שאלה
310

שאלה ../images/Emo58.gif 310

ראיתי שאנשים ממש לא אוהבים פה את ג'וני, והאמת...ממש הופתעתי, אני ממש מחבבת אותו והוא נראה לי בן אדם מקסים לא כמו הדפקט מעונה קודמת שהתעלק על מריסה, למה אנשים פה כל כך לא אוהבים אותו?

שלטון

New member
כי...../images/Emo58.gif

דבר ראשון זה עניין של טעם כמובן. אבל לדעתי ג'וני ממש מיותר ולגמרי לא קשור לסדרה הזאת. הבנאדם דביל חסר אופי, ואין שום סיבה לאהוב או לשנוא אותו. הוא פשוט תקוע לגמרי... חוץ מזה שזה קאסטינג מאוד גרוע. פטריק ראש אם אני לא טועה עשה ת'קאסטינג הראשוני של הסדרה והביא ממש קבוצה מדהימה של שחקנים גם יפים כיאה לדרמת נעורים אבל גם עם ייחוד ואופי. מי שליהק את ג'וני צריך להכנס לאיזה תא וידוי ולשפוך את הלב, כי גם ג'וני וגם קייסי הם פשוט החלטת ליהוק נוראה, גם מבחינת מראה וגם מבחינת המשחק.

shiri li

New member
אני מסכימה אבל ../images/Emo58.gif

קצת הגזמת עם הקאסטינג חח.. הם לא עד כדי כך נראים רע.. אבל יש משו בג'וני נורא מעצבן וממוחזר ולא קורה איתו כלום והוא לא קשור לכלום וגם הדמות עצמה נוראית!!

שלטון

New member
הם נראים מגעיל

לא שהם מכוערים, הם פשוט נראים כאילו הם צריכים לשחק בהצלוצול הגואל 2005

../images/Emo58.gif 310

אני חושבת שחוץ מהשיער הקצת מתלהב שלו הוא נראה ממש טוב והוא גם חמוד כזה, אני מסכימה שקייסי מכה אבל בעיני לא היה קורה כלום אם היה מתפתח בין מריסה לג'וני משהו, זה היה יותר מעניין.

../images/Emo58.gif310

אני אישית לא אוהבת אותו בגלל שאני אוהבת את ראיין ומריסה והוא מפריע בין שניהם. חוץ מזה אני חושבת שהוא שחקן נוראי- בקטע שהוא אומר למריסה שהוא אוהב אותה, המשחק שלו היה ממש גרוע !!! הוא שכב על הספה מעולף עם עיינים חצי סגורות והוא ממלמל "אני חושב שאני מאוהב בך" כאילו, WTF ??? יש לך ברך פצועה, מה אתה גוסס לי פה !!! גם נורא מעצבן אותי ש-2 הפרקים האחרונים היו נורא מרוכזים בו, במיוחד הפרק של קריסמיקה, כי זה גוזל זמן מסך משחקנים אחרים שאני יותר אשמח לראות, במיוחד בפרק של קריסמיקה שלדעתי צריך היה להיות מרוכז יותר במשפחה ובכוהנים ובכלל ב-7 הדמיות המרכזיות ופחות בשחקני אורח, ולא רק שהפרק התרכז בו, הוא היה הפרק !!!

../images/Emo58.gif 310

זה לא שהוא גסס, אלא הוא לקח יותר מידי משככי כאבים שמסטלו אותו ובגלל זה הוא מלמל, ובכלל, אולי אני דפוקה אבל אני ממש חיבבתי אותו מהתחלה, ובעיני עקטע של ראיין ומריסה מתחיל לשעמם, כשהם ביחד לא קורה כלום. ולגבי השחקנים האחרים, תחשבי שמהצעירים כמה אפשר כבר להתרכז ב 4 דמויות בסה"כ (ריאן, מריסה, סת וסאמר) ואת אומרת לי באמת שהחיים האישיים של סנדי וקירסטן באמת מעניינים אותך?

../images/Emo58.gif310

זה עדיין נראה מוגזם בטירוף !!! ממש Over acting אני אהבתי אותו בפרק 306 שהוא סיפר למריסה על מה קרה בינו לבין אבא שלו, אבל אחרי הפרק הזה הוא ממש התחיל לעצבן. אני באופן אישי מאוד אוהבת את ראיין ומריסה וממש לא משעממם לי איתם ואפילו מצחיק אותי לשמוע שאת אומרת שמשעמם לך איתם-לדעתי ראיין,מריסה וג'ולי הם היחידים שיש להם סיפור אמיתי,( בניגוד לשאר הקסט ובמיוחד סת' וסאמר, שהם יותר בקטע של, בואו נתנשק ונראה יפים כי במילא כולם חושבים שאנחנו מקסימים) חוץ מראיין ומריסה, לעוד מישהו היה סיפור אמיתי בעונה הזאת ? שאני חושבת על ראיין ומריסה, אני חושבת על הסיפור עם טריי, הדיקן, וולצ'אק, ג'וני ועוד שאני חושבת על שאר הקאסט ( לא כולל ג'ולי) אז מה קרה להם בעצם ??? סת' וסאמר התמודדו במשך פרק וחצי עם טיילור ? ושאר הזמן הם רק התנשקו נראו חמודים ואמרו אחד לשני שהם אוהבים אחד את השני. סנדי וקירסטין התמודדו עם שרלוט שזה כבר עלילה עם קצת יותר בשר ממה שהתמודדו סת' וסאמר אבל עדיין, זה נגמר פשוט מידיי ואפילו קצת מאכזב. אמממ תתפלאי- כן אני מעדיפה לראות את סנדי וקירסטין מאשר את מריסה וג'וני !!

invisiblegirl

New member
../images/Emo58.gif ג'וני יותר מעניין?

תהיי בריאה. 1. הבנאדם לא יודע לשחק. בהתחלה הוא לא הפריע לי, אבל באמת, ככל שהוא מקבל יותר זמן מסך זה כבר נהיה יותר פתטי. הסצינה בה הוא מלמל שהוא אוהב את מריסה, ליתר דיוק זה היה I LIKE YOU, זה נראה כמו ילד בן חמש שמתוודה לחברה שלו בגן שהוא מחבב אותה. 2. הדמות שלו לא קשורה. 3. הוא לא הגיוני. הוא לא מוכן לקבל כסף מהבר מצווה, אז הוא הולך לשדוד איזו חנות קטנטונת שאולי תביא לו 300 דולר בשביל לממן ניתוח ברך. ונוסף לזה הוא אפילו לא שם מסיכה עליו או משהו. יותר נמוך מזה אפשר ליפול? 4. אין שום טעם לסובב פרק כריסמכה סביב דמות משנית כמוהו. בעונה 2 פרק כריסמכה סבב סביב לינדסי, אבל הסיפור שלה השפיע על כל הדמויות. כאן על מי זה השפיע? גג על מריסה. כל שאר הדמויות היו בובות על חוט בשואו של ג'וני. למי אכפת ממנו? ולשאלתך, כן, החיים הפרטיים של סנדי וקירסטן מעניינים פי עשר יותר מג'וני ולפעמים גם יותר מהחיים הפרטיים של הצעירים. הכל עניין של כתיבה ומשחק. במקרה של ג'וני, גם הכתיבה וגם המשחק שלו SUCK.

../images/Emo58.gif 310 כנראה זה ענין של טעם

בעיני הוא הופך דברים ליותר מעניינים כי אותי ראיין ומריסה משעממים, הסיפור שלו יכול היה להשפיע יותר על ריאן אבל כלום לא קורה ולכן כאן אתה צודק, ובעיני קירסטן היא דמות שטוחה וממש לא מעניינת וגם סנדי לא ממש יוצא מהמסגרת שלו אבל שוב, זה עניין של טעם ויש כאלה שמעריכים "כתיבה" פשוט אחרת.

שלטון

New member
אני חושב שזה מוגזם לגמרי../images/Emo58.gif

ופשוט רעיון נורא לשים במרכז אחד הפרקים הכי חשובים בעונה, דמות משנית, ועוד דמות משנית חסרת עניין ונוראה כמו ג'וני. חוץ מזה שהסדרה הזאת לא אמורה להוסיף דמויות חדשות למרכז, אלא להעשיר ולהוסיף עניין לדמויות הקיימות, שהם לא ממש עושים את זה בפרקים האחרונים, ולכן אולי איכשהו אפשרי טיפה טיפטיפונת פחות או יותר להבין חלק קטן מהעובדה שאת מרוצה מג'וני. אני חושב שהבנאדם הזה יותר מתאים להופיע בבדיחות של בזוקה ג'ו

למעלה