שאלה
וקובלנה

ManagaerSyster

New member
שאלה ../images/Emo53.gif וקובלנה

ליד ביתי יש נחש צפע בוגר (ארסי למי שלא מודע)!!! הוא נצפה לפני מספר ימים מאחורי ביתי ומאחורי גן משחקים בשכונת סן סימון בדיוק במקום זה נוהגים ילדי ירושלים לעשות מדורות בלג בעומר (היום בערב -למי שלא מודע) עד כאן העובדות! אני כמו אזרחית טובה וירושלמית עוד יותר טובה - התקשרתי למוקד 106 ענתה לי לימור: "העריה אינה מטפלת בנחשים בשטח פתוח!" מה אתם מציעים לעשות - ???? ומהר!!!!

ManagaerSyster

New member
המשך עלילות הנחש../images/Emo18.gif

גם הנחש וגם תגובת העיריה רציניות להחריד! מה עושים????!!!

המוזרה

New member
תפתחי דפי זהב

ותחפשי לוכד נחשים. יש כזה מקצוע. לדעתי במקרה כזה אסור לחכות לעיריה.

הנה אני עדיין מחכה בתור ללימור...

מקום ארבע בתור הנה עונה ..את רואה אותו אז הערייה תעזור לך. אם לא אז לוכד נחשים פרטי שיחפש אותו. זה הנוהל ביי.

ManagaerSyster

New member
...

לא הבנתי - אם אני רואה אותו אז העיריה עוזרת - ??? את בטוחה ?? ולוכד נחשים מקצועי - אין לי לא את הזמן ולא את הכסף לענין

כן, אני שואלת לעומקם של שאלות.

רק אם ראית תקבלי ישר את הלוכד. ואם לא לתפוס בלמפה.. את יכולה לומר בערך איפה הוא נמצא? אולי אעשה משהו. אני שם המון עם הילדים וכלב.

ManagaerSyster

New member
היי

טוב אז מיקומו שנצפה לפני מספר ימים הוא באיזור המוזנח מאחורי הגן בין הבית בבני בתירא 7 לגן. גם אני שם הרבה עם הילדים וגם אותי זה מדאיג נורא. ביי

ManagaerSyster

New member
../images/Emo41.gifאות העיריה המושלמת

טוב סיציליה - עכשיו הבנתי הכל כי דיברתי שוב! עם 106 אז זה ככה: אם אני רואה נחש ארסי וגדול אז אני צריכה לשמור שלא יזוז (היא שאלה אותי אם תפסתי אותו
) ואז כשהנחש בידי או לחילופין דאגתי שלא יזוז - להתקשר מהר למוקד 106 ואז... רק אז הם יבואו לעזור לי! עכשיו באמת הכל ברור

shellyland

New member
אולי באמת כדאי להתארגן כמה תושבים

ולהזמין לוכד נחשים באופן םפרטי? נשמע מדאיג העסק הזה, ולפני שמעלים את האמ-אמא של העיריה על בריקאדות, כדאי לשמור על הזאטואטים (והוריהם) מהכשה, לא? כמה כבר עולה הדבר הזה? אין לכם איזה ועד בית שיכול לטפל בנושא?

shellyland

New member
רשמיר ../images/Emo124.gif דני ../images/Emo124.gif ../images/Emo53.gif

עזרתכם הדחופה נחוצה. מה אפשר לעשות? או במילים אחרות: על מי להפוך שולחן, ומהר? לפני שהוא יכיש את האחייניות שלי

rshamir

New member
אני לא ממש יודע למי לפנות, אבל

אפשר אולי לפנות ישירות לשרות הוטרינרי,
02-5816576. תמהרי - הם עובדים עד 15:00 ואחר כך אפשר לפנות רק דרך המוקד העירוני שכבר לא עזר היום בבעייה זאת.

rshamir

New member
אני מקפיץ כדי שלא ילך לאיבוד

תפנו אליהם כמה שיותר מהר

ManagaerSyster

New member
לג בעומר עבר ואף אחד לא הוכש ../images/Emo13.gif

וחוץ מזה לא... לא התקדם כלום משום שאכן העיריה עומדת בהחלטתה שהיא לא אחראית על נחשים שוטים בעיר (גם בשירות הוטרנרי הופניתי ל'לוכד נחשים' באופן פרטי) אבל... הבנתי שהנושא מ-ש-ע-מ-ם את חלקכם וגם הרי אנחנו כאן לא בפורום של 'תלונות הציבור נגד העיריה' אם כי אולי רצוי לפתוח פורום כזה אוקיי.. מי מרים את הכפפה ויוצר פורום בלתי תלוי אשר שם ניתן יהיה 'לקטר' על העיריה שלנו על כל נבחריה?

למעלה