שאלה

נויה פ16

New member
שאלה ../images/Emo53.gif

שלום :) קניתי היום גוזל של קוקטייל (כבן חודש). רציתי לשאול אם מסוכן לשים בקירבתו בקבוקון מים חמים (זה של הסבתות
)? הוא לא ישב על זה כמובן, רק אשים אותו מתחת לתא ההטלה שבו נמצא התוכי. ועוד דבר- לבקבוקון יש ריח חריף של פלסטיק, האם הריח מסוכן לתוכי? בתודה רבה- נויה.

נויה פ16

New member
ועוד משהו קטן ../images/Emo9.gif

אשמח אם מישהו/י יוכל להעלות תמונה עם פירוט של מיקום הזפק (רצוי אצל קוקטייל) ואיך אבדיל בין זפק מלא לריק.

רואי

New member
בן חודש?

את בטוחה שאת יודעת להאכיל אותו כראוי? יש לו כבר נוצות? בקשר לזפק- ברגע שמאכילים אותו רואים מעין בלון קטן שנפוח בבטן העליונה...

נויה !!

אני לא גידלתי קוקטל ולכן שאלה לי... הוא אוכל לבד ? יש לו ניצוי מלא כבר ? אם התשובה לא, ואין לך ניסיון אז חבל מאד
.. אבל עם התשובה כן.. אז את לא צריכה לחמם אותו... בקשר לזפק יש לי תמונות של כרובי ונענע בילדותם.. שם תוכלי לראות זפק

נויה פ16

New member
אוהד ארז שלום

כן, יש לקוקטייל נוצות מלאות אבל הוא לא אוכל לבד הוא בערך בן חודש ושבוע. מתי אני צריכה לגמול אותו?

נויה פ16

New member
כן האוכל הוא להאכלת יד

אמרו לי לתת לו 3-4 פעמים ביום, יש צורך לתת לו עוד כמה דברים ליד כמו פרות דוחן או משהו דומה לכך

נויה פ16

New member
טעות

רצתי לדעתם אם אני צריכה לתתת לו עוד משהו ליד האוכל כמו פירות או דוחן? ומתי הוא צריך להגמל? בקשר לבקבוק מים חמים, אני צריכה לשים מתחת לתא שלו?

וואוווו !!!

תסלחי לי !!! אבל אני לא מבין למה אנשים ללא ניסיון לוקחים תוכי קטן שעדיין לא אוכל לבד .... ואני יותר כועס על המוכרים הדפ...ם שמוכרים גוזל כזה !! אני מקווה שאת נותנת לו אוכל בטמפרטורה של 38 מעלות צלזיוס !! מכוון שאני לא מגדל קוקטלים אני לא יודע מה גודלו.. איך הוא נראה מבחינת ניצוי.. אני יענה לך בכלליות.. אם יש לו ניצוי מלא אז את יכולה להוריד לו את כמות האוכל ל3 פעמים ביום.. לאחר שבוע וחצי להוריד לו ל-2 ארוחות ביום.. ברגע שאת על 2 ארוחות ביום תוסיפי לכלוב כצאת תערובת ג'אקוים _תערובת לתוכים גדולים) וגם להוסיף ממש כצאת מלפפון, תפוח וכו... (חשוב מאד שהסלט יהיה בחתיכות של חצי סמטימטר על חתי סמטימטר). לאחר שבועים להוריד לארוחה אחת ביום... ארוחה אחת ביום תתני גם שבועים לאחר מכן לתת יום כן, יום לא....

נויה פ16

New member
טוב אז ככה

אני צריכה ללמוד ממשהו, אני ראיתי את שכן שלי מאכיל את התוכים שלו ולמדתי ממנו. הקוקטייל מלא נוצות חוץ מחלק קטן בראש יש לו מנורת חימום שמחממת אותו ואם החום גוף שלו אין בעיה אני רק רציתי לדעת מתי אני צריכה לגמול אותו ועזרתה לי מאוד נ.ב- אני מאמינה שגם אתה למדתה ממשהו כשהתחלתה לבד להחתים תודה נויה

למעלה