שאלה

Roonil Wazlib

New member
שאלה../images/Emo54.gif../images/Emo211.gif

עבר לי בראש לפני כמה זמן יצור כלשהו, ותהיתי איך קוראים לו, כדי לחפש תמונות שלו או פרטים עליו, ולברר אם הוא בכלל קיים. הרעיון בכללי היה קרברוס (או סרברוס?)-כלב עם שלושה ראשים- אבל עם זנב של דג. כמו שבת ים היא זנב של דג וגוף של אדם, חשבתי על זנב של דג וגוף של כלב תלת-ראשי. יש כזה דבר? אם כן, איך הוא נקרא, ואם אפשר לקבל תמונות שלו? אם לא, אולי כלב עם ראש אחד? תודה מראש רוני

Roonil Wazlib

New member
ו...עוד נושא?../images/Emo54.gif../images/Emo211.gif

אני כותבת כתבה על מבוכים ודרקונים ושאר משחקי תפקידים בישראל. חיפשתי וחיפשתי ובין כל האצרים שמצאתי, לא היו כאלה שמספרים על ההיסטוריה של המשחק, ואם כן, אז בעולם ולא בישראל. אשמח לקישורים ופרטי מידע. תודה רוני

ננסק

New member
בדקת בוויקיפדיה?

בערך על מבוכים ודרקונים בוויקיפדיה העברית יש תיאור לא רע של ההיסטוריה שלו בארץ ובעולם. חוצמזה נשמח לענות על כל שאלה ספציפית לגבי ההיסטוריה של התחום בארץ. היא קצת ארוכה ומורכבת, אז עדיף שתשאלי לגבי מה שחשוב לך במיחד.

בדרך כלל יצורים אגדתיים

בנויים בצורה יעילה, כלומר - סברוס, כלב בעל 3 ראשים משמש ככלב שמירה, הראשים משמשים להתרעה ולטיפול בפולשים. איזה צורך יש לחיה כזאת לזנב דג? במילים אחרות - לא נראה לי שיש שם/ציורים לחיה שכזאת...

BluePrint

New member
אין "בדרך כלל" ליצורים אגדתיים.

ואלו יצורים חיים בעולמנו המציאותי, הבנויים בצורה יעילה. (כמובן ש"יעילה" תלוי בנקודה ההשקפה) יצורים אגדיים קיימים כי כך האלים או קוסמים יצרו אותם, ואם מישהו רצה שלכלב שלו יהיה זנב דג, זה מה שיהיה לו. אולי הכלב אמפיבי?

BluePrint

New member
וזו נקודת ההשקפה הנכונה.

אבל יש אנשים שיטענו שקרני הפרה הן לא מועילות, כי אינן מוסיפות טעם לבשר.

ogmios

New member
נשמע לי במעומעם כמו באניפ

אבל מצד שני, גיגול של כל איות אפשרי שניסיתי על השם הזה העלה חרס, אז הייתי לוקח את זה בעירבון מוגבל מאד.

למעלה