שאלה(
6)

קלואי1

New member
אולי זה נראה כך אבל זה לא.

וגם אם כן, כבר מזמן הפסקנו להתווכח אם הפרק טוב או לא.. אני לא מתכוונת לפתוח את הוויכוח הזה פה ולכן הדבר האחרון שיש לי להגיד:
607 המחזמר הוא פרק יפה מאוד, כמו כל דבר בעולם הזה הוא לא מושלם אבל אני עדיין אוהבת אותו. יש פרקים יותר טובים ויש פחות אבל אין מה להתווכח שהמחזמר הוא פרק גאוני! אם יש לך בעיות עם מה שאמרתי אני נורא מצטערת אבל בדיוק כמו שאת אמרת- "זאת זכותי להגיב! זה פורום!" ולכן הויכוח הזה סגור מבחינתי כי זה הויכוח הכי דבילי שראיתי בחיים שלי!! יותר מכל ויכוח דבילי שהיה כאן בפורום, והיו הרבה.

הייזל

New member
לתת לכן משהו אמיתי לריב עליו?

כמו למשל אם לשני מותר לקרוא לי הייזלנה בצ'אט למה לי אסור לקרוא לה נצחיה?

לנצח1

New member
כי אני לא מלח :))) וחוץ מזה

הפסקתי לקרוא לך הייזלינה :))) למרות שזה שם חמוד לדעתי :) נצחיה זה כמו מלחיה- ואני לא מלח אם כבר אז סוכר ;)

לנצח1

New member
לי אין בעיות רוני

ותפסיקי להוריד לי מילים או להוסיף לי מילים להודעות או איזה שהוא מסר אחר ממה שאני כותבת. דבר שני- אני לא התחלתי את הוויכוח הזה אלא את! וזה נורא מעניין שכמעט שוב וויכוח את לא ממשיכה אלא מסיימת בגלל שהוא "אדיוטי" מידי לטעמך! אם את לא רוצה להתווכח אל תתחילי וויכוחים! גם אני לא ממשיכה מפה את הוויכוח ה"אדיוטי" הזה כי זה כבר באמת לא קשור לפרק! אם יש לך כל כך בעיות איתי את יודעת איפה למצוא אותי! תודה ולהתראות!

קלואי1

New member
אני לא מתחילה וויכוחים.

אני מתחילה דיונים, את זאת שהופכת אותם לוויכוחים. תעבירי את כל ההאשמות שלך לעצמך כי אני לא באתי להתחיל כאן וויכוח. לא באתי ואמרתי- המיוזיקל זה חרא פרק וגם אם כן, מותר לי לעשות את זה! אני לא מבינה למה את נעלבת מזה. אפשר לחשוב כאילו מה כבר אמרתי.

רינת4

New member
ואיך לסבתא יש גלגלים?

הפרק הוא מחזמר. וכמו בכל מחזמר יש קולו רקע, ויש אורות ויש זרקורים וכל זה. סה"כ זה בא כדי לשעשע ואלו שאלות שפשוט לא שואלים. נכון-בסדרה ."באפי" לכל דבר יש הגיון ואנחנותמיד מחפשים אותו. אבל ברגע שמקטלגים את הפרק כ"מחזמר" אז כל הדברים האלה הם מובנים מאליו וכמו בכל מחזמר. אז לדעתי פה באמת שלא צריך לקחת ולנתח כל דבר.

לנצח1

New member
הסיבה לכך... ../images/Emo58.gif 6

וגם הערה קטנה. קודם הסיבה: ספייק יכול להרביץ לבאפי בגלל שהיא הרי היא מתה דיי סופית..... ואז שהיא מתה ווילו החייתה אותה באופן דיי קסמי שכזה.... וגם היא מתה מוות לא טבעי וגם הוחייתה במוות לא טבעי. אז זהו :) הם מסבירים את זה בסדרה הרבה יותר טוב. ועכשיו הערה: זה ממש מרגיז שאומרים כל הזמן שבאפי מתה כמה פעמים כי הרי יש אנשים שטובעים בבריכה ודברים כאלה ואז מנשימים אותם- זה לא אומר שהם מתו וקמו לחיים! זה פשוט אומר שהם טבעו! וככה באפי היא טבעה והצילו אותה..... זה קורה להרבה אנשים! מה אם מישהו טבע והצילו אותו זה אומר שהוא מת וקם לחיים?!?!?

glory the god

New member
ספויילר6x07

נו זה לא שאמרתי שהפרק גרוע! אפילו בסוף ההודעה כתבתי שלמרות שג'וס גאון הוא לא יכול לשים לב לכל פרט ופרט.

idanyd

New member
מוות קליני

הוא מוות לכל דבר ועניין. לבה של באפי הפסיק לפעום, המוח שלה לא קיבל חמצן - היא מתה. מה אומרת לך המילה "החייאה"? הרי כשמצילים מישהו אחרי טביעה, מבצעים עליו החייאה. כלומר - נותנים לו חיים. אם צריך לתת לו חיים, זה אומר שקודם לא היו לו. קרי - הוא מת.

קטנונים../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif6

חחח איזה שרשור מצחיק, למה אתם שמים לב לכאלה דברים? ומצד שני- גוד פוינט!

glory the god

New member
ספויילר5סוף- בקשר לשאלה ששאלתי

בתחילת השירשור, על הצ'יפ. אמרו כאן שהצ'יפ לא פעל כי הוא פועל רק כשספייק מכה מישהו בכוונה לפגוע בו. אבל זה לא נכון כי בסוף עונה 5 הוא מנסה להוציא את באפי מהמצב של קטטוניה אז הוא נותן לה אגרוף ואז הראש שלו כואב מהצ'יפ, אבל הוא התכוון לעזור לבאפי ולא להכאיב לה.

למעלה