שאלה

שאלה../images/Emo4.gif

אני מצטערת שאני שואלת שאלות שהם בישבילכם דיי מטופשות אבל אני באמת לא מבינה אז אני לא סתם אומרת. אוקיי אז נכון יש הרבה שיטות לימוד בבלט אז מזאת שיטת הAAB? ובמה היא שונה מכל האחרות? תודה וסליחה חחח.

dancer14

New member
תשובה.

דבר ראשון את יכולה לשאול כל שאלה שעולה על דעתך מבלי להיתנצל או להרגיש נבוכה בכך שהידע שלך מופחת מחברי הפורום... אני בטוח שיש דברים שקשורים נושאים אחרים שאת יודעת וחברי הפורום לא יודעים! ובקשר לשאלתך! שיטת הAAB או בשמו הלא american academy of ballet היא שיטה ששוחזרה על ידי הגברת מיניון פורמן שהיא מנהלת את התוכנית.בתוכנית הזאת מוצגות על על במה! תרגילים קצרים שונים כמו באטמן טונדיו פירואטים ואד'אג וווריאציות שונות ששוחזרו על ידי המנחות של התוכנית ישנן 12 רמות בכל רמה התרגילים שונים והווריאציות שונות. ינן גם ווריאציות שמיניון פורמן חיברה. בשונה משיטות אחרות השיטה הזאתי מוצגת על במה וגם לא עושים בר! ויש ווריאציות מוכרות כמו דון קישוט! הרי זה ניו יורק מי לא ייעשה דון קישוט חח.. גם בשיטה הזאתי אין ציונים יש 3 מדניות זהב כסף וערד זה משהו כמו "פרסי ביצוע". אגב: הייתי באקדמיה הזאתי שנה שעברה אני גם השנה טס אליה. אם יש לך כל שאלה בכיף. גל

בלרינה24

New member
בעעע

וואי אני כל הזמן מתבלבת בין השיטות מה שהסברת עכשיו זה לא שיטת הRAD משו כזה.. אני די מסתבכת בזה בא לך לסביר את כל השיטות? פליזזזז

dancer14

New member
תשובה2

כל השיטות כגון:צ'קאסי,ואגאנובה,RAD,ועוד.. הן רמות אשר עובדות על פי אותם קריטריונים שהם בר אמצע פינה וריקוד.פרט לשיטה אחת של הAAB ששמה פשוט לא עושים בר אלה עושים רק אמצע ו2 ריקודים. אני עכשיו אסביר לך על הRAD שכמו שאמרתי היא תואמת לכל השיטות חוץ מהAAB אז ככה.. טוב אז קודם כל שיטת RAD היא שיטה שחוברה בלונדון ע"י רופאים,כוראוגרפים,מורים למחול,פיזיותרפיסטים. השיטה מבוססת על 12 רמות בבלט קלאסי. את הרמות מתחילים מגיל צעיר. הרמות מבוססות על תנועות ויציבה בבלט, ומחולקות לפי רמת קושי. כך שהילדים הצעירים ביותר לומדים את הטכניקה והבסיס וכל פעם שהם עולים רמה התרגילים נהיים קשים יותר,מורכבים יותר,ודורשים יותר כוח. ע"י השיטה מכירים מושגים חדשים בעולם הבלט ומחזקים את הנוכחות. כל רמה מבוססת על תרגילים מסויימים קבועים מראש שאותם לומדים כל השנה. בסוף כל שנה צריך לעבור בחינה. הבחינה נערכת ע"י בוחנות מטעם האקדמיה המלכותית בלונדון.לאחר הבחינה מקבלים ציון ואפילו אם נכשלים עוברים רמה הבאה חוץ מהבחינות של הבוגרים intermidiat ועד advance 2. עכשיו כל השיטות שנקבתי בשמן עובדות על פי התבנית הזאתי חוץ מהAAB שהתבנית שלה היא בידיוק כמו שהסברתי מקודם ואם את מתעצלת לפתוח את התגובה הקודמת אז הינה לך בבקשה:).. שיטת הAAB או בשמה הלמא american academy of ballet היא שיטה ששוחזרה על ידי הגברת מיניון פורמן שהיא מנהלת התוכנית.בתוכנית הזאת מוצגות על על במה! תרגילים קצרים שונים כמו באטמן טונדיו פירואטים ואד'אג וווריאציות שונות ששוחזרו על ידי המנחות של התוכנית ישנן 12 רמות בכל רמה התרגילים שונים והווריאציות שונות. ינן גם ווריאציות שמיניון פורמן חיברה. בשונה משיטות אחרות השיטה הזאתי מוצגת על במה וגם לא עושים בר! ויש ווריאציות מוכרות כמו דון קישוט! הרי זה ניו יורק מי לא ייעשה דון קישוט חח.. גם בשיטה הזאתי אין ציונים יש 3 מדניות זהב כסף וערד זה משהו כמו "פרסי ביצוע".

למעלה