שאלה

• פותח הנושא artw
  • פורסם בתאריך

artw

New member
שאלה../images/Emo53.gif

שלום קרן, מה שלומך? שלומי לא כל כך טוב, אני לא מצליחה למצוא עבודה ואני לא מבינה מה קורה לי ולמה (מאוד עצוב לי שאני לא יודעת מה התפקיד שלי כאן, אני טובה בהרבה דברים אבל לא יודעת במה להתמקד, זה מבלבל). אני פונה אליך בבקשה אם ישנה אפשרות לבדוק אם אני אמצא עבודה בקרוב מאוד ובאיזה תחום (האם יש תחום ספציפי)? פשוט אני לא יודעת במה להתחיל ומהיכן להתחיל. אני מבולבלת. האם תוכלי למקד אותי בבקשה? שמי מלכה, תאריך לידה 26.3.78, י"ח אדר ב תשל"ח. נולדתי ביום ראשון בשעה 20:30. (שם פרטי אני אשלח לך במייל). בבקשה עזרי לי. בתודה מלכה.

בוקר טוב מלכה ,

עד אפריל את תמצאי עבודה , במה תמצאי .... זה תלוי בך . את כובתבת שזה " עצוב" שאינך יודעת מה תפקידך בעולם הזה אך יש ביידייך האפשרות לשנות זאת הכל הם בחירות שלך אם תבחרי להיות מודעת למי שאת ,לרצונות שלך , לחשיבה שלך נסי להיות יותר אופטימית,פחות רגישה,למתן מצבי רוח , לעבוד על חשיבה חיובית מבטיחה לך כי תוכלי לראות את החיים בצורה יותר טובה . אני אישית ממליצה לך מאוד לפנות לקורס חשיבה חיובית ומודעות עצמית = זה ישנה את חייך ללא ספק. את מאוד רגישה ,ישנם הרבה מצבי רוח ששולטים בך ולא את בהם המצב הזה שנוצר הוא בחירה שלך ולך יש את האפשרות לשנותו. הנטייה להיות רגשנית,פסיבית ורחמים עצמיים לא עוזרים וגם לא יעזרו לך לראות את הדרך ואת הכיוון . אספי את רגשותייך ואת הרחמים הניחי אותם הצידה ואימרי לעצמך שמהיום את מתחילה את החיים מחדש : יש לך זמן פנוי עכשיו ? קראי את הספר כוחו של התת מודע , הירשמי לסדנאות , צרי קשרים עם אנשים מהסביבה ואני בטוחה שאת תראי את הדרך ... בהצלחה,קרן

artw

New member
תודה רבה קרן../images/Emo140.gif, יש לי שאלת התייעצ

שלום קרן, תודה תודה רבה על תגובתך
. רציתי להתייעץ איתך לגבי 2 דברים: 1. היכן ניתן ללמוד את הקורס שציינת בפני: "קורס חשיבה חיובית ומודעות עצמית"? (אני מאזור הצפון)לאיזה סדנאות את התכוונת? 2. בנוגע לזוגיות - מתי יהיה לי קשר רציני שיוביל למיסוד? אשמח לתגובה נוספת, שוב תודה ענקית. מלכה

תשובות

1. אין לי מושג מי מלמד בצפון , יש דפי זהב ויש פירסומים בטח בעיתונים מקומיים = חפשי ואני בטוחה שתמצאי . 2. לגבי זוגיות , עם הרבה רצון ועבודה השנה הקרובה מצויינת להיכרויות בהצלחה ותעדכני אותי איך הולך . בהצלחה,קרן

למעלה