנה לא לעשות זאת! - עכשיו אני לא מדבר איתה!) בקיצור, היא סיפרה משהו על זה שכתבו על דמבלדור ספר וראיתי ספר שדמבלדור מצויר עליו והכריכה בצבע ירוק, הספר נכתב ע"י ג'יי. קיי. רולינג (למרות שהיה כתוב K פעמיים), אז רציתי לשאול אם גם הספר של דמבלדור יתורגם לעברית או שלא?!?

black robe

New member
או שלא הבנת נכון את הידידה שלך../images/Emo58.gif../images/Emo63.gif

או שהיא לא הסבירה לך את זה נכון... הספר שנכתב על דמבלדור הוא ספר דמיוני שריטה סקיטר כתבה עליו אחרי מותו... (בתוך ספר הDH) זה לא ספר שרולינג כתבה והוציאה לאור כך שאין לך מה לדאוג. וד"א, זה לא ספוילר עד כדי כך רציני שתפסיק לדבר עם הידידה שלך על זה.

Omer d25

New member
../images/Emo58.gif

זה לא הדבר היחיד שהיא סיפרה לי! ואני ראיתי את הספר בחנות ספרים!!!! ודמבלדור מצוייר עליו!!!, הכריכה בצבע ירוק, ומצוייר על זה דשא ומאחורי דמבלדור יש עץ! ויורד גשם!!! וכתוב אפילו ג'יי קיי רולינג!!(האמת שכתוב ג'יי קיי קיי רולינג - אבל זו בטח טעות בדפוס!)

Omer d25

New member
לא!!!!

לא היה כתוב על זה הארי פוטר!!!! היה כתוב משהו ארוך שלא הבנתי, אבל רק דמבלדור היה מצויר בו!

Ronis13

New member
איפה ראית את זה?

באיזו חנות ספרים? אתה יכול להתקשר אליהם ולשאול... או ללכת שוב ולהסתכל מה זה.

Ronis13

New member
מוזר..../images/Emo11.gif

בשבועיים האחרונים הייתי שם כמה פעמים (באיזה סניף ברחובות? יש 3), בשני סניפים ראיתי את האמריקאית, אבל לא ראיתי ספר שמתאים לתיאור שלך.

I Me Mine

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתה אמיתי?

hadarya

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגתם אותי עכשיו... חחחח

kordilia snake

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo190.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדול!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה