שאלה

עדי 345

New member
בערוץ 24 ראיתי עכשיו פירסום לשיר

הם כתבו שיש חידוש ל"דואט פרידה" אבל לא כתבו ע"י מי (זה לא הופיע בקליפ שם אלא ב"חדשות מוסיקה").

גם לי זה לא נשמע כמו נינט, זה מזכיר

קצת את מאיה בוסקילה. הזמר הוא לחלוטין לא פיני טבגר(נחי מ"השיר שלנו"), אולי זה אחד הזמרים המזרחיים המפורסמים.

שרית7

New member
מאוד מפתיע שזו נינט. ממש לא נשמע

כנו נינט. שמעתי את הביצוע ברדיו לא רע בכלל דווקא. למרות שלא נפלתי מעיבוד אבל הביצוע בהחלט לא מבייש ולא נופל כמעט מהמקור.

אני לא יודע למה הרבה אנשים שם

חושבים שזה הראל סקעת. הם בכלל לא בכיוון, זה אפילו לא דומה.

hilali1

New member
יש לי השערה מוזרה

פשוט זה נשמע טיפה כמו סי היימן... יכול להיות? ומומי לוי?

סי היימן לחלוטין לא../images/Emo70.gif

הקול של הזמרת אפילו לא מזכיר את סי היימן. לגבי מומי לוי, זו אחת האפשרויות. מישהו בתגוביות במעריב כתב שהזמרת היא סיוון-אף פעם לא שמעתי על זמרת כזאת.

עדי 345

New member
לא שמעת על סיוון??? זמרת גדולה !!!

היא שרה עם "משפחת תאקט" המון שירים: "פרחים בקנה" (הביצוע החדש), "גבולות" "תקווה" ועוד...

כן את הביצוע של פרחים בקנה

אני מכיר, פשוט לא ידעתי שלזמרת קוראים סיוון.

reutram

New member
יש לי השערה, תגידו לי מה אתם חושבים

בחנוכה יוצא מופע בשם "שיר נולד" שבו כל מיני מפורסמים מבצעים שירים ישנים ומוכרים בביצועים חדשים. לפי דעתי, הביצוע המחודש הזה נועד לקדם את יחסי הציבור של המופע, בעיקר בגלל שהקול הגברי שבו מזכיר מאוד את קולו של יהודה לוי, שמופיע בשיר נולד... יכול להיות שהמארגנים החליטו לפרסם את אחד הביצועים המחודשים כדי לעורר את עניין הציבור במופע.. בקשר לבת.. אני מתלבטת בין מאיה בוסקילה והדס מורנו שגם משתתפת... אז מה דעתכם

Robbie רובי

New member
מי שיודע איפה אני עובד מבין שאני לא

סתם קובע עובדות. אתם רוצים להמשיך לשער השערות מי מבצע את זה שיבושם לכם. אני שוב חוזר ואומר מדובר בנינט ופיני. זו עובדה!!! נכון שהיא לא נשמעת כמו שאר השירים של נינט ולכן הם לא חשפו בינתיים.

למעלה