שאלה...

שאלה...../images/Emo53.gif

בעונה הראשונה של הכי גאים יש את הפרק אחרי שאבא של בריאן נפטר, ובריאן ומייקל הולכים לשחק באולינג... אז בסוף הפרק בריאן מגלגל את הכדור לרחוב ואח"כ מחבק את מייקל.. מישהו יודע מה השיר שהשמיעו ברקע? תודה למי שיוכל לעזור

xander55

New member
מנצל"ש לאותו נושא ../images/Emo129.gif

בסוף פרק 306, מהו השיר המצוין שנוגן ברקע?

xander55

New member
תודה זה עזר../images/Emo129.gif

אוקיי, אני ממש ממש ממש שונא את טד, הלוואי ואיזה משאית תנגח בו, מה אמט עושה איתו???

ayaliar

Well-known member
נכון../images/Emo35.gif

טוב אבל זה רק בגלל מה שקרה לו בעונה ה-3.. ב-2 העונות הראשונות בכלל לא שנאתי אותו. אף פעם לא חשבתי שהוא ואמט זה שידוך מוצלח. אמט כ"כ חי וזוהר וטד הוא בדיוק הנגטיב שלו. בגלל שאני הכי הכי אוהבת את אמט, אני לא יכולה להמנע מלשנוא את טד עכשיו. חוצמזה שאף פעם לא היתה לי אמפתיה לנרקומנים ולא משנה לי מה הוביל אותם לשם

xander55

New member
חחחחח../images/Emo129.gif../images/Emo58.gif עונה 3

תמיד שנאתי את טאד, אני פשוט לא מבין למה הוא צריך לגרור את אמת לשיר השיעמום איתו, אמט נותן את הצבע וההומור לסדרה, לפחות חצי ממנה, אני למשל פעם שנאתי את מייקל ועכשיו הוא דיי בסדר, חוץ מזה, אני מוסיף לרשימת השנואים שלי את אית'ן, החרא המעצבן, אלוהים, תודה לאל שהעיפו אותו מהסדרה. חוץ מזה, לדעתי צריכים להראות יותר את דפני, אולי לבנות לה איזו עלילה, היא ממש חמודה.

ayaliar

Well-known member
חחחחחח נטע הולכת לאהוב אותך

נטע = המנהלת שלנו... מאוהבת קשות באית'ן (אז בעדינות עם הברכות
) שונאת מכל הלב את דפני ודי אוהבת את טדי. חיחי אני גם אוהבת את דפני אבל את מייקל לא. וגם את אית'ן לא. מייקל הצחיק אותי כמה פעמים בעונה 3 אבל הוא בסה"כ טיפוס די מעיק. כמה אפשר להתבכיין?? יותר גרוע ממני זה... הציוות הזה של טד ואמט זו עוד הוכחה לחוסר המעוף של הכותבים לדעתי. היו להם 2 דמויות שלא היה להם יותר מדי מה לעשות איתן כי צריך להפעיל את הדימיון וכאלה... קשה קשה... אז פשוט עשו מהם זוג. עם כל האהבה שיש ביניהם בתור חברים טובים, הקשר המיני היה מאד לא אמין לדעתי. מאד לא מתאים לאמט, אולי לטד כן אבל אמט לא היה יוצא עם בחור כזה אם זה לא היה טד. אני מקווה שלא יחזירו אותם אחד לשני בעונה 4

ofrikit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אין לי שנאה גדולה יותר משנאתי לטד מהפרק הראשון שראיתי שנאתי אותו!!!!

xander55

New member
אולי כל HELL ../images/Emo129.gif

אבל הייתי רוצה את זה גם, לפחות יש לך את זה.

tulchi

New member
אח, החיים הטובים

צבעי האדום מקנה לי נסיעה לקנדה ונקודות לרכישת נוזל כלים ביוניברס קלאב.

למעלה