שאלה.. האם דייב הוציא עוד אלבומי סולו חוץ מ-paper monsters? והאם הוא מתכנן להוציא עוד כמה?
M meytal8 New member 9/1/07 #1 שאלה..../images/Emo4.gif האם דייב הוציא עוד אלבומי סולו חוץ מ-paper monsters? והאם הוא מתכנן להוציא עוד כמה?
שאלה..../images/Emo4.gif האם דייב הוציא עוד אלבומי סולו חוץ מ-paper monsters? והאם הוא מתכנן להוציא עוד כמה?
H Happiest Girl New member 9/1/07 #2 הוא לא הוציא עוד לגבי תכנונים עתידיים, אין לי מושג, אבל אולי העובדה שהוא כתב 3 מהשירים שהופיעו ב-PTA תגרום לו להכנס לזה יותר רציני.
הוא לא הוציא עוד לגבי תכנונים עתידיים, אין לי מושג, אבל אולי העובדה שהוא כתב 3 מהשירים שהופיעו ב-PTA תגרום לו להכנס לזה יותר רציני.
I Ice machinE New member 11/1/07 #6 כי דיסק הסולו שלו (ואם אפשר להיות בוטה) היה חרא של דיסק. מלבד שיר אוד 2, כל השאר לא היו שווים אפילו יריקה.
כי דיסק הסולו שלו (ואם אפשר להיות בוטה) היה חרא של דיסק. מלבד שיר אוד 2, כל השאר לא היו שווים אפילו יריקה.
ז זושי New member 13/1/07 #8 תרשו לי לחזק באמת דיסק גרוע, אישית נורא פחדתי מהעובדה שהוא יכתוב שירים ל-PTA ואני חייב להודות שהוא הפתיע אותי ושיחק אותה, כנראה שכשזה דפש זה יוצא אחרת...
תרשו לי לחזק באמת דיסק גרוע, אישית נורא פחדתי מהעובדה שהוא יכתוב שירים ל-PTA ואני חייב להודות שהוא הפתיע אותי ושיחק אותה, כנראה שכשזה דפש זה יוצא אחרת...