שאלה

Mr. Shaft

New member
שאלה ../images/Emo35.gif

שלום!!! אני אסי, יש לי שאלה מיוחדת לגבי הקליפ של p.diddy Bad boy for life. בקליפ מופעים סנופ דוג, אייס קיוב, ואקסזיביט נכון?!! מי שיודע על ה-westside וה-eastside שהם עוד בתקופתו של טופאק וביגי היה סיכסוך גדול בין שני הצדדים... עד היום יש את הסיכסוך הזה למרות שמראים את זה בטלוויזיה שזה נגמר, עדיין יש שנאה בין הצדדים. אז מה שאני בעצם מתכוון כאן, זה איך שסנופ, אייס קיוב ואקסזיביט מופעים עם פי דידי באותו קליפ? אני רוצה לדעת אם הם עברו צד(יעני לאיסט)? או שזה סתם בשביל הכסף. אז כל מי שיענה לי על זה אני מודה לו מאוד, כי אני כבר מאז הוצאתו של הקליפ אני מחפש את התשובה הזאת ואף אחד לא אומר לי תשובה הגיונית. אסי.

אתה כנראה חולם אחי

לא סנופ,לא אייס קיוב ולא אקסזיביט מופיעים בקליפ ו/או משתתפים בשיר אלה הפמילי של פאף דאדי ראפרים שאני לא מכיר וגם לא רוצה להכיר הם כ"כ גרועים רק הפיזמון יפה בשיר הזה

ShortY

New member
let me clear that up for you

snoop dogg, xzibit, and icw cube ARE in the video, indeed. the east coast-west coast scene is long over. is been over for about three years now, and everyone are pretty much cool with everyone. i don´t think it´s only for the tv, or making money, i think that after tupac´s death, and bigi´s death, everyone just realized that this whole thing should have never happened, and everyone just made up, and that´s for real. hope i helped... much love Baby Girl

Mr. Shaft

New member
יו יו יו, ידעתי שאף אחד לא יצליח...

קודם כל תודה על העזרה!!! מי שעדיין לא יודע סנופ דוג עבר לאיסט סייד ולא לאיסט סייד של פאף!!! מי שמכיר את השיר שלו issues בטח יודע למה אני מתכוון...... אז עדיין אני לא מבין למה אקס מופיע אצל הכושי הזה?!! So, be cool niggaz, and I love ya all ya peace Redman.

סנופ לא עבר לשום מקום......

סנופ נולד בלוס אנג´לס וגדל בלוס אנג´לס מה שהופך אותי רישמית לווסטסייד וכל החרא הזה איסט ווסט ניגמר ממזמן ודוגמא לכך זה בקליפ של פי דידי שסנופ החבר הכי טוב של טופאק מופיע בקליפ שלי פי דידי החבר הכי טוב של BIG מבין? האיסטסייד שסנופ עושה עם היד ואומר זה איסטסייד של לונג ביץ´(איפה שסנופ נולד) או של לוס אנג´לס כי לפי מה שהבנתי הצד המערבי של המקום הוא של הטחונים העשירים והמזרח זה הגטו

Kabuk

New member
שחכתם עוד פרט אחד חשוב

שמרמז שכבר אין איסט וווסט העובדה שפאפי לובשת גופיה של הלייקרס שהפ כמובן מלוס אנג´לס

ReAl g

New member
הם כן מופיעים בקליפ!!!!!!!!!!!!

גם סנופ שרואים אותו יוצא מהמכונית וגם איקזיביט וגם אייס קיוב

למעלה