שאלה

• פותח הנושא ktm
  • פורסם בתאריך

ktm

New member
שאלה ../images/Emo53.gif

חבר שלי קנה השבוע קאג'יבה מיטו 125 ואני משפץ לו אותה התחלתי לעבוד עליה אבל יש לי כמה בעיות הראשונה וההכי חשובה היא לא ניכנסת להילוך יש את הקליק אבל לא עובר הילוך ,השניה הרבה פעמים הסטרטר עובד "על ריק" או שהוא פשוט חלש ואני עובד עם מצבר של אוטו והשלישית שיכול להיות שהיא קשורה לשניה זה שלפעמים יש ניצוץ ולפעמים אין (וזה לא הפלאג). תודה מראש על התשובות ואם למישהו יש עוד מידע על המיטו זה יעזור לי מאוד

ש.פ.ד

New member
אתה משפץ לחבר אופנוע

וצריך לשאול אותנו שאלות כאלו?! נראה לי שיעלה לחבר שלך לא מעט כסף כדי לתקן את הנזקים שתגרום... בכ"ז ננסה: אין כניסה להלוך: יכולות להיות כמה סיבות - א. יש חופש בגיר והדחיף של הרגלית אינו במקומו. בד"כ פתיר בקלות ודורש חיזוק של כמה ברגים. ב. שיניים שבורות בגיר. במקרה זה תצטרך חלקי חילוף וגם ידע בהרכבה ופירוק של גיר. עשיתי את זה פעם ללא ידע מוקדם, אבל זה לקח כמה חודשים... שים לב שהרכבה לא מדוייקת של גיר תגרום לכך שהוא יטחן את עצמו למוות ברגע שתניע את המנוע ותנסה לשלב להילוך. אין קשר בין סטרטר מחליק ובין סטרטר חלש. הבעיה הראשונה קשורה לגיר של הסטרטר ומחייבת (לרוב) את החלפתו. השניה מלמדת שהסוללה חלשה (לא בעיה) אבל חשוב לבדוק למה. ייתכן ויש לך בעית טעינה באופנוע. העדרות ניצוץ נובעת מפגם בחלק חשמלי בדרך, או מנתק במעגל. אין קשר בין טעינת הסוללה לקיום הניצוץ. בהצלחה!

CBערסית

New member
וואו !!!!!!!!!!!!! מיטו !!!!!!!!!!

איזה מגניב ! חזרתי. נכון שהתגעגתם ?

korkin

New member
מיטו 125

(1) אחי היסתבחתה. (2) מה שבתוח זה שצריך להתחיל לפרק, אם אין לך ניסיון של לפחות פרוק והרכבת 5 מנועים, אז אל תיכנס לזה. (3) סטרטר, צריך ליפתוח וליבדוק למה מחליק. (4) ניצוץ- אתה יחול לנסות להתחיל בניקוי מגעים (לא ניראה לי שזה יעזור אבל זה לא מזיק) ומיכאן אתה כבר צריך חשמלאי. (5) לסיקום, וזות העזרה הכי טובה, אל תיגע בכלום כי מוסכים לא אוהבים לכבל עבודות מותחלות ואופנועים חצי מפורקים, תיגש למוסך שמיתעסק עם קאגיבה--כמו נועם חצור,או רוזנר בנהריה, ואני בתוח שיש אוד, ובשורה תחתונה תחסוך הרבה מיכל הבחינות. שהיה בהצלך

למעלה