שאלה

דייט...

לא היו לי דייטים מי יודע מה טובים היה אחד עם האקס המיתולוגי.. שהוא נגמר הזוי שהוא היה על הברכיים ולא משנה למה.. וזה נמשך כמה שנים.. והיה עוד דייט שזה לא היה בכוונה של דייט אבל מי שיצאתי איתו הוא נדלק ואז היינו בפאב ומי שיש לידי ניסה להתחיל איתי וזה שיצאתי איתו התחיל להיבהל אז היה מצחיק... וכמובן שזה נגמר לא משהו.. אבל יום אחרי זה הוא הסביר את כוונתו יצאנו חודש ונגמר.. מעניין תמיד הדייטים ה"טובים" מסתיימים אצלי לא טוב.. נו לא נורא יש מה לתקן...

ס א ט י ן

New member
לפני שבוע

הוא שמר בבסיס, אז החלטתי לבוא אליו. הגעתי ולקחתי אותו לים, טיילנו בטיילת ובמפרץ, היה מדהים, ישבנו על הסלעים...היה פשוט רומנטי. אחר כך הלכנו לסרט. אחר כך חזרה לבסיס... דייט שנמשך 7 שעות והיה פשוט מושלם....

זכוכיות

New member
אבל איך אפשר לקרוא לזה "דייט"?

אתם כבר שנה ביחד... לא? כאילו, אם אני אקרא לכל הזדמנות שבו אני והוא ביחד דייט, אז אני בדייט ברגע זה ממש...

זכוכיות

New member
(למרות שאנחנו יושבים בחדרים שונים

ומדברים ב Quick Contacts של Gmail, דייט חיי!!
)

ס א ט י ן

New member
סתם להיות בבית זה לא דייט

כשיוצאים החוצה, לסרט, לטייל, זה דייט לכל דבר... הרי מה המשמעות של דייט? יציאה....לצאת ביחד...להיות בבית ביחד, לצאת לחופשה ביחד- זה לא דייט. אבל כשנפגשים לכמה שעות לשבת על קפה או ללכת לסרט או משהו כזה, מבחינתי זה דייט.

זכוכיות

New member
מוזר, אף פעם לא קראתי לזה דייט

רגע, אז פגישה בעלת אופי רומנטי? כי אני ושי נפגשנו לקפה\ סרט\ טיולים בפארק הרבה לפני שהפכנו לזוג, וגם הרבה אחר כך. ונניח, עכשיו, אנחנו גרים ביחד- ואנחנו כל היום צמודים אחד אל השני, אז אם נניח ישבנו ביחד לאכול צהרים באונ', זה דייט? :) אלוהים ישמור, אולי הייתי בדייט ולא ידעתי.

ס א ט י ן

New member
חחח זה הכל תלוי בהגדרות שלך

לי זה הרגיש דייט....אולי בשבילך זה לא... זה כמו שכעשיוצאים עם ידיד זה לא נחשב דייט כי אין שום רקע רומנטי... אבל בעקרון אני חושבת שממשיכים לצאת לדייטים גם במערכת יחסים שכבר הופכת להיות רצינית....

זכוכיות

New member
תמיד חשבתי שדייטים זה עניין

שסוגרים לפני הכל. פרו-קשר כזה. נפגשים פעם ראשונה, שניה, שלישית, 60... מחליטים שביחד, או משהו כזה, וזהו...

ס א ט י ן

New member
אולי...זו ההגדרה שלך לדייט:)

אני למשל עד היום כל פעם שאבא שלי לוקח את אמא שלי למסעדה או לסרט קוראת לזה דייט...וגם הם למען האמת...

Norma Desmond

New member
מסעדה/ בית קפה על חוף הים בלילה

ישבנו שם שעות, מרוכזים זה בזו, מוקפים בהמוני אנשים שבאו והלכו והלכו ובאו ורק אנחנו נתקענו שם, עם האייס קפה שלו והלימונדה שלי (אני לא מאמינה שאני זוכרת מה שתינו... זה היה לפני שנתיים), לא מסוגלים להוריד את העיניים, לא רוצים לעצום עיניים אפילו לרגע, כדי שלא נפספס מצמוץ של האדם השני. אחרי זה טיילנו על החוף, יחפים, מתחמקים מהמדוזות שנסחפו אליו והתחבקנו... כל כך חזק ולכל כך הרבה זמן. כל כך פשוט ורגיל ועדיין מחמם לי את הלב, רק להזכר בזה.

אממ הפגישה הראשונה עם החבר הנוכחי

שלמעשה בכלל לא הוגדרה כדייט, סתם פגישה בין ידידים אבל היה כ"כ קסום וב-5:00 לפנות בוקר מצאנו את עצמנו ביחד כזוג... זה התחיל בסביבות 16:00 בצהריים, היינו בלימודים והצעתי לו טרמפ הבייתה (היינו ידידים טובים והסתובבנו כל הזמן באונ' ביחד). נסענו עם עוד כמה חבר'ה שתפסו טרמפ על הדרך. שמתי באוטו דיסק שהוא הביא לי (אוסף שמלאץ שהוא הכין במיוחד בשבילי...) וכולם צחקו עלינו שזה קיטש לאללה ושאלו אם הוא מנסה לקנות ככה את ליבי. נסענו לכיוון העיר ואז הוא הציע שנלך כולנו לשבת על איזה בירה. שאר החבר'ה לא רצו ואני כמובן הסכמתי בכיף, אז הורדנו אותם באיזה תחנת אוטובוס והלכנו לשבת בפאב האהוב עליו... ישבנו ודיברנו ודיברנו ודיברנו והיה כ"כ כיף... התחלתי להרגיש ככה פרפרים בבטן וידעתי שאני לא רוצה שהערב יגמר, למרות שבכלל לא ידעתי מה סופו צופן :) היינו ידידים וזה נורא מוזר פתאום להתאהב בידיד (התחלתי להרגיש את זה אולי שבועיים לפני הערב הזה ולא היה לי מושג איך הוא מרגיש כלפי). ברבע לשמונה בערך נתקפתי בהלה כי נזכרתי שאני חייבת ללכת למסיבת חנוכה עם חברים שלי ואני צריכה לקנות סופגניות. אבל לא רציתי לגמור את הערב אז הזמנתי אותו... עשינו סיבוב בעיר לחפש סופגניות והייתה ממש אווירה של ניו-יורק בחג המולד, הכל מואר וחגיגי, אני זוכרת שממש התלהבתי והרגשתי ממש בתוך סרט רומנטי כזה. הלכנו למסיבה עם החברים והיה נחמד ובסביבות חצות הקפצתי אותו הבייתה. היה איזה שיר שהוא אהב אז הוא התעכב קצת, ואני בנתיים התעייפתיי אז הנחתי עליו את הראש... בערך בחמש בבוקר הגיעה סוף סוף הנשיקה אחרי 4 שעות של דיבורים וכירבולים באוטו. וזהו - החלטנו שאנחנו ביחד, אחרי סוג של דייט של 13 שעות! אחרי יומיים הייתה עוד מסיבת חנוכה הפעם עם החברים המשותפים של שנינו מהלימודים. שם סיפרנו לכולם שאנחנו זוג וכולם פשוט נכנסו לשוק! את הרגע הזה אני בחיים לא אשכח, זה היה מצחיק בטירוף.

מהמם../images/Emo99.gif

פשוט סיפור יפה.. אהבתי את הקטע של ערב חנוכה סטייל ניו-יורק סיטי כריסמס.. פשוט כיף לקרוא!

למעלה