שאלה..!

nofar c

New member
שאלה..!../images/Emo53.gif

בוקר טווב לכולן... אני עדיין לא בת 18 ורציתי ללכת להרבה מקומות שרוקדים בהם ריקודי בטן..ולא נתנו לי להיכנס בגלל שאני "יותר מידי קטנה" ורק אם אני מופיעה שם אני יכולה להיכנס..לפעמים אני לא מופיעה..אני רוצה ללכת רק בשביל ההנאה..לראות בנות אחרות רוקדות וסתם בשביל הכיף.. רציתי לשאול אם אתן מכירות מקומות שאני כן אוכל להיכנס.. תודה רבה!! יום טוווב שיהיה לכולן..

nofar c

New member
היי ..../images/Emo8.gif

אז ככה..אני עוד 4 חודשים אהיה בת 18.. רציתי גם לדעת אם יש כאן בפורום עוד בנות בגילי!..אתן יודעות..? שיהיה לכולם שבועעע טוב ומהנה מלא שמחה וריקודים!!!

אוולין2

New member
אני בת גילך ../images/Emo140.gif

אני גם עוד 4 חודשים בת 18 אני מחיפה ולומדת שנתיים ריקודי בטן. ספרי לי קצת על עצמך עם יכולה אני ישמח מאוד

nofar c

New member
איזה יופי!!../images/Emo6.gif

היי אוולין...איזה יופי שיש עוד מישהי בת גילי! אז ככה..כמו שאמרתי לך אני עוד מעט בת 18 ואני לומדת ריקודי בטן בערך מגיל 10 בערך. בהתחלה התחלתי סתם בשביל הכיף כי תמיד במשפחה שלי רקדו אבל אחר כך בערך מגיל 11 וחצי אני לומדת באופן מקצועי אצל המורות הכי טובות בארץ!ואז מכיתה ח' בערך אני התחלתי להופיע..אפילו נסעתי למצרים לראות הופעות שם וגם לרקוד שם הריקודי בטן הפכו להיות הדבר שאני הכי אוהבת לעשות בחיים ואני משקיעה בזה כמה שעות טובות ביום..... מה איתך? אמרת שאת רוקדת שנתיים..איפה את רוקדת..?תספרי לי גם את על עצמך..אני אשמח!!! הנעים לי להכיר אותך מתוקה...אני מחכה לתשובה ממך! יום טוווב..

אוולין2

New member
היי נופר מאמי../images/Emo41.gif

טוב אז כמו שאמרתי אני לומדת שנתיים ריקודי בטן ואני מאוד אוהב לרקוד גם יש לי קליטה מאוד מהירה אז זה בכלל הולך יותר כיף. אני גם לומדת אצל מורה טובה בחיפה. יש לי איתה פעם בשבוע שעה ובשאר השבוע אני רוקדת בבית עושה לאמא שלי הופעות
כבר הופעתי 3 פעמים בבתי ספר ומתנסים ועוד מעט אני מופיעה בחינה של דודה שלי ואני מאוד מתרגשת ומפחדת לא לעשות פדיחה
והמורה שלי מפיקה הופעה גדולה ואני משתתפת אני ועוד חברה לחוג (היא לקחה את הטובות ביותר). אני מאוד אוהבת לרקוד זה משחרר זה כיף זה ספורט זה ה כ ל!!! רציתי לדעת מאיפה את בארץ?? שיהיה לך יום טוב חמודה

nofar c

New member
היי בובה!../images/Emo20.gif

חחח כן שכחתי לציין שאני מרמת גן..ואת מחיפה נכון?!!? איזה יופי שאת מתחילה להופיע?! את מתרגשת להופיע?! אני הופעתי הרבההה פעמים וכל פעם אני מתרגשת ונלחצת מחדש... ואני אגיד לך לפי דעתי בריקודי בטן אי אפשר לעשות פאשלות..זה ריקוד שבא מהלב ויהיה בסדר!! מתי החינה מתי את מופיעה?? אני מופיעה ביום חחמישי בחתונה של דודה שלי..ואני מתתה מפחד!! תכתבי לי.ותעדכני אותי! שיהיהה לך רק בכיף!!

אוולין2

New member
../images/Emo6.gifהייי נופר../images/Emo6.gif

קודם כל מה מצב??? אכשיו לעניינים
אני מאוד מתרגשת מההופעה שאני לא יפשל הההופעה תתקיים בעוד חודשיים יש עוד זמן אבל עדיין אני קצת מתרגשת ניראה לי אני יותר יתרגש מהכלה עצמה
אבל חפיף זה יעבור. ואתתתת עדיין מתרגשת הבנתי ממך שאת מופיעה הרבה (אבל ככה זה רקדנית הכי מקצועית לפני הופעה היא קצת מתרגשת זה בדוק)! טוב לדעת שיש עוד בנות בגילי ותעדכנח אותי מאמי

nofar c

New member
מה קורה מאמי?../images/Emo66.gif

דבר ראשון מה נשמע מותק?? הכל בסדר...? עכשיו בקשר להופעה שלך זה ממש מלחיץ ומרגש אני מכירה את ההרגשה אבל אחרי כמה דקות שאת עולה לבמה ואת מתחילה לרקוד את נכנסת לריקוד ומתרכזת בו ושוכחת מכל האנשים שרואים אותך..ככה זה מוריד מהלחץ מותק.. את מזל סרטן?!?! אמרת שאת כמו המזל שלי..איזה יופייי... תעדכני אותי...יום טוב חמודה!!

אוולין2

New member
כן כן אני אותו מזל שלך../images/Emo8.gif

מה מצב מאמי??? אתמול הייתי ברוקו ביץ זה פאב כזה מתחת למלון מרידיאן אז עשו יום של ריקודי בטן נטו משעה 8 וחצי עד 11 ורקדתי סולו היה כיף שחבלזזז המורה מאוד פירגנה לי היא חשבה שאני רקדנית מקצועית ומופיעה היה לי הכי כיף שבעולם ספרי את לומדת? יש לך בגרויות למה לי עוד מעט מתחילות הבגרויות
תעדכני אותי מאמי

באלאדיה

New member
הי נופר

מקומות של ריקודי בטן שידועים לנו נמצאים או בטאגליין - השורה המתגלגלת למעלה (שם המקומות הקבועים לפי ימות השבוע), או בלוח האירועים - לאירועים חד-פעמיים (הופעות, סדנאות, מסיבות).

גוהר

New member
היי בנות

אני יחסית קרובה לגיל שלכן...בת 20... איפה למדת בחיפה? אני מזיכרון יעקב...אני גם לומדת בחיפה

אוולין2

New member
היי גוהר../images/Emo140.gif

אני גרה ממש בחיפה בנווה דוד אני לומדת במתנס ליד הבית אצל המורה ליזט עם שמעת עליה
זה נחמד מאוד שיש בנות בערך בגיל שלנו אנחנו עוד מעט קרובות ל 20

גוהר

New member
לא שמעתי עליה...

אני לומדת אצל מירי אלון במתנ"ס בבת גלים...היא מדהימה...כמה זמן את לומדת?

אוולין2

New member
אני דווקא שמעתי על מירי אלון

אני לומדת עוד מעט שנתיים כמו שאמרתי עם המורה ליזט (אחלה מורה) כמה זמן את לומדת?

nofar c

New member
היי מתוקה...../images/Emo20.gif

היי מותק! מה נשמע?? וואלה אנחנו באמת כמעט באותו הגיל...זה כיף שיש עוד בנות בגיל שלי שאוהבות ריקודי בטן..כאן באיזור המרכז (אני מרמת גן!) בקושי יש בנות בגיל שלי שרוקדות.. אז אולי ספרי לי קצת על עצמך? כמה זמן את רוקדת...? איפה את רוקדת?? יצא לך להופיע כבר??? =) תעדכני אותי.... ועכשיו רציתי לדעת עוד משהו...יוצא לכן להגיע לאיזור המרכז לראות הופעות של ריקודי בטן או משהו...? יום טוב לכולן...

גוהר

New member
עכשיו שנה רביעית

שנה רביעית אצל מירי אלון...ובמקביל שנתיים פה בפרדס חנה...יותר לחיזוק הטכניקה...

גוהר

New member
רציתי אבל לא

רציתי אבל גם לא יכולתי וגם לא ממש רציתי לבוא לבד...

למעלה