שאלה..

שאלה..../images/Emo42.gif

קנינו מחשב חדש וניסית להתקין את הסימס אבל פתאום אחרי ה-10% זה אמר לי שהוא לא הצליח לשים איזה שהוא קובץ של TSData וזה עשה לי לנסות שנית , אז עשיתי וככה כל פעם שזה רצה להעלות אחוז זה שאל אותי ועשיתי לנסות שוב וזה העלה לי אחוזים אבל לא ביקש להחליף דיסק (הגעתי ל39 ככה..). אז השאלה שלי היא מה אני יכולה לעשות? אני צריכה להתקין משהו בשביל לתקן את זה? או שאני יכולה לקחת מחברה את הדיסק הראשון (רק את הראשון, ולהתקין את השאר שלי) ואז לשחק עם הדיסק הראשון שלי? אני יודעת שזה מסובך ולא מובן אבל אני ממש חייבת עזרה!! תודה.

darksim

New member
עזרה

בסימיל יש משהו ב"הורדות" שיבחן את מחשבך ויגיד לך אם המחשב שלך מתאים לסימס. אם כן אז קחי מהחברה שלך את הדיסק הראשון ושחקי בשלך. וזה לא מסובך בכלל פעם ראשונה שקראתי הבנתי!!! מקווה שעזרתי!!!!!!!!!!!!!! הדרך הכי טובה לעבור את הדרך היא לעשות אותה קלה יותר לאלה שבאים אחריך!

adialk

New member
יש לי תשובה בשבילך..

אז ככה גם לי זה קרה סימס החדש שזה מגיע ל22% בהתקנה ורושם שגיאה ואי אפשר להתקין את המשחק אז פשוט מאוד את צריכה להכנס ללוח הבקרה משם לאפשרויות אזור ושפה ולשנות מעברית לספרדית (ספרד) ולשנות את המיקום לספרד וז להכנס ללשונית מתקדם ולשנות שם גם לספרדית להתקין ואחרי ההתקנה לשנות הכל בחזרה

למעלה