שאלה... האם היה משהו בין ג´ואי לג´ק???
G Gilmore Girl Rules New member 2/10/02 #2 אכן. וזה כל שאני יכולה לתת לך; אני לא בקיאה בד"ק... חכי עוד שתי שניות, מישהו יענה כמו שצריך...
ק קייטי הולמס New member 2/10/02 #3 טיפה יותר משתי שניות בעונה השניה ג´ואי נפרדה מדוסון והיתה חברה של ג´ק. הם נפרדו לאחר שג´ק הבין שהוא הומו.
טיפה יותר משתי שניות בעונה השניה ג´ואי נפרדה מדוסון והיתה חברה של ג´ק. הם נפרדו לאחר שג´ק הבין שהוא הומו.
N natalyrst New member 2/10/02 #4 ג´ואי וג´ק הם היו ביחד ולדעתי הם היו ממש חמודים ביחד!! למרות שפיסי וג´ואי לנצח למרות שגם צ´ארלי חמוד!!!
ג´ואי וג´ק הם היו ביחד ולדעתי הם היו ממש חמודים ביחד!! למרות שפיסי וג´ואי לנצח למרות שגם צ´ארלי חמוד!!!
L LillipooT New member 3/10/02 #5 ממ.. ../images/Emo60.gif כמה זמן הם היו ביחד? אני זוכרת את הקטע שג´ואי שואלת אותו "אתה באמת הומו?" מסכנה.. היא עזבה את דוסון בשבילו (בערך) והוא נטש אותה.. אז היא בכלל נשארה לבד =(
ממ.. ../images/Emo60.gif כמה זמן הם היו ביחד? אני זוכרת את הקטע שג´ואי שואלת אותו "אתה באמת הומו?" מסכנה.. היא עזבה את דוסון בשבילו (בערך) והוא נטש אותה.. אז היא בכלל נשארה לבד =(