שאלה...

maayani7

New member
שאלה...../images/Emo35.gif

אני בת 17 וגרה בעיר במרכז הארץ מאז שהייתי קטנה היינו נוסעים עם המשפחה כל שנה לקיבוץ וכבר מזמן הבנתי שאני הכי רוצה לגור בקיבוץ וממש לא מתאימה לעיר.. כל פעם שאנחנו נוסעים לקיבוץ אני מתאהבת מחדש ומחליטה שאני אגור בקיבוץ. אז החלטתי שאני רוצה לעבור לקיבוץ והשאלה שלי היא אם אני ואמא שלי נוכל לעבור לקיבוץ ואיך? (כמה שיותר קרוב למרכז כי אמא שלי עובדת בת"א ולא רוצה לעזוב את העבודה שלה). תודה לעונים!!!

boazgilad

New member
היי ברוכה הבאה

תיכנסי לאתר הקיבוצים http://www.kibbutz.org.il/ לכי עם העכבר לקיבוצים ואז יפתחו לך כמה אפשרויות תלחצי על מאגר הקיבוצים ואז יפתח לך עמוד שבוע תלחצי על איזור בארץ ותראי את כל הקיבוצים באיזור תלחצי שם על הקיבוצים במפה וזה אמור לתת לך שם פרטים וטלפונים, הכי טוב זה להיתקשר למשכירות הקיבוץ ולשאול שם אני חושב...

maayani7

New member
אוףףףףףף

אני כל כך רוצה לעבור לקיבוץ.. כל כך מדכא פה בעיר =(

maayani7

New member
=/

אמא שלי לא ממש מסכימה לי לעבור כי אני באמצע י"ב והיא טוענת שלא יקבלו אותה לקיבוץ כי היא מבוגרת מידי.. זה נכון?!
אמא שלי אמרה שהיא תתקשר לברר אבל לא ענו לה והיא לא באמת התכוונה לזה אני חושבת.. :( אבל זה ממש החלום שלי אני שונאת את העיר וכל מה שקשור לעיר ואני מכירה את החיים בקיבוץ כל שנה אני נוסעת לכמה ימים ורוצה לעבור לשם.. ועוד שאלה.. בצבא אני אוכל לשרת בקיבוץ גם אם לא הייתי בשום תנועת נוער?? ומה בדיוק עושים בשירות בקיבוץ?

Tinkit16

New member
את יכולה להיות בטוחה במשהו אחד -

שכשתיהי גדולה, תוכלי לקבוע עצאית איפה תגורי
ובקשר ל2 השאלות, מה זה אומרת לשרת בקיבוץ בצבא?

roychu

New member
לא נעים, אבל כן.

הרבה קיבוצים לא מקבלים לקליטה מסביבות גיל 40, להוציא מקרים מיוחדים, שנתונים להחלטת הקיבוץ כמובן.

maayani7

New member
תשובה

זאת אומרת בנח"ל... אם אני יכולה לשרת בנחל בלי קשר לתנועת נוער ומהם התפקידים.?

maayani7

New member
עוד משהו..

אמא שלי בת 43 בערך והיא עובדת בת"א .. ומה זאת אומרת מקרים מיוחדים?

roychu

New member
אצלינו בקיבוץ

קיבלו לפני כמה שנים לקליטה (היום הוא חבר) מישהו מעל גיל 40, כשבתקנון קבוע שנקלטים יגיעו לפני גיל 40. קורה..

maayani7

New member
...

יש קיבוצים קרובים למרכז? אם כן אז איזה?? ו roychu- כן.. הכוונה לנח"ל. ומה אפשר לעשות כדי שיקבלו מישהו מעל גיל 40?

shahf

New member
ובתקנון גם כתוב שהקיבוץ לא יממן כל

חתונה או לוויה של מי שלא גר בו בשנתיים האחרונות. הייתי חייב...

maayani7

New member
חחחחחחחחחח

ראיתי אותו.. אבל חלקים ממנו, אני צריכה לראות את כולו =]

Son Gocu

New member
לגבי מבצע סבתא

סרט חובה לכל קיבוצניק, בלב ובנשמה!!! ממנו מבינים כמה שקיבוץ זה מקום רקוב שצריך להשתנות... המשך יום טוב.

shahf

New member
מקום רקוב שצריך להשתנות?!

נראה לי שאתה בן אדם רקוב שצריך להשתנות

דבורה- מצידי את יכולה

לקחת את כל התקנון הזה, ולדחוף אותו לתחת השמן שלך, אם רק נשאר שמה מקום אחרי מה שקלאודיו תקע בך בחדר הנצחה, שדרך הגב- גם אותו סבתא שלי תרמה!

למעלה