שאלה!

GrEeNwOmAn

New member
שאלה!../images/Emo42.gif

אוקיי, שאלה מעניינת כדי לבדוק את הדרכים הבאות- איך הגעתם לפורום בכלל? המלצה? סתם חיפשתם? איך? ספרו על כך! חחחחחחחחחחחחח...פפפפפפפפפפפפפ...חחחחחחחחחחחחח...פפפפפפפפפפפפפ... תשובה- דורון השולטת (אני ודורון שולטות) קיצר היא הביאה אותי לפה! גם אם היא מכחישה, או לא זוכרת, הכל בזכותה!@ ואני עכשיו ישים תמונה שלה... אגב כולם אימצו להם סמל, שי פרח צהוב, דורון פרח ורדרד אני אימצתי שמש!

i love rama

New member
לא לא לא!! השמש שלי!!!!!!! ../images/Emo42.gif !!

תשובות: ראיתי פרסומת של הפורום ואז נכנסתי אליו... לא מעניין.......

shaililo

New member
אמממממממ../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

האמת שנטע הראתה לי את הפורום... וזיהוווו אימצתי אותם

Shai Felton

New member
גם שיניתי שם משתמש../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

עקב המצב העגום... בלעעע... בעעע... אני מחליפה סמל כל שבוע... מה כל כך מוזר?

Sweet SuGaR

New member
אוקיי

לפני שנה נכנסתי לתפוז וכתבתי בחיפוש "סוסים" והיה רשום פורום סוסים אז נכנסתי... וואי זאת היית התקופה של מועצת החכמים!!

טוי בוי

New member
טוב אותי אבישג הביאה...

הייתי לי באתר של נטע וראיתי איסי קיו של טל ואבישג שלחתי להן הודעות ורק אבישג ענתה דיברנו ואז היא רצתתה להכירה לי את הפורום... את טל ואבישג אני מקירה מהקורס קיץ העמק זוהר שדניאל הביא אתי לשם...

GrEeNwOmAn

New member
אלה כנסי ואת תתפקעי מצחוק!

דניאל השבדי! סווידן סווידן! פפפפפפפפפפ..... חחחחחחחחחח..... וכן אבישג השולטת הביאה אותך! חחח

טוי בוי

New member
הוא כבר 180סמ הילד!

שנה שעברה חואג' המסכן היה צריך לסחוב אותו בקורס.... ואז הוא העיף אות על הגדר והיה לו פצע ענק הוא סיפר לי, ראיתי את הפצע אבל לא האמנתי חואג'? אני רכבתי על גלי השולטת וקפצתי איתה והיא בכלל לא סירבה בניגוד למה שכולם מספרים והיא היתה כל כך חמודה.... ואז היא צלעה אז רכבתי על חואג' וגם הוא מדהים...קפצתי איתו מכשול מים ובמראה היה כזה כיף שנה שעברה בשבוע הראשון אתן רק באתן לשיעור אני היתי כל השבוע... חחחחחחח!!!!

GrEeNwOmAn

New member
מה מצחיק אותך?

חוואג' סבל לסחוב אותך ואת דניאל! אז אל תרדי עליו, סתכלי עלייך.... תעשי אייסיקיו ונדבר, פה זה לא המקום! והיה לו פצע עננננננננק! חחחח מגיע לו... סתם לא, מסכן! מה מצחיק שבוע אחרי זה אנחנו באנו ואת לא! והשנה נבוא לשבועיים ואת לא תיהי!

טוי בוי

New member
חחחחח

אני יודעת שחואג' קטן לי הוא פוני פיצי..... אבל לא היה להם סוס לתת לי, והסתדרתי איתו טוב מאוד אז נתנו לי את חוג' והיה ממש כיף.... אני 160 והוא 110 חחח גם אני אמרתי להם שהוא יסבול....חחחחח אני עדיין לא מבינה איך הוא קיבל כזה פצע בסך הכול חואג' אבל באמת מסכן....

טוי בוי

New member
אבישג הנה

האיסיקיו שלי: 218559506 אני מצתערת על האיחור בכתיבה ציירתי ויצא ממש יפה...

i love rama

New member
../images/Emo42.gif טעות בפיך! אבישג= אבישג הגנבת

חיחיחיחי.......

GrEeNwOmAn

New member
טוב נו נוותר לך...../images/Emo28.gif

תינוקת קטנה! חיחיחי יש לך אייסיקיו? אולי נדבר שם?

BrwonEyes

New member
../images/Emo165.gif../images/Emo15.gif

ואווווו
שנה כבר, שנה וחודש ויותר נכון
כמובן שהייתה את התקופה שנחסמתי... אבל לא קשור... אמא שלי הייתה חברה בתפוז, אז פעם אחת הסתכלתי במה שהיא עושה וראיתי סוסים, אז נכנסתי לכאן, וכתבתי, ו.. התמכרתי.

אני הגעתי דרך הסוס. ../images/Emo85.gif

לא, סתם... אני חיפשתי סוסים בתפוז ולפתע פתאום אני רואה מול עיני, "פורום סוסים בתפוז" בראש הדף! אז נכנסתי ודיברתי וזה וזיהו..... למרות שלקח לי יום יומיים להיכנס כמשתמש.

למעלה