אכן כן../images/Emo58.gif אנג'ל 4X15, באפי7X17
ווילו הופיעה בפרק המדובר באנג'ל, (עזרה להפוך אתו בחזרה ממצב צבירה של אנג'לוס....אם מעניין אותך...

וזה קשור במידה מסויימת לעלילה של באפי, אם את רוצה לדעת-----> ספויילר לפרק הבא
באפי 7X18 כמה שורות רווח עוד טיפה..... אם את בטוחה שאת רוצה לדעת.... היא מחזירה איתה את פיית'!!!!!!
ודרך אגב, היי לכולם!!
אני די חדשה כאן (נדמה לי שכתבתי איזו הודעה לפני חצי שנה בשם אחר...
) ומאוד מקווה שתעשו לי צומי 'ברוכה הבאה'....
אני מודעת היטב לחוקי הספויילרים, השרשורים (טוב...פחות או יותר, ממה שהבנתי...
...) וחוקי תפוז הנוקשים ביחס לאזכור תוכנות שונות... וקצת עלי: חובבת באפי שנה וקצת... (האמת היא שראיתי את העונה הראשונה לפני 5 שנים בערך כששודרה לראשונה... והיה חביב (באופן אימתי-טראשי..

במקצת, אבל ממש לא יחסתי חשיבות. אבל מאז שהעונה הרביעת שודרה בביפ...אני מכורה לחלוטין. (וגם לאחרונה השגתי אמצעים לצפות בעונות המתקדמות !! הידד לי!
ראיתי כמה פרקים מעונה 6, וכמה מ-7. -בטח תגידו שחוסר אחריות מצידי

אבל אין לי יכולת איפוק..ואני מכורה לספויילרים
) דמויות אהובות: ווילו
היא כזו פחזנית , ספייק (בכל עונה..במיוחד בעונות המתקדמות...), ג'יילס...(שחקן מעולה ודמות נהדרת...אני תמיד מוצאת עצמי דואגת לו

טארה
(איך לא..??) פחות אהובות: אנג'ל , ריילי....(אין לי ממש דמויות שנואות) עונות אהובות- בעיקר 5, היא הטובה ביותר בעיני לכרגע...(אולי אני אוסיף את 6,7 ברגע שאני אראה אותן מסודר) קצת מ-4, ו-3
. ו...לא, אני לא טיפוס של עונה 2. נהנתי ממנה (ומהקיטש) כשהיא קרתה, אבל אני שמחה שלא המשיכו בקו סטאר קרוסי, והקליל, ושהדמויות קצת התפתחו מאז. תכניות אחרות שאני אוהבת לצפות בהן: מממ...סימפסון, מלקולם באמצע.. (וואו הכל בביפ
) וזהו..אני מניחה...אין לי ממש תחביבי מדיה חוץ מבאפי. ודבר אחרון- ספויילר 7,6 אחרי שראיתי כמה פרקים בעונה7 אני בהחלט ספאפית, ומקווה לסוף טוב.(אם יש לכם ספויילרים, אנא שתפו!!!) אני ממש מתמוגגת מאנדרו, ממש אהבתי את storyteller, אתם יודעים..השילוב הנהדר הזה בין קומדייה (אינפנטילית לפעמים) לרגעים ממש נוגעים ללב...
ו..אני מתגעגעת לקלם, צריך לתת לו יותר זמן מסך.