שאלה?

lambchop

New member
שאלה?../images/Emo4.gif

האם אפשר למצוא קשר שני לגבר כבן 33 + ילד בן שנה וחצי תפרן חבול ושבור מבחינה נפשית וגר אצל אמא שלו.

lambchop

New member
שכחתי לציין אולי זה ברור

בתהליכי גירושים. תודה על התגובה אבל קשה לי להאמין. אם הייתי בחורה שיש לה מה להציעה הייתי בורח מזה כמו מאש!!!!

רות 2

New member
שלא יהיה ספק .....

יש שיברחו כמו מאש.... ויש שתהה להן הסובלנות ..והאמון.... הכל שאלה של מערכת יחסים שתבנה בעתיד ועל מה זה יהיה מושטט.... אבל בתחילת התהליך של הגרושין...יש ... "ללקק את הפצעים" לטפח מחדש את האגו.. לבנות מערכת יחסים חדשה ובריאה בשביל הילד ובשביל הנפש...יש ללמוד קצת על האני המאמין שלך מחדש..להסתדר ולאהוב גם ת'לבד... לאט לאט... לא למהר ליפול ולהשקיע במערכת יחסים חדשה קודם ולפני הכל אתה עם עצמך... אתה לילדך... אתה בטח מכיר את המשפטים האלה... "דלת נסגרת דלת אחרת ניפתחת" "הירידה היא לשם עלייה"...... אז האמן בזה ...שננן את זה... ותן לעצמך זמן ... והאמן בעצמך... שיש לך מה לתת...ומגיע לך לקבל..

כל עוד

אתה שבור וחבול יהיה לך מאוד קשה למצוא קשר דבר ראשון עליך לעלות למעלה לחייך לעולם לרפא את עצמך כשתהיה עם הראש למעלה בטוחני שלא תהיה לך כל בעיה גם אם אתה תפרן וגר אצל אמא שלך ועכשיו לעבודה הא? (על הנפש החבולה...)

תשובה

לא הייתי מתחילה קשר עם גבר תפרן, חבול נפשית שגר אצל אמא שלו. יש לי אפרוח לגדל ואותי לחיות, אין בי יכולות נפשיות ו/או כלכליות לתמוך בעוד אחד. תנסה את מה שניצת המליצה

Lonely In Blue

New member
עם כל הכבוד...

ויש כבוד... השאלה לא היתה אם את היית מתחילה קשר כזה, אלא אם קשר כזה אפשרי. אני לא חסיד גדול של המשפט: "יש הרבה דגים בים", אבל בפעם הזאת... הוא מתבקש. לכל סיר יש את המכסה שלו. כן, קשר כזה אפשרי.

Lonely In Blue

New member
לא צריך להתאמץ... עם הדמיון...

כולו גבר בן 32. העתיד עוד לפניו. תפרן ? זה אינו סוף העולם. גר אצל אמא שלו ? זה מצב זמני. חבול נפשית ? העולם הוא גלגל. פעם אתה למעלה ופעם למטה. אף אחד לא אמר שקשר איתו יצריך תמיכה כלכלית או נפשית. זה רק מצריך להשלים עם זה שזה מצבו, נכון לעכשיו.

../images/Emo39.gif

ובכלל.. זנחתי את השש בש. עכשיו אני בעניין של נשימה וצלילה חופשית.

זמן...../images/Emo24.gif

אני בעד לתת לעצמך זמן פציעות והתאוששות... להסתגל ולהחלים.. אנחנו כאן...

אולי?

אז ככה......... בן 33..........בסדר ילד בן שנה וחצי.......בסדר תפרן...........לא נורא, תתפרו ביחד........ גר אצל אמא...........לא נורא, תאכלו אצלה (לא תצטרכי לבשל.........) וטקטם טקטם תעשו אצליך בבית כשאמא שלו תשמור על הילד......... חבול שבור..........בעיההההההההההה ענקית.............פה הבעיה הרצינית.........כי לפי דעתי החבולים והשבורים צריכים פרק זמן לבד.......לעבור את זה........ואם את לא רוצה להיפגע ........עזבי את זה........אלא אם כן את רוצה רק...........(ראה סעיף אמא שלו......) ב ה צ ל ח ה

בשיא הכנות..

לא הייתי מכניסה רגל לקשר שכזה.. בשביל מה לך..? זה ראש בריא במיטה חולה ממש ככה... אוהבת.. נתי.

lambchop

New member
תודה על הכנות ../images/Emo122.gif

רציתי להודות על הכנות של חיפושית

ניקו 45

New member
לא !!!!! אין לך סיכוי ....

כל זמן שאתה חבול ושבור נפשית . לאחר שתתרומם עם הראש מהריצפה אזי .... תביט סביבך ותראה עד כמה השאלה שלך לא רלוונטית .

אברום1

New member
מסכים עם כל מילה

כך פרק זמן ארוך, תנוח, תתארגן עם עצמך. שום דבר לא בוער, למרות שקשה להיות לבד, אחרי שנים של בייחד ולמרות שאתה מרגיש חבול. אם תמצא משהי היום והיא תסכים להיות עמך, סביר להניח שרוב מה שתחפש זה רופאה לנפש וחבל כי אז אתה מחמיץ את מה שאתה באמת צריך ואת זה תדע רק אחרי שתעבד את מה שעבר עליך עם אדם מקצועי (ואת זה כבר אמרו לפני). בהצלחה.

למעלה