שאלה

Cat Woman 2005

New member
שאלה ../images/Emo53.gif

קראתי לחברה שלי בקלפים ולא ממש הבנתי את הקלפים שיצאו. השאלה היתה בקשר לבחור שאין בינו לבינה קשר, היא רק ראתה אותו והוא אותה כמה פעמים והוא מצא חן בעינייה. השאלה הייתה: האם - הכהן הגדול אראה - 3 חרבות את X - שלושה גביעים בקרוב - 2 מטבעות סיכום - המוות תודה לכל מי שמוכן לעזור לפרש =]

Cat Woman 2005

New member
הפירוש שלי:

לא הבנתי הרבה מהפריסה הזו משום מה. חשבתי על זה ואולי הייתי צריכה לפצל את "אראה" ל"אני אראה" ואז היה קלף שמייצג אותה וגם את הפגישה איתו? בכל מקרה, אני לא יודעת בקשר לסיכוי שלה לפגוש אותו, אבל אם היא תפגוש אותו היא תתאכזב (3 חברות). הוא מאופיין ב3 גביעים אז אולי הוא חוגג משהו. וקלף הסיכום לא נראה לי שמראה שהיא תפגוש אותו. (את קלף הכהן הגדול ושתי המטבעות לא הבנתי ממש).

נראה שלילי

אראה = 3 חרבות, קלף הדמעות, אני מאמין שזה אומר לא. אני מצרף את הקלף מחפיסה אחרת - תמיד מעניין לקבל זוויות ראייה נוספות. את X = שלושה גביעים, בהחלט מצא חן בעיניה, אבל כנראה בצורה דיי שטחית. בקרוב = 2 מטבעות, הזמן עובר ושום דבר לא קורה סיכום = כל העניין יגווע לגבי הכהן הגדול, השאלה עולה ממקום של התייעצות, מה נכון לי לעשות, עושים חושבים לגבי הסיטואציה. זה המקסימום שעולה לי ללא קלף המתאר אותה או קלף משלים אחר, שכן לקלף זה יכולים להיות משמעויות רבות במעמד זה.

Cat Woman 2005

New member
וואי תודה רבה!

קראתי את הפירוש שלך וזה מתאים לה בול. הוא באמת מצא חן בעינייה בצורה שטחית כי היא לגמרי לא מכירה אותו. באמת הזמן עובר והיא לא רואה אותו וממה שאני מכירה אותה היא מתלהבת ואז שוכחת מזה אז יש באמת סיכוי גדול שכל העניין הזה יגווע. התמונה הזאת באמת מעבירה הרגשה של אכזבה ועצב. אתה יכול אולי להסביר למה פירשת כמו שפירשת את קלף שלושת הגביעים, שתי מטבעות והסיכום?

אנסה

קלף שלוש הגביעים אכן מדבר על הנאות, אהבות וכו', אבל הצד הבעייתי שלו שהוא נוטה להיות שטחי במה שהוא עוסק. בגלל זה אם הוא יוצא על הבן זוג של השואל או משהו כזה ישר רואים שהוא לא רציני (נהנתן, לא מתחייב). כך בדרך כלל כשהוא עולה רואים את הצד הזה בצורה כזו או אחרת. שתי המטבעות תירגמתי לפי הניסיון שלי איתו כמו גם התחושות שמעלה לי האיור של הקלף (הפנים אומרות לי הרבה). אני מוצא בו אלמנט של שגרה מדכאת כזו, יש רצון למשהו מיוחד, קסום, אבל לא קורה שום דבר שכזה... הבן אדם תקוע בשגרה שהוא מרגיש כאילו היא לא תסתיים לעולם (סמל האינסוף). והסיכום דיי פשוט, המוות מדבר על דברים שמסתיימים, "מתים", הולכים לעולמם, מפנים את מקומם לדברים חדשים (השמש העולה באופק - יום חדש מגיע).

Cat Woman 2005

New member
תודה + עוד שאלה קטנה

איך אני יכולה לדעת האם קלף שלושת הגביעים מתייחס לשואלת שהיא שטחית ונהנתנית או הבחור הוא שטחי ונהנתן?

לפי המיקום, לפי השאלה,

לפי שאר הקלפים ולפי הרקע... חוץ מזה אם הוא מתואר כשטחי לעתים קרובות זה גם משליך על כל הקשר כשטחי

למעלה