שאלה

joshh

New member
שאלה ../images/Emo35.gif

אם היה גרב אורטופדית עם כריות סיליקון ועם כל התוספות האפשריות להליכה נוחה מול מדרסים וגרבי הליכה רגילות, הייתי מחליפים את המדרסים ? אני סטודנט למנהל עסקים ואני עושה מחקרון על מוצרי עזר ואורטופדיה. אשמח לקבל תגובות ודעות כנות. יום ניפלא joshua

sela v

New member
למה זה ולא זה?

אם תצליח לשכנע שההמצאה שלך עדיפה על מה שיש היום, ולא בכתיבה בפורום, יש כל מיני מגזינים מקצועים, ואולי תשכנע בחנויות, אז נראה לי שאולי יש לך סיכוי.

pako27

New member
למה לא ...../images/Emo202.gif

ראשית יש הבדל עצום בין כתיבה של איזה רעיון לפטנט או מוצר לשיפור ובין תיפקודו בפועל (על רגלי מטייל),מה גם שלא הבנתי מהם יתר "האפשרויות" בגרבים ובמדרס בולם זעזועים אין משהו מהפכני , לרוב חיבור של שני אלמנטים יחד כמו גרב לסיליקון יכולה לגרום לבעיות כגון חיבור (הדבקה או תפירה )הפעולה של חיכוך בין מספר גורמים לרגל , כך שבתאוריה זה נשמע אולי מבטיח אך בפועל זה דורש בדיקות ויתכן שאף ייקר את כול המוצר (אם רוצים איכות) וכיום השאיפה היא להוזיל ולמצוא אלטרנטיבה אכותית אך זולה יותר ביחוד בעלות היצור (וכך הצרכן זוכה במוצר איכותי אך זול יותר). וצריך לזכור שיש פתרונות טובים לשיכוך ושמירה על כף הרגל . מה גם שבתחום הציוד צריך גוף (חברה )שיהיה לה כוח שיווקי ,הרבה ניסו מעטים הצליחו . זו דעתי ואני לא מאמין במוצר כזה (פרטתי כבר ) אבל תראו אולי שווה לבדוק קטונתי מלהרוס חלומות של אחרים .

joshh

New member
תודה רבה!

למדתי המון, אתה אומר נישמע יקר ולא מציאותי. רק לשם ביאור: איני מוכר אותו ולא חולם לשווק אותו, רק ללמוד על התפיסה של הצרכן לגבי הרעיון עצמו, אני עושה עבודה על מוצר הזה(כסטודנט). joshua

sela v

New member
נראה לי שאתה צריך לבוא

עם מוצר מוגמר, ולא עם תאוריות. אחרת אם לא ננסה, ולא תדגים לנו, איך נוכל מכמה מילים לדעת שההמצאה הזו שווה משהו? האם זה יותר נוח? יותר זול?

joshh

New member
אם אתה כ"כ רוצה שאני אמכור לך אותו

אני אשמח להוריד ממני את החלודה (לא מכרתי המון זמן) ולמכור לך 15 זוגות בכיף (שיהיה לכל השנה), רק אדבר עם החברה שייצרה אותם שתיתן לי אחוזים. אגב חברה מאוד מאוד גדולה מיצרת אותם. במחשבה שניה, בגלל שאני עלול להתלהב ולמכור לך 30-50 זוגות + למשפחה חברים וכו'... אני ניזהר שלא להתעסק עם מכירות ומעדיף להשאר בקטע של השיווק :) או יותר נכון לקבל ציון טוב ;) joshua

joshh

New member
היי,

ראשית זאת לא המצאה שלי. שנית, למרות שקיימת ההמצאה הזאת, כך הנחה שהוא מוצר לא פחות טוב ממדרס. מבחינת שינוי התפיסה היה קשה לך לקבל גרס אורטופדית ? אני לא רוצה לשכנוע, אני רוצה לקבל דעות :) חג שמח joshua

pako27

New member
אבל.....

ראשית שמחתי להביע את דעתי , שנית לגבי עבוד ללימודים זה בהחלט יכול להיות מעניין: גם אביזר שימושי ובריאותי, גם ציוד לאנשים פעילים, גם שיווק והחדרה של מוצר\פטנט חדש, גם מעט גוף האדם , מעניין לדעתי .....

למעלה