אל תאמיני לעצמך
כל עוד שתאמיני לעצמך שאת לא רוצה להיות שם. תסבלי.. והרבה.. יכול לקחת לך חיים שלמים ואולי אפילו לא, כדי להבין את זה. הסיבה שאני לא מאמין לך. היא כי הדרך היחידה לדעת בוודעות מה בן אדם רוצה, היא לפי מה שהוא -עושה! לא לפי מה שהוא אומר.. את מדברת .. מדברת.. כן.. אומרת לי מה את רוצה ובזמן שאת אומרת לי את זה את עושה ההיפך. ברור שקשה לך!! אז מה ? אז אני שואל אותך עכשיו. איפה את בוחרת להישאר? איפה שנוח לך?.. או ללכת לאיפה שקשה ולהתעמת עם זה? כי זה נעשה קל..ברגע שלא מוותרים לעצמך, אני אומר לך. "קשה לי", זה בעצם "אני רוצה להישאר איפה שאני כי יותר נוח לי פה" אז גם בפעם הבאה שתגידי לעצמך "קשה לי" תהני מזה כי שם את רוצה להישאר. קשה לי זאת לא סיבה להישאר במקום. קשה לי זה תירוץ. ואת מחפשת תירוצים.. כל כך הרבה.. אני בטוח שגם להודעה הזאת את תמצאי לי משהו.. כי הMIND שלך יצירתי, של כולנו.. הוא יעשה הכל כדי להשאיר אותך איפה שאת, את תמצאי ותחפשי סיבות, אני בטוח שאפילו ברגע שאת קוראת את זה את כבר חושבת מה לענות לי ואיך לשכנע אותי... עצרי!!! זה ה MIND שלך, כבר חושב מה לענות לי כדי להשאיר אותך איפה שאת. דברים כמו "קשה לי", "לא מצליחה", "אי אפשר". בפעם הבאה שתכתבי לי משהו כזה .. אני פשוט אכתוב לך "את צודקת". ושם זה יגמר. ושם תישארי. אז או שתעשי את הצעד.. כי זאת עשיה פשוטה.. את הצעד את יכולה לעשות אם תחליטי באמת לעשות. או שתחליטי להישאר שם. לי בטח לא אכפת. אבל מה שלא תבחרי.. תהני ממנו !