שאלה...

dance diva

New member
שאלה...../images/Emo53.gif

מישהו יודע משהו על הפסטיבל מחול או משהו כזה באילת? מי שיודע משהו או הולך לזה שיכתוב משהו

netushit

New member
אני יודעת..

והינו אמורים השנה ליסוע עם הסטודיו... אבל הם החליטו שלא בא להם כי זה סתם לבקש הרבה כסף מההורים וזה לא שווה את מה שיש שם.. זה פשוט כל מיני מופעים וזה והופעות של הקבוצות ויש סדנאות כל מיני כמו איפור במה, ג'אז וכו כל הדברים האלה וזהו בעיקרון...

פסטיבל המחול באילת..

יתקיים בין ה 12 ל 14 בדצמבר... בקלאב הוטל.. מי שהיה שנה שעברה וודאי יודע שזה הדבר הכי כיף בעולם!!!.. השנה אמור להיות יותר טוב..

היי גם אני יהיה שםםם!!

אמ..אני מנס ציונה! ו...שנה שעברה לא הייתי אל הלהקה שמעליי..{סופה..אם את מכירה..}היו!! ואמרו לי שהיה ממש כיףף! אבל אני הולכת השנהה! :)))

nofar ginon

New member
אמ..בטעות ניכנסתי מהכינוי של אח שלי

ו..אמ..קוראים לי נופרר..לא מאור..חח..

nofar ginon

New member
היי..

אמ...כן! אני רוקדת שם...אני בת 13 וחצי עוד מעט 14.. ו..אמ..את גם רוקדת שם? איך את יודעת?! ובת כמה את? ומי את?

..

אני לא רוקדת שם אני בלהקות של היכל התרבות אבל חברה שלי רוקדת שם.. שני .. מרחובות... אני בשמת.. בת 16 וחצי : )

nofar ginon

New member
אהה...הבנתי..

שני? לא מכירה.. היא ביצוגית יכול להיות אם היא בת 16 וחצי! אז היא לא איתי. כי אני בת 13 וחצי..:/

netushit

New member
ואיי סופה!! בטח שמכירה!!

פשוט מלהקה מדהימהה!! אין מילים!!

F U N K Y GLOW

New member
לא יצא לי עדו לראות ../images/Emo60.gif

אותם רוקדים אבל אם אני לא טועה (אני טועה??) הם באים לאילת .ואז אני אראה אותם ...לעומת זאת אני מכירה מישהי שפעם הייתה בסטודיו לי ועכשיו לפני הצבא היא רוקדת שם ....היא התקבלב ..מזל"ט לה ..איזה חמודה

nofar ginon

New member
היי אני הולכת לשםם..

היי אני מנס ציונה... ואני הולכת לשם..עם הלהקה שלי..:).. ו..זהו..

amitush26

New member
../images/Emo10.gifכנסו אנשים../images/Emo26.gif

אוך אתה לא יודעים איך שאני עצובה...
תראו, להיות בסטודיו קרן רייס ולהופיע שם זה היה ממש חלום שלי, אבל כל פעם שנבחנתי ללהקה מאיזושהי סיבה לא יכלתי לבוא שוב, גם כשאמרו לי שאני יכולה לבוא שוב. בקיצור, בחופש הגדול הלכתי לבחינות בידיעה שאני אהיה מוכנה על בטוח הפעם, והקטע הוא שלא התקבלתי... חברה שלי גם לא התקבלה, אז זה היה פחות עצוב, אבל אחרי כמה ימים היא התקשרה לסטודיו לברר מה קרה שם ואז אמרו לה שלא הצליחו להשיג אותה שם ושהיא התקבלה! ואני כל כך בכיתיייייי.... לא יכלתם לתאר כמה שהייתי עצובה! עכשיו, הסטודיו הולך לפי רמות- להקה 1 להקה 2 ולהקה 3 ומי הכי למטה? החוג
למה הוא הכי למטה? כי כל אחת יכולה לבוא לשם. אין בחינות והכל, ומלמדים את החומר יותר לאט וההופעה הבטוחה שיש שם זה הסוף שנה, כל שאר ההופעות-אולי. אמרו לי שאם אני אהיה בחוג חודשיים-שלושה, יקפיצו אותיי ללהקה כי ראו שבאמת יש לי כישרון, וזה מה שעשיתי, אבל הבעיה היא שמאז עדיין לא העלו אותי (הצטרפתי בספטמבר), ואני פשוט מסתכלת בקנאה אוכלת אוכלת ומכרסמת על החברות שלי שבלהקה שמופיעות במלא מקומות, משוויצות עם הריקודים שלהן, וכשיש להן ריקוד כמו שלנו, אני ממש מתלהבת ורוקדת את זה איתן! ואז אני מגלה שהן יודעות את מה שאני יודעת, ועוד חצי ריקוד קדימה...
התקשרנו לא מזמן לקרן ריס והיא אמרה שהיא רוצה אותי עוד קצת קצת בחוג, אבל אני כבר מתה לעלות ללהקה! אני לא יכולה לסבול את זה יותר! ואני חושבת, ממש, אבל ממש מבלי להצטנע שאני רוקדת הכי יפה שם. באמת! אפילו אמא שלי אמרה לי שהמורה שלי (קרן רייס,) אמרה לה את זה! שאני הכי הכי כישרונית בקבוצה! אוף אני מפחדת שיקפיצו אותי אחרי הנסיעה לאילת ואני אפספס את זה.... לא שוב
(גם שנה שעברה לא הייתי) מה לעשות? אפילו כשאני כותבת כאן תהודעה יש לי דמעות בעיניים
מה לעשות
עמיתוש

אני יודעת שזה עצוב.. אבל בעצם אין ממש מה לעשות..... אמרו לך כבר שבטוח יעלו אותך לאחת הלהקות בקרוב.... וגם שאת הכי הכי טובה בחוג.. אז אין לך מה לדאוג בקשר לזה..... ואת צריכה פשוט לחכות בסבלנות..

F U N K Y GLOW

New member
אני !! אני !! אני !!../images/Emo187.gif../images/Emo60.gif

אני נוסעת ..זה אמור להיות כיף ...אבל אחת הלהקות שאמורות לנסוע איתי גם רבה עם המנהל של טרפסיכורי (הסטודיו שאני רוקדת בו) והן לא רוצות לבוא בכלל אבל יהיה כיף בכל מקרה ...

nofar ginon

New member
היי...את מטרפסיכורי

אמ...המדריכה שלי..{שהיא הכורוגראפית של סופה..} סיפרה לנו על 2 ילדים שעברו מאצלכם לסופה.. אמ..איך קוראים להם..?"?זה היה בן ובת? נכון?!

למעלה