שאלה

angel enamorado

New member
שאלה ../images/Emo35.gif

בכבישים העירונים יש את התמרורים של הגבלת מהירות, ומתחת שלט צהוב שמפרט בין אילו שעות, או לחלופים פניה שמאלה/ימינה אסורה ושלט שמורה בין אילו שעות. עכשיו, במידה ומה לעשות, ה' לא בירך אותי בראיה 6/6 ובטח לא בזמן נסיעה, האם הטסטר יכול לנסות להכשיל אותי? ז"א להגיד לי לפנות במקום שמפרט שעות ובעצם אסור כרגע? או שאסור לו?

רן88

New member
../images/Emo45.gif כ-../images/Emo131.gif זה פחות מסוכן, אבל

כנהג עצמאי זה מאוד חשוב שתראה טוב על הכביש.

angel enamorado

New member
ליד בתי ספר וכדומה

תגובה כוללת לכולכם- יש לי משקפיים ,זה לא העניין, ואני רואה והכל אבל הכתב שמתחת לתמרור מאוד קטן.. ://חח לדוגמא ליד בתי ספר יש הגבלת מהירות ל30 קמש בין השעות 7 ל3 השאלה היא אם טסטר יכול להגיד לפנות שמאלה כאשר התמרור אוסר זאת בשעה של הטסט ?

be_roo

New member
הוא יכול לומר לך באופן כללי

"פנה במאלה שפניה הבאה האפשרית", ובהחלט לצפות שתשים לב לשלטים כמו שכל נהג אמור לעשות. בהנחה שאתה לא מתקרב לצמתים ומבצע פניות ב-80 קמ"ש, אתה אמור לראות את השלט.

ChilD SouL

New member
יכול....

אני זוכרת שכמה שיעורים לפני הטסט המורה שלי היה לוקח אותי בכוונה למקומות שהכניסה בהם אסורה או כל מיני תמרורים כפי שציינת בשביל ל'תרגל' את הערנות שלי ושאהיה מוכנה לכל מיני 'הפתעות' של הטסטר. [כמובן שהוא לא היה מודיע לי על זה אלא פשוט היינו נוסעים למקומות האלו
] מומלץ.

NewUser4

New member
מצפים מנהג

שיהיה ערני לשלטים האלה ויוכל לקרוא אותם. גודל ועובי האותיות נקבעים עפ"י מהירות הנסיעה, עפ"י מיקום הרכבים במקום ועוד כך שכל נהג שמגיע יוכל להבחין בהם ולקרוא אותם. הבוחן לא יגיד לך לפנות במקום שאסור, אולם הוא יוכל לבקש ממך לפנות ימינה\שמאלה ברגע שתוכלי לדוגמה.

פרטנר

New member
אני לא הייתי מצפה מתלמיד

המתקרב לשלט "אסורה הכניסה " למשל, אשר מתחתיו ימי ושעות תוקף התמרור , שיהיה מסוגל תוך כדי נסיעה לקרוא את תוכן התמרור, לבדוק זאת בשעונו ולהחליט. גם כנהג אני נאלץ לעיתים לעצור בכדי לבדוק אם הכניסה מותרת , אלא שבמבחן שבו התלמיד שרוי בלחץ עצירה כזו עלולה להוות בעייה.

angel enamorado

New member
../images/Emo207.gif

תוצאות הטסטים- האם האתר של משרד הרישוי מתעדכן? אם כן, תוך כמה זמן אחרי הטסט אני אוכל לבדוק אם עברתי? שאלה נוספת, יש דרך לדעת אם באיזור השרון למשל תוצאות הטסטים מגיעים באותו יום או כמו אחרים כאן שנאצלים לחכות כמה ימים?

8-AN

New member
"טיפ"

הגבלת המהירות ל30 בתוך העיר בכל הפעמים שנתקלתי בה היא: א. ליד בתי ספר וגנים. ב. בשעות 7:00-15:00 ככה שבזמן טסט אל תעברי את ה30. הגבלת אין כניסה עם תמרור מתחת: שוב, בכל המקרים שראיתי היא בשבת וימי חג, כך שמותר לך להיכנס תמיד בזמן טסט.

8-AN

New member
אה ושים עדשות...

אם יש לך כמובן, ואם לא רשום לך בטופס הירוק שאתה זקוק להם, אם רשום ואתה צריך...שים משקפיים או עדשות מה שנוח.

angel enamorado

New member
חחח אני בת ../images/Emo9.gif

תודה על הטיפים.. אני בהחלט אשים עדשות כמו בכל שיעור עדשות משפרות את שדה הראיה
חח תודה.. אשמח לתשובה לגבי הנצל"ש למעלה^^

8-AN

New member
הממ עכשיו ראיתי את הנצלש ו...

האתר של משרד הרישוי דיי מעפן... הכי טוב לשאול את המורה, ב99 אחוז מהמקרים שאני מכיר..הוא יודע קודם. זה כמובן לא הפריע לי לחפש בכל אתר אפשרי את התוצאה עובר
ו..לגבי איזור השרון, אני עברתי בכפר סבא וקיבלתי תשובה ברבע ל4 והטסט היה אם אני לא טועה ב7 או 8 בבוקר משו כזה הגעתי בדיוק למבחן בג"ג חחח היה מצחיק האיחור אני כולי מחייך ורק המורה ועוד כמה חברים שלי ידעו היה מצחיק... קיצור עזבי זה סתם חוויות שלי מי"ב מת לחזור לשם
לא רוצה להתגייס עכשיו...

8-AN

New member
אממ...

הייתי בכצה(שכונה חח) והתאריך זה בנתיים 19 למרץ
מה איתך ?!

למעלה