תודה על תגובותיכם ../images/Emo24.gif
seeyou ואיש מערות יקרים, תודה על תגובותיכם, יחד עם זאת אני חייבת להתייחס לדבריה של seeyou. אתחיל רק במס' פרטים שלא שיתפתי בהם-היום נפרדתי מבן זוגי, לאחר מערכת יחסים אינטנסיבית של ארבע שנים. בן זוגי מבוגר ממני בכמעט 10 שנים, גרוש עם שני ילדים, שבא ממערכת יחסים מכוערת וקשה שעיצבה בו תכונות רבות שהקשו עליי:סגירות, חשאיות (מתוך החשש "שאנצל" מידע ל"רעתו"כפי שעשתה גרושתו)ועוד. עם הזמן, התגברנו אט אט על המחסומים האלה, וכמי שמאמינה שבעזרת אהבה כנה ניתן לנצח כמעט הכל-בנינו מערכת יחסים יפה. לאחר כשלוש שנים יחד, לפני כשנה, בן זוגי בגד בי. לאחר כמס' שבועות בהם הרגשתי שקורה משהו והוא התרחק מבלי לתת סיבה, החלטתי לעזוב.הוא בא אלי ביוזמתו וסיפר לי על בגידתו, שיתף אותי ביסוריו, בהרגשתו הנוראית שפגע בדבר היקר לו בעולם וכו'.האמנתי, ועודני מאמינה, בכנות התנצלותו ובכנות הבטחתו שלא לחזור על מעשה זה ולו רק מהסיבה שהוא כבר למד על בשרו שזה פשוט לא שווה את זה. אם ירצה ללכת-ילך, אין צורך לפגוע בי בצורה כזו, איננו נשואים ועל כן, עדיין, קל יותר ללכת. קיבלתי אותו לאחר הבגידה, לא אשקר ואומר כי סלחתי, לא מאמינה כי ניתן לסלוח באמת, אך התגברתי, והמשכנו יחד, ולמען האמת? זה לא פגע כלל באהבה. האמון הוא זה שנפגע.ולכן, השבוע, כש"ידידה"(גרושה ופנויה..המחפשת את קירבתו מזה זמן רב) התקשרה אליו ב שעות הבוקר המוקדמות בעודנו במיטה אחד לצד השני, רק כדי ליידע אותו כי היא חזרה לארץ. כמובן, ששיחת טלפון זו השפיעה עלי-איני מבינה (וכאן איש מערות יקר אשמח לדעתך)את הטעם בקשר עם אנשים, שאנו יודעים, כי הם בעלי אינטרס (רומנטי)ואנו לא, ובן זוגי, משום מה (אולי זה מחמיא לו??)ממשיך לשמור על קשרים אלו. לא אשקר ואומר, כי הוא יוזם שיחות ומפגשים עם חברות מן העבר, אך הן, בהחלט שולחות "סימני חיים" מידי פעם (ולעתים בשעות שמעוררות תהייה)והוא מצידו מקבל זאת בשמחה. זה מפריע לי. למען האמת? כואב לי שזה מפריע לי-זה נראה לי ילדותי, קטנוני וטיפשי, אך אינני יכולה להתעלם. see you היקרה, אני כמי שנפגעה קשות מבגידה ש"נחתה" עלי כמו רעם ביום בהיר-עדיין לא חושבת ש"מי שגנב תמיד יגנוב".
אך הפגיעה לנצח שם ולנצח תיתן אותותיה בצורת חששות, פחדים ותגובות שלעולם לא חשבתי שתהיינה לי. וזה עצוב. עצוב לי מאד. נפרדנו היום, עצוב לי ורע. גם היום-אהבתנו עצומה וגדולה, החיבור ביננו מיוחד, אבל..כנראה, שזה לא מספיק. עודני מאמינה גדולה באהבה-אך, מסתבר, אהבה גדולה אינה תמיד מספיקה. מצטערת על האורך..בטח נרדמתם..
תודה על ההקשבה. הייתי זקוקה לזה.