שאלה

מצב
הנושא נעול.

pooh שולט

New member
שאלה ../images/Emo47.gif../images/Emo85.gif

שאלה

מה קורה עם תחבורה ציבורית ביום שלישי של יום העצמאות.? הייתה שמועה שהיא מתחילה מעשר בבוקר. האם זה נכון?! תודה מראש

אוהד11

New member
יש לעקוב אחר ההודעות בעיתונים

שאלה

מה קורה עם תחבורה ציבורית ביום שלישי של יום העצמאות.? הייתה שמועה שהיא מתחילה מעשר בבוקר. האם זה נכון?! תודה מראש
יש לעקוב אחר ההודעות בעיתונים
ובאתרים של דן ואגד. קווי דן שיפעלו ביום ג' מתחילים לפעול בין 5,30 ל-7 בבוקר.

אני דווקא מעדיף את אייה ! הוא הרבה

שאלה

אני דווקא מעדיף את אייה ! הוא הרבה
יותר יפה אבל ....... נורא עצוב !

איליה.

New member
זה נורא פשוט, נכנסים לאתר של אגד

שאלה

זה נורא פשוט, נכנסים לאתר של אגד
(או של חברה אחרת שלגביה אתה מעוניין לברר) ומחפשים את לוחות הזמנים ליום העצמאות. באתר שה אגד, מספיק לבחור "יום שלישי" בחיפוש, ותקבל את לוח הזמנים ליום העצמאות.

danielhope

New member
כעקרון לא - רק אגד

שאלה

כעקרון לא - רק אגד
כבכל שנה ושנה... כל שאר (אני לא בטוח בזה באופן מוחלט ויש לברר) החברות מתחילות בשעה 6:00 או 7:00 בבוקר פחות או יותר. פועלים בעיקר הקוים שפועלים במוצ"ש (כלומר קו שאינו פועל במוצ"ש בד"כ אינו פועל כלל, וקו שפועל פועל כל היום - בד"כ) ושעות הסיום הן רגילות ולא של מוצ"ש והתדירות הרבה יותר נמוכה (בד"כ מעט גבוהה משל מוצ"ש) אגד מתחילה בשעה 10:00, בכל רחבי הארץ (למעט ירושלים ששם באמת אין להם אפשרות אלא להתחיל קודם כי יהיה שם הרבה ביקוש.. ויש שם לצערי גם המון אנשים שלא שמים על חג העצמאות). אבל אפילו קוים שפועלים בשבת בבוקר של אגד, שמתחילים לפעול לפני 10:00, ראיתי שפועלים רק החל מ-10:00 - למה? ככה! אגד רוצים לקום מאוחר, והאמת זה די זכותם.

אוהד11

New member
צריך לבדוק ביום א' מה העידכונים

כעקרון לא - רק אגד
כבכל שנה ושנה... כל שאר (אני לא בטוח בזה באופן מוחלט ויש לברר) החברות מתחילות בשעה 6:00 או 7:00 בבוקר פחות או יותר. פועלים בעיקר הקוים שפועלים במוצ"ש (כלומר קו שאינו פועל במוצ"ש בד"כ אינו פועל כלל, וקו שפועל פועל כל היום - בד"כ) ושעות הסיום הן רגילות ולא של מוצ"ש והתדירות הרבה יותר נמוכה (בד"כ מעט גבוהה משל מוצ"ש) אגד מתחילה בשעה 10:00, בכל רחבי הארץ (למעט ירושלים ששם באמת אין להם אפשרות אלא להתחיל קודם כי יהיה שם הרבה ביקוש.. ויש שם לצערי גם המון אנשים שלא שמים על חג העצמאות). אבל אפילו קוים שפועלים בשבת בבוקר של אגד, שמתחילים לפעול לפני 10:00, ראיתי שפועלים רק החל מ-10:00 - למה? ככה! אגד רוצים לקום מאוחר, והאמת זה די זכותם.
צריך לבדוק ביום א' מה העידכונים
בדן וב- קווים כבר התחילו לעדכן לקראת יום שני אחה"צ/ערב.

מצב
הנושא נעול.
למעלה