שאלה

שאלה../images/Emo41.gif

בעקבות כתבה שקראתי: מה דעתכם על קשר זוגי בו האישה בת 40 ובן זוגה בן 20? או אישה בת 30 ובן זוגה בן 18? האם זה לא מוגזם בעינכם ואותן נשים נחשבות כ"טורפות" צעירים? -תנסו לשים עצמיכם רגע במקומם של אמהות ואחים לבחור בן 19 שיש לו חברה מבוגרת ממנו בכמה שנים ,האם הייתם מתנגדים ומביעים דעה? או עושים מעשה על מנת לנסות להפריד? איזה התערבות הייתה מצידכם? האם בכל יש להתערב בקשר מסוג זה,כאשר מדובר בהפרש של שנים רבות? האם אותו בחור אינו בוגר דיו להבין מה טוב עבורו בגיל כזה,ולכן דרושה התערבות הסביבה? מי מכם ניתקל פעם במצב דומה? -שאלה נוספת באותו הקשר:מדוע ברוב הפעמים האמהות מתערבות לבנים שלהן?

ואוו .. בדיוק אתמול הייתה כתבה

בטלוויזיה על אישה בת 80 (!!!!!!!!) שהתאהבה במטפל שלה בן 50 (!!!!!!!!!). היא רצתה להוריש לו כסף (מיליון ו 700 אךף שקל) והרשויות התערבו ומינו לה אופוטרופסית בגלל גילה המתקדם (מאוד
)... ראיתי את הקשישה וחשבתי לעצמי.. מה בחור בן 50 מוצא בה .. על איזה צורך (מעוות???) היא עונה ....?... ממש הזוי .. והיא אוהבת אותו!!! וגם הוא..!!!! למרות שהראו רק את העיניים שלו אפשר היה לראות בעיניים שהוא מחייך בכל פעם ששאלו אותו עליה .. ובאותו עניין: אם קראת את הכתבה ב "ידיעות אחרונות" אז גם אני קראתי את אותה הכתבה.. מוזרררררררר.......

Garth Karunia

New member
מה שאת מעדיפה.

והעיקר שזה לא יהיה "צודקת"
הלכתי לשטוף קצת כלים...

אני חושבת

שקשר כזה לא יחזיק בגלל בני הזוג נמצאים במקומות שונים לגמרי בחייהם. אבל לא הייתי מתנגדת לקשר כזה מלכתחילה.

ואני לא מבינה..

מה יש לאישה בת 40 לחפש עם ילד בן 20 לעזאזל?? היא יכולה בקלות להיחשב כאמא שלו,באמת לא מבינה את הנשים בגיל הזה..מה הן מחפשות בדיוק בגיל הזה? ריגוש?

Garth Karunia

New member
אני לא רואה בזה פגם...

אני לא הייתי נכנס לקשר עם אישה שגילה כפול משלי, אבל מי שהתאהב באישה מבוגרת שיהיה לו לבריאות...

ועוד משהו..

שמתם לב שכמישהי אומרת-"אני יוצאת עם בחור בן 30..אני בת 24"זה נחמד ואף אחד לא תוהה. אבל אם בחור בן 20 נניח אומר "אני יוצא עם מישהי בת 27"מרימים גבה?

נ ט ע 9 1

New member
זה...

לא נחשב מוזר שגבר מבוגר יוצא עם צעירה(כמובן בגבול הטעם הטוב, ולא כמו שראיתי פעם בדודו טופז אחד בן 60 ומשהו עם בת 20 ומשהו.. זה היה נראה לי משהו של שיאי גינס בארץ..) כי הרי ידוע, שגברים מתגברים לאט יותר, לכן זה דיי סבבה לצאת עם מישהו שגדול ממך באיזה שנתיים שלוש, אפילו 4.. ואל תרימו עכשיו את היד עם איזה 'אובז'קשיין'.. כי היו חכמים לפניי שהגיעו למסקנות הללו.. מה לעשות, אנחנו הנשים בוגרות בגיל צעיר, לכם זה לוקח כמה שנים טובות יותר..(כמובן בלי להכליל.. אחותי יוצאת עם מישהו הקטן ממנה ב3 שנים והם עוד מעט מתחתנים.. טוב נו.. היא תמיד היתה תינוקת חחחח) אבל שמישהי מבוגרת עם צעיר.. זה אכן להרים גבה חחחח הגבה שלי מורמת כבר שנתיים..מאז שאחותי יוצאת עם חבר שלה.. חחחח

תגובה

ידידות אפשרית תמיד. כדי ליצור קשר זוגי בין שונים בגילאיהם, חשוב שתהיה אהבה מספיק חזקה. אמהות דואגות לבניהן. כשהם קטינים, מותר להן להתערב. כשהם מבוגרים, שלא ישתפו.

למעלה