שאלה

יעל301

New member
שאלה ../images/Emo4.gif

אני קצת בדילמה, שאיבה היתה ביום ראשון לפני שבועיים כמעט ,ההחזרה היתה ביום רביעי לפני שבוע וחצי בטא ביום ראשון או שני???

neta2

New member
עד כמה שידוע לי

בטא בודקים ביום ה- 12 להחזרה, אז לעניות דעתי ביום ראשון. בהצלחה והרבה

neta2

New member
אבל ספרתי 12 יום מרביעי../images/Emo2.gif

נכון, יום שני, התלבלתי בספירה.

יעל301

New member
עוד יום לטפס על הקירות../images/Emo4.gif

אוףףףףףףףףף חשבתי שמחר היום המיוחל ,טוב נו מה לעשות אני אגרד עוד קצת טיח מהקירות בבית

AYA67

New member
לא בטוח

שאת צריכה לטפס על הקירות יום נוסף...בתל השומר אמרו לי במפורש לספור 12 יום כולל יום ההחזרה...משמע שמחר את צריכה לעשות את הבדיקה! בהצלחה

יעל, לא נתנו לך את המכתב שכתוב בו

אצלי תמיד נותנים מכתב בו כותבים מתי להגיע לבדיקת דם לבטא.. בכל מקרה זה תלוי, יש פעמים שסופרים 12 ולפעמים אפילו 14, ז"א שבועיים מלאים... מקווה שתצליחי לטפס עוד יום נוסף אחד והעיקר שבדיקת הבטא תהייה
מאחלת לך המון המון המון
וכבר מתחילה להחזיק אצבעות!!

rachel10

New member
ביום שני

אם ביום רביעי היתה החזרה, עליך לספור 12 יום החל מיום חמישי. כלומר בדיקת בטא ביום שני. בהצלחה!

יעל301

New member
כבר לא יודעת באיזה יום ../images/Emo5.gif

14 מהשאיבה -זאת אומרת יום ראשון 12 יום מההחזרה ז"א יום שני אם לא כוללים את רביעי או ראשון שכוללים יהיה גרוע אם אקדים ביום????? או להתקשר לבה"ח?? שיגעתי אתכן מצטערת

TWEETY =^.^=

New member
בטא בודקים 14 יום מהכוריגון

אם קיבלת רק 5000 אפשר גם 12 יום. אבל הכי הכי בטוח זה 14 יום מהכוריגון. שיהיה בהצלחה

יעל301

New member
קיבלתי פעם אחרונה כווריגון

יום ראשון האחרון 2500 אז מה עכשיו??

TWEETY =^.^=

New member
הכוונה היא לא לכוריגון שקיבלת לתמיכ

אלא 14 יום מקבלת הכוריגון לפני השאיבה.

TWEETY =^.^=

New member
לדעתי את יכולה מחר כבר לעשות,,,

אבל מה אמרו לך
למתי זימנו אותך
הממממ,,,בעצם אם קיבלת גם כוריגון לתמיכה חכי עוד יום יומיים בתקווה שיש לך סבלנות
אני יודעת שזה השלב הכי קשה, אבל כדי לקבל תוצאה אמיתית שווה קצת לחרוק שינים, למרות שלדעתי אם עברו 14, יום מהכוריגון את בהחלט יכולה לעשות בדיקת דם. אבל לא להשתין על מקל
הם מקולקלים המקלונים האלו

בולה101

New member
יעלי

אני קבלתי כוריגון 5000 ביום שישי בלילה ,עשיתי שאיבה ביום ראשון האחרון והחזרה ביום רביעי 3/3. במכתב השחרור כתבו לי לעשות בטא החזרה + 14 ונתנו לי כבר טופס בדיקה מוכן עם התאריך 17/3 שזה יוצא יום רביעי. ככה שזא יוצא שבועיים מלאים מיום ההחזרה ו17 יום מלאים מיום השאיבה. לא יודעת אם אעמוד בזה ולא אעשה בדיקה קודם אבל ימים יגידות בכל מקרה מקווה שהעברתי לך עוד 2 דקות בספירה המותחת לאחור שיהיה בהצלחה

נתנאלה2

New member
מחזיקה לך ../images/Emo45.gif

חיכת כמה שנים, לא? אז מה זה לחכות עוד יום או יומיים? יאללה מספר 4 והמנצח...............

למעלה