שאלה

או112233

New member
שאלה../images/Emo53.gif

תגידו, מישהו יודע במקרה מה באמת יקרה בפרקים הבאים? לא סתם שמועות?

עזית1

New member
כן ../images/Emo58.gif

כשאלכס יכריז על יונתן כמנכ"ל היקב, יוסיף עוד משפט מיותר שגלית ויונתן "יביאו" לו עוד נכד או נכדה יונתן יתרגז, יגיש את התפטרותו ואלכס ירוץ אחריו ויאמר לו כי יקבל את היקב בלי תנאים וילך לאתי והם יתאחדו. כשמאיה תתקבל ללהקת בת שבע תהיה מסיבה ואז ספיר וכלנית תספרנה למאיה וגידי את האמת וגידי ומאיה יתאחדו. אלי מרקו יגיע להרביץ לגידי רונה תגיע ותפסיק את המריבה ותריב עם אלי מרקו והוא יבטיח לה כי יעזור לה להפליל את סמדר, אבל לפני שיפליל אותה יגיע אלי מרקו לבית שלדורון לחדר של סמדר ודורון גם יכנס ואלי יספר לדורון את כל האמת, סמדר תאיים על דורון שאם יעזוב אותה תספר למאיה למה התאבדה איריס, סמדר תספר לורדה שספרה למאיה למה אמא שלה התאבדה, ואז ורדה תלך למיכאל ותספר לו הכל והוא יציע לה לספר למאיה ולדורון את האמת, ורדה תגיע לבית של דורון ותספר למאיה דורון וגם רונה תהיה שם, בנתיים יגיעו השוטרים לעצור את סמדר וישמעו גם על הרצח, דורון ורנה יתאחדו ואם הם לא מתו הם חיים עד היום באושר ועושר. בי עזית מקווה שעזרתי

או112233

New member
כן.. תודה../images/Emo6.gif

יו... ממש עזרת לי אני כבר מתה לראות את הסוף... תודה רבה רבה רבה

עזית1

New member
אני יודעת שעזרתי

ושזה לא היה בציניות, גם אני ממש רציתי לדעת מה יהיה, לכן קבלתי את הספר וקראתי אותו וכבר חודש אני יודעת מה יהיה, האמת שלאחר שקראתי נרגעתי, אבל זה קצת פגע במתח, אבל בכ"ז אני חולה על הסדרה הזאת וכו וכו

עזית1

New member
הספר כתוב כמו תסריט

ממש רדוד, למעשה הספר זה הזדרה עצמה כמו שהיא עם קטעי קישור, ממש לא יצירת מופת, זניח לחלוטין, אבל נתן לי את מה שרציתי מה יהיה??

עזית1

New member
כן בטח

ממש נרגעתי, נורא רציתי שרונה תהיה עם דורון ותתארי לך שלא היינו יודעים וזה יהיה רק בפרק האחרון

או112233

New member
אבל ברור שזה יהיה רק בפרק

האחרון.. אחרת אין מה לראות את הסידרה עד הסוף אם אין יותר בעיות והכל נפתר וזה גם ברור שהם יהיו ביחד סך הכל זאת טלנובלה

עזית1

New member
טלנובלה

מסתיימת בד"כ בחתונה וזטת תסתיים באחוד שלושת הזוגות ללא נישואין פתוח כזה

עזית1

New member
נכון סוף טוב הכל טוב

לדעתי רוצים עונה שניה שיהיו עוד בעיות אולי בשנה הבאה?

או112233

New member
אבל כל הקטע בטלנובלה זה

שיש סיפור אהבה.. מפרידים ביניהם והם חוזרים ומתחתנים ככה זה נגמר... אין מה לעשות עונה שניה.. זה סתם יהיה גרוע

Hogo Oneil

New member
אוי מאי גדדדדדדד

ואווווווו אני מת!!!! איזה אושר! *מקפץ* ואוווווווו איזה יופיייייי תודה תודה תודה שאמרת !!!!

או112233

New member
שאלה רצינית../images/Emo122.gif

טוב.. אני לא מתכוונת להעליב מישהו כי סך הכל ם אני כאן אבל אתם לא חושבים שזה קצת מפדח או חבר חיים להיות בפורום ולדבר על דסרה? כאילו זה בסדר לראות את זה כי אוהבים או בשביל הצחוקים אבל אח"כ גם כל היום לדבר על זה??

או112233

New member
כן אבל..

יש אנשים שפשוט נמצאים כאן כל היום.. ואני לא מביהנ איך אפשר לדבר על זה כל היום בלי הפסקה גם נגיד בכיתה שלי יש בנות שיום שלם לא הפסיקו לדבר על זה זה לא מעצבן כבר באיזשהוא שלב??

עזית1

New member
זה אקספיזים

בריחה מהמציאות, העגומה שלנו עם כל הפגועים והמתח, כל אחד עם ה"חבילה " שלו , לדבר על זה כמעט כל היום זה לא דבר שלילי שאנשים עושים ס"הכ מדברים, לא פוגעים באף אחד פשוט מדברים, ומי שכאן הוא פשוט "מכור" וכשמכורים מתנהגים כמו שלך לא נראה, אני מודה שהתמכרתי ועוד מעט הכל יגמר אז צריך לנצל את הזמן כמה שיותר.... כולנו סה"כ בני אדם שזקוקים לענין וכרגע זה הענין בחיים (ריקני לא?) בי עזית

למעלה