שאלה

m G m

New member
שאלה ../images/Emo36.gif

אתם צופים במיכאלה? אם כן- מה דעתכם? עולה על משחק החיים? **בהזדמנות הזאת אני בודקת את החתימה שלי**

mrs berry

New member
אני רואה מיכאלה, ואני יכולה להגיד

לך שגם מיכאלה זה נורא נחמד, אבל זה בחיים לא יעלה על "מחשק החיים" המושלם!!!!! חוצמזה שב"מיכאלה" התסריט הוא בדיוק העתק של הטלנובלה הספרדית שהייתה לפני 6 שנים בערך "סלסטה תמיד סלסטה"................... משחק החיים שולט
אין על משחק החיייייים

מיכל1082

New member
מיכאלה יפה אבל משחק החיים שולט!!!!

אין אין אין פשוט אין על משחק החיים!!!!!!!!!!!!!!!

DAN1EL

New member
תראי

למרות שאני רואה 'מיכאלה' כל יום, ולמרות שזאת באמת סדרה נחמדה, היא לא משתווה למשחק החיים, בעיקר בתחומים הבאים: תסריט - התסריט של משחק החיים היה כל כך הרבה יותר טוב!! היו דיאלוגים פשוט קורעים מצחוק, ועלילה מותחת וממכרת! הכל היה הרבה פחות צפוי. דמויות - במיכאלה יש המון דמויות שאני שונא, מהעובדה שהן פשוט לא מעניינות. הדמויות יותר מדי סטיראוטיפיות, דמויות שראינו בסדרות וסרטים כבר מליון פעם בגלל שהן כל כך קלאסיות וסטריאוטיפיות ולכן הן לא מעניינות. למשל: מיה - דוגמנית אנורקסית ובולמית, עסוקה כל הזמן במראה שלה, עושה קוק ,בולעת כדורים כימיים בזמנה החופשי ומחליפה כל הזמן בני זוג. בקיצור - הסטיראוטיפ של דוגמנית. מילא שלוסי דובינצ'יק משחקת פשוט מזעזע, הדמות גם לא מעניינת בגרוש וצפויה. דורין - צעירה מתוסכלת, עסוקה כל היום בלנגן ולכתוב שירים דכאוניים על החיים הקשים שלה ועל המוות שאחריהם, טום בוי כזאת, חולמת להיות סולנית של להקת רוק מצליחה, רבה עם אבא שלה ואח שלה, קשוחה...בלה בלה בלה. פשוט דמות מגוחכת! מתנהגת כמו ילדה בת 14 שמנסה למרוד, שגם ככה זה מגוחך, אז בטח כשעושה את זה בחורה בת 23! זה כבר גובל בחוסר אמינות. גם צבי דמות ממש מעצבנת. אבל הבנתם את העיקרון... בקיצור - משחק החיים יותר אהבתי.

n u t

New member
אמממ האמת...

שאחרי מיכאלה אני לא עוקבת יותר מדי... כאילו אני רואה לפחות שניים שלושה פרקים בשבוע, אבל לא מטריד אותי יותר מדי כשאני מפסידה... משחק החיים יותר ריתק אותי לטלוויזיה...

LuZ dE EsTrElLa

New member
משחק החיים שלט, שולט ותמיד ישלוט../images/Emo70.gif

זה היה בין הטלנובלות הטובות שראיתי והיה את ריקי וקובי הזוג המושלם...
ואת אלפסי......כפרה עליו
משחק החיים היתה הכי הכי טובה
אבל גם למיכאלה לא חסר....אפרת שחקנים מעולה...אני ממש
אותה...ורענן משחק משו בנז'
קיצר יש למיכלאה פוטנציאל אבל משחק החיים מימשה אותו

למעלה