שאלה-

pumi22

New member
שאלה- ../images/Emo53.gif

אני מתחתנת בעוד 3 שבועות ובתור מעריצה של מייקל חשבתי לרקוד סלואו עם השיר speechless. מה דעתכם? הדי ג'יי אמר שאנשים לא מכירים את השיר אז הם לא יבואו לרחבה לרקוד איתי, וחוץ מזה הוא אנס ילדים ואנשים לא אוהבים אותו. הסתכלתי עליו במבט זועם אבל הבלגתי. מה דעתכם הוא צודק לגבי הכרת השיר? כדאי לבחור שיר אחר? you are not alone לא נראה לי כ"כ כי speechless הרבה יותר מיוחד.

pulpula

New member
בדיוק פחחחחחחחח

זה החתונה שלך או של הדיג'יי? אם היה אומר לי משהו כזה.. וואה וואה.... + זה סלואו ראשון? מי צריך שיצטרפו אליו בכלל?! ולסיכום: תחליפי דיג'יי - אמן שישאר מובטללנצח ויאכל מפחונים! ושיהיה הרבה מזל טוב!!!

pumi22

New member
תתעלמו מעניין הדיג'יי

מה דעתכם על השיר? כדאי שיר אחר שלו? אני פוחדת שזה קצת דביק מדי.

pulpula

New member
ברור שהשיר מתאים. הכי מתאים.

+ אני מתה על ONE DAY IN YOUR LIFE בתור סלואו, אבל זה נראה לי מתאים למסיבת גירושין

pulpula

New member
+ מה זתומרת להתעלם מעניין הדי ג'יי

את מתכוונת לשתוק על זה? את מתכוונת לרקוד לצלילי שיר מהמם ומדהים שנושק לאלוהות בידיעה שהדיג'יי הארור הזה חושב שמייקל אונס ילדים? אני הייתי מקפצצת. ועוד לשלם על זה כסף? אטווווווץ'...

מזל../images/Emo24.gifטוב לקראת החתונה!

שיהיה באושר רב ובהצלחה בחיים החדשים, בעוד 3שבועות... בנוגע לשיר, כבר די ענו, בהחלט: השארת אותי מחוסר-מלים!
בהחלט בחירה מקסימה לסלואו לחתונה. אמממ, בנוגע לדיג'יי, אני בטוח ומאמין בך, כחלק ממעריצי MJ שתדעי למצוא דרך להחזיר ת'דיג'יי בצ'ובה;) (להסביר לו כראוי לאחד כמוהו, במה טועה האדון)

pumi22

New member
זה נשמע לי כמו שיר פרידה

עוד יום עבר אני כאן לבד איך יכול להיות שאתה לא כאן איתי לא אמרת שלום.. כל יום אני שואל איך האהבה ברחה לי למרות שאנחנו רחוקים אתה תמיד בליבי
לא נראה לי מתאים

מה הקשר?

אז אם רוקדים לשיר dont call me baby זה אומר שיש עימותים בין החתן לכלה? זה שיר אהבה..נראה לך שכולם מאזינים למילה מילה ומסיקים מסקנות? זה שיר מוכר ומרגש. הכי מתאים לדעתי!

וואי איזה די ג'יי עילג

לדעתי אחלה בחירה וחוץ מזה אם זה סלואו ראשון באמת מי צריך שאנשים ייצטרפו? זה שיר קצר וזה יהיה אחלה לסלואו ראשון לפני שכל האורחים מצטרפים... ותגידי לדי ג'יי שהוא מפוטר
סתם... שימשיך לשים שרים מוכרים וחלשים חח בקיצור- אחלה שיר! חח

קודם כל המוןןןןןןן מזל טוב

דבר שני שילך לכל הרוחות הדיג'י הזה.. דבר שלישי..speechless באמת יפה(למרות שאני לא אוהב את הסוף שלו) הייתי מציעה לך לרקוד סלואו עם השיר fall again שיר משגע ובמיוחד הצלילים שמתנגנים מתוכו מרגשים מאוד.. אם במקרה אין לך את השיר אני אשמח לשלוח לך בטוח שתתאהבי בו.. לפי דעתי עדיף על speechless

pumi22

New member
אני מורידה את הסוף של השיר

ז"א את הקטע של הדיבורים.

HOT4Umichael

New member
אם כבר את מורידה משו..

אז תורידי את הדיבורים בהתחלה.. ושהשיר יתחיל לנגן מהקטע שהוא אומר speechless ושהגיטרות נכנסות... הקטע בסוף זה כל העניין בשיר שהוא אומר שהוא אוהב אותה בלחש... וזה גם לא כזה ארוך כמו בהתחלה :) :)

HOT4Umichael

New member
סורי תיקון :

מתי שהכינורות נכנסים !!! הגיטרות זה שניה אחרי חח

TalovesMj

New member
לכי על זה!

זה מדהים! לא צריך שאנשים יכירו. בחירה מעולה! שיהיה במזל טוב! לכי על speechless.

HOT4Umichael

New member
זה ישמע קיטשי אבל..

החלום שלי היה שבסלואו הראשון של החתונה שלי יהיה you are not alone חחח בקשר לבחירה שלך- זה שזה שיר לא כ"כ מוכר לאנשים זה משו אחד- וזה שהוא מתאים בול ומדהים בטירוף זה דבר שני.. אם את עדיין בהתלבטויות אז אני ממליצה על YOU ARE MY LIFE שזה שיר שעושה לי לבכות מרגש תכלס.. חחח.. אבל איך שנראה לך-את כלת האירוע את המחליטה בכל דבר ולא התקליטן..אז מילה אחרונה היא שלך !!! אגב, התייעצת עם בעלך? אולי הוא יכול לעזור? :):) בכל אופן- בהצלחה בבחירה (נשמח לשמוע מה בחרת ומה היה בסוף ) חחח והמון מזל טוב !!! נטלי

aMJel

New member
תכלס, למייקל אין שירי חתונות.

אולי אולי יתאים The Lady In My Life

למעלה